Румен Христов: Не бих се кандидатирал за вицепрезидент

  • 23 май 2011 12:17

  • 1149
  • 0
Румен Христов: Не бих се кандидатирал за вицепрезидент
©

Кандидатът за президент на страната, издигнат от СДС Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в заяви, че се надява дясната кандидатура за държавен глава да е само една.

Той обясни, че се водят преговори с десните формации, а до момента е получил подкрепата на няколко от тях.

„Обединението на десницата е изключително важно", заяви Христов, който бе в Шумен за среща със симпатизанти и местното ръководство на СДС. По думите му, има около 20 десни формации, които биха се обединили по-лесно около една кандидатура за президент.

„Трябва да загърбим личните дрязги, очакваме да постигнем това обединение", каза още Христов и допълни, че десния избирател не гласува, защото не обича да гледа десните формации разделени. Той прогнозира, че ако се активизират потенциалните избиратели, кандидатът на десницата ще достигне до балотаж.

Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в каза още, че между СДС и ДСБ е постигната принципна договорка за кандидат за вицепрезидент. Според думите му, партията която на вътрешните предварителни избори се класира на второ място ще посочи кой да е кандидатът за вицепрезидент. Той обаче заяви, че не би се кандидатирал за вицепрезидент. Христов заяви още, че основните му опоненти на изборите ще са кандидатите на ГЕРБ и БСП.

Последвайте канала на

1149 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини