Михаил Миков: ГЕРБ се страхуват от наказателен вот

  • 14 октомври 2011 12:36

  • 1194
  • 3
Михаил Миков: ГЕРБ се страхуват от наказателен вот
© Булфото

От две години ГЕРБ разчита на страха и парите като основни инструменти на управлението си.

Това заяви в Народното събрание депутатът от БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно по време на парламентарния контрол.

С приемането на новия Изборен кодекс управляващите постигнаха целта си да затруднят максимално гласуването на предстоящите избори. На много места в България има сигнали за заплахи към опоненти на ГЕРБ. Станахме свидетели на палежи на офиси на политически партии. Не е ясно къде е държавата и МВР, допълни той.

Социологическите проучвания показват, че над 60% от българите смятат, че изборите няма да са честни. Оглавяването на предизборния щаб на ГЕРБ от вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е доказателство за впрягането на властовия ресурс за изборите, посочи депутатът от левицата.

Достатъчно е да погледнем скъпите предизборни клипове, за да видим, че парите за кампанията на ГЕРБ не идват само от партийната субсидия. В същото време доходите се замразяват, безработицата е висока, здравеопазването ни е лошо. Няма как това да не предизвика желанието на избирателите за наказателен вот, а ГЕРБ се страхуват от това. Само масово гласуване на изборите ще каже "Не" на тази власт.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1194 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Елена

2011.10.18 | 20:00

3
Да! Наказателен вот трябва да има! итова ще е вотътза СВЕТОСЛАВ ВИТКОВ.

2011.10.18 | 20:00

2
Аз лично ЩЕ ГЛАСУВАМ ПРОТИВ ГРАБ, защото само тази година ФАНДАКОВА ни вдигна местните данъци и такси с 50% (имам предвид в Община Подуене, която целокупно мина от 5-та в трета категория, каквато е катерогията на Банишора например!!!) без абсолютно нищо да се е променило като, почистване на улиците, поддържане на градинките, подновяване на тротоарните площи, охрана на обществения порядък и ред други такива! Предлагам на форумецът ЧАВКА да се обади и да ни проагитира колко неправилно е да се гласува против и да ни обвини за нашите намерения! Щото политиците всички биле маскари и т.н.! БЪЛГАРИ ОТ ПОДУЕНЕ, накажете ГРАБ, заради хайдушкото вдигане на данъците, които аз като данъкоплатец продължавам да не виждам къде се оттичат (или по-точно в чии джобове изтичат!) ДОЛУ ГРАБ и грабизЪма на Боко Тиквата!!!
народа

2011.10.18 | 19:59

1
СПАСЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ-НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ СРЕЩУ ГЕРБ!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини