Михаил Миков: Ще свикаме извънредно заседание на парламента

  • 09 октомври 2011 13:50

  • 1193
  • 1
Михаил Миков: Ще свикаме извънредно заседание на парламента
©

Парламентарната левица ще свика извънредно заседание заради липсата на пленарни заседания между 12 и 21 октомври.

Това каза в предаването "Неделя 150" на БНР Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, заместник-председател на парламентарната група на Коалиция за България.

"Ще свикаме извънредно заседание, но аз искам да коментирам темата и от друг ракурс, върви едно трайно планиране на парламентаризма в конституционния му смисъл и този акт, последният, е част от това", допълни той.

Според Миков това е периодът на най-сериозно обсъждане на бюджета, на данъчните закони и явно целта е след изборите да се "смачка" дискусията.

"Парламентът е пленарната зала и когато ти затвориш пленарната зала, това означава, че парламентът не може да осъществява същинските си функции. И още един сериозен аргумент: да затвориш основната институция точно когато се извършва преучредяване на две от другите власти - местната и президентската, не е добре", каза още Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1193 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.10.12 | 00:39

1
ina4e kogato raboti parlamenta vie ne hodite, sega kogato nqma da raboti umirate da hodite., aaaaaaaaaaaa deba i komunista MIMO MAMINIQ

Добави коментар

Водещи новини