Станислав Анастасов: ДПС съставя списък на политическите репресии

  • 15 януари 2015 18:50

  • 2880
  • 7
Станислав Анастасов: ДПС съставя списък на политическите репресии
©

 Смятаме, че българската държава реагира своевременно и предотврати ситуация като тази във Франция. Ние като либерална партия не можем да се съгласим с изразената позиция на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, в която отрече солидарността с жертвите в Париж. Ние не търсим конфликти и демонстрираме либералност. Подкрепяме правителството като гаранция за сигурност. Това каза депутатът Станислав АнастасовСтанислав Анастасов Станислав Анастасов - министър на околната среда и водите в правителството на Пламен от ДПС и бивш министър на околната среда и водите в правителството на Орешарски, в предаването "Още от деня" по БНТ.

ДПС е първата партия, която като политически субект говореше за евроатлантическата интеграция. Не отричаме ролята на тогавашния външен министър Соломон ПасиСоломон Паси Соломон Исак Паси е роден на 22 декември 1956 г. в Пловдив. Син е на известния професор по философия и, посочи Анастасов.

Според депутата от ДПС няма как да толерираме опити за разделение на обществото. В България етносите трябва да живеят в мир, а не в конфронтация. Прокрадването на опасни идеи няма как да се отрази добре на обществото, посочи той и даде за пример изказванията на  здравният министър, на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 с ксенофобската му риторика.

Взаимодействието между ДПС и управляващите става само по конкретни теми, увери Анастасов. Ние като опозиция сме малко разочаровани от говоренето само за реформи, което няма никакво покритие. ДПС очерта своя хоризонт - ако ПФ не бъде отстранен от това управление неминуемо ще се стигне до предсрочни избори. Ценностната несъвместимост на тази коалиция няма как да издържи дълго време.

Ние изготвяме списък на политическите уволнения на наши членове. Нещо повече - всяка сряда от трибуната на Народното събрание ще четем тези имена, които са жертви на управлението. В тези уволнения прозира дискриминационен напън и вече пораждат етническа нетърпимост. Това действие генерира нестабилност на държавната администрация. Нужна ни е една професионална стабилна администрация, завърши депутатът от ДПС.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2880 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.02.06 | 10:54

7
Г-не,Вие много бьрзо забравихте за вашите политически репресии.Каквото повикало,товасе обадило.

2015.02.06 | 10:54

6
така ли бе циганин еврейски

2015.02.06 | 10:54

5
SAMO DPS
АБЕ

2015.02.06 | 10:54

4
ТИ БЪЛГАРИН ,ЛИ СИ БЕ ТЪПАКО??!!!! КАКВИ ГИ ДИРИШ,ПРИ ТЕЗИ БАНДИТИ ДЕТО НИ РАЗСИПАХА,ОКРАДОХА ,ТУРЦИЗИРАХА ДЪРЖАВАТА И НАРОИХА ДЖАМИЯ ДО ДЖАМИЯ ?ДПС--НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ!!

2015.02.06 | 10:54

3
kakva e tazi partia ,,DVIJENIE ZA PRAVA I SVOBODI ,,v demokratichna darjava v evrosauza ??? koi im ogranichava dvijenieto pravata i svobodata ???? v koia druga darjava ima takava partia na malcinstvata v koiato ima uchastie na hora ot nemalcinstvoto ??? vsichko e zabluda ...zbranete ia tazi partia koiato razdelia grajdanite na etnosi ....koito ne se chuvstva mesten da si varvi tam za kakavto se opredelia !!!!
kyr za alah

2015.02.06 | 10:54

2
Gnusen enichar bulgaroubiets!

2015.01.22 | 09:55

1
Москов показа че ксенофобията не му е чужда.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини