Михаил Миков: ГЕРБ има полза от нагнетяване на напрежението

  • 29 септември 2011 08:20

  • 1710
  • 6
Михаил Миков: ГЕРБ има полза от нагнетяване на напрежението
©

3-4 дена хората са на улицата и станахме свидетели на горящи къщи.

Това заяви в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Тези събития имат своите корени в управлението на последните 20 години, но не може да не се каже, че действията на ГЕРБ бяха неадекватни. Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от беше пазен няколко дни и изведнъж оповестиха, че е задържан при съмнения за съпричастието му към умишлено убийство, допълни той.

Имаше абсолютно противоречиви оценки от страна на управляващите за действията на полицията. Полицейските служители са силно демотивирани от това, че началниците им не знаят какво мислят, какво искат и накъде ги пращат. Много е изненадващо също как извършителят на убийството в Катуница е преминал границата след престъплението, посочи Миков.

Ситуацията в Катуница завари управлението крайно неподготвено и запали искрата на огромно напрежение в страната. "Атака" силно се възползва от положението, а ГЕРБ още не са взели отношение по този въпрос. "Атака" явно нагнетява етническо напрежение и полза от това имат и управляващите. ГЕРБ заемат двойствена позиция, а искаме от полицията да си свърши работата. Ще си затворим очите, ако смятаме, че това нещо ще приключи до изборите, защото "рашковци" има много и властта най-после трябва да вземе мерки срещу тях, каза още Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от трябваше да бъде изведен от Катуница, защото иначе последствията щяха да бъдат непредвидими. Органите трябваше да съберат необходимите доказателства и тогава да бъде арестувам ромския бос, каза Красимир Ципов от ГЕРБ.

Органите на полицията в Катуница не е имало как да спрат 3000-4000 души, но мисля, че действията им бяха адекватни. Целта на МВР беше да се опази здравето и живота на жителите на Катуница. Надявам се, че Кирил РашковКирил Рашков Кирил Рашков е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново“. Той е най-малкото от ще получи заслуженото си наказание, каза още Ципов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1710 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
бай Благой

2011.10.01 | 07:06

6
Миков, Микоооов...и децата разбраха, че вашата плоча която връткате 22 години се счупи. Две млади момчета последно бяха погубени от вашето безхаберие и алчност за власт! Напрежението ползва българския народ, вас всичките измислени политици ще ви издуха завинаги. До тук бяхте.
Георги

2011.10.01 | 07:06

5
протестиращите хора са били насъсквани в грешна посока, а на футболните агитки плащала българска банка, за да отидат в Катуница, като целта е била да се отвлече вниманието на обществото от отлагането на влизането ни в Шенген и скандалната информация за контрабандната схема, подслушана чрез СРС, която се съдържа във флашката. Алгафари обясни, че в момента управляващите правят всичко възможно да не се провеждат политически предизборни дебати между претендентите за президентския пост, а националните медии послушно изпълняват указанията им. Той заяви, че разполагат и с информация, че след 1–2 седмици се готвят арести на едри бизнесмени, отново с цел да се провалят предизборните дебати.

2011.10.01 | 07:06

4
Ескалира недоволство от страна на народа не защото стана убийство,защото такива случаи стават всеки ден в България,а защото на хората им омръзна да живеят този просташки живот който ни го поднесоха всички политици до сега,а и някои партии допълнително наляха масло в огъня и то умишлено.

2011.10.01 | 07:05

3
Г-н Миков всички партии се надпреварват коя от коя по гадно театро да изиграе и вини управляващите. Те може да не са ,,цвете за мирисане"но и вие не сте .В България има истински глад за политици в истинския смисъл на думата.От тези които са ни умръзнали да гледаме не става нито един за управлението на страната.Това е истината.
Гого

2011.10.01 | 07:05

2
На народа не му дреме за нещастниците от герб а от мангалите дето живеят без да плащат нито внасят данъци нито работят а само крадат като основна професия и не се сърдете че има призиви да станат на сапун господа политици вие ги направихте такива!!
kinesiotapebg.eu

2011.09.29 | 22:51

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини