Мерджанов: Борисов да поеме МВР, няма да подкрепим Бъчварова (обновена)

  • 11 март 2015 09:33

  • 2941
  • 4
Мерджанов: Борисов да поеме МВР, няма да подкрепим Бъчварова (обновена)
©

Много са ми странни твърденията, че Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. е гражданска фигура.

Това каза пред камерите на БНТ депутатът от БСП Атанас Мерджанов. Тя е най-приближения човек на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Тя водеше преговорите за съставяне на правителството. Всичко това говори ясно, че Бъчварова не е гражданска личност. Тя само номинално ще ръководи министерството. На всички е ясно кой ще дърпа конците. Най-честно щеше да бъде Борисов да поеме МВР. Ние не отричаме качествата на Бъчварова, но нещата в сектор "Сигурност" са малко по-специфични. Борисов претендира, че няма по-голям специалист от него в този сектор в цялата държава. Той трябваше да поеме МВР, повтори Мерджанов.

Малко по-късно Мерджанов взе думата и от трибуната на Народното събрание. "Оставката на Веселин Вучков е плод е нечий натиск. Ние питаме кой натискаше Вучков? Кой се опита да овладее службите? Реформатор номер 1 или гербер номер 2. Борисов дойде в парламента и обясни коалоционната политика кой как гласувал . Практически службите са в безтегловност. Професионалните ръководства на службите са без ръководство. Вместо да провеждате реформи произвеждате скандали всяка седмица. И на децата им е ясно, че Бъчварова само формално ще бъде шеф на МВР. Ние искаме да знаем кой ще управлява този сектор. Сътресенията в сектор "Сигурност" идват в най- кризисния момент. Не вярваме че Бъчварова ще се справи с работата в МВР и няма да подкрепим нейната кандидатура", заяви Мерджанов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2941 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Чичовите червенотиквеничковчета

2015.03.12 | 10:39

4
Народа е казал : -- Вари го ,печи го -- то си вони на комуняга !!
FM

2015.03.12 | 10:38

3
Борисов от Пожарникар станал Полицай. Направо се е изтървал, отгоре паднал долу. Не всеки може да стане Пожарникар, но всеки може да стане Полицай.

2015.03.11 | 12:56

2
Разбира се, че Борисов ще казва, нали е премиер.

2015.03.11 | 12:56

1
ЗАБРАНА НА БСП И АТАКА! ЛУСТРАЦИЯ, СЪД И КОНФИСКАЦИЯ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини