Симеонов: ГЕРБ санират с 2 милиарда от бюджета

  • 14 януари 2015 19:05

  • 3246
  • 5
Симеонов: ГЕРБ санират с 2 милиарда от бюджета
©

Ние сме готови да подадем ръка на всеки, който ще работи за доброто на България, освен на ДПС. Това го повтаряме още от предизборната кампания. Има успешни кметове от БСП и от ГЕРБ. Аз съм бизнесмен и на първо място поставям икономиката. Това каза съпредседателят на патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 в предаването "Още от деня" по БНТ.

Аз не харесвам карикатурите на "Шарли Ебдо". Стилът им е твърде черен за моите разбирания. Самият факт, че три пъти е фалирало това издание показва, че не се харесва хуморът им, категоричен е Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Според него акцията по залавянето на терористите в Париж се е провалила. Абсолютен провал на френската полиция. Вместо да заловят братята Куаши, спецчастите ги застреляха като кучета, за да скрият многото си пропуски. Французите няма на какво да ни научат - виждате на какво ниво е сигурността им. Толкова често ни показват френския президент Франсоа ОландФрансоа Оланд  Франсоа Жерар Жорж Оланд - Френски политик и президент от  2012 г. Франсоа Оланд е роден на 12, че започнах да го бъркам с Петко Сертов.

Търсенето на Петко Сертов е пореден провал на нашите сили за сигурност. След случая в Лясковец това е пореден шамар за службите ни. Прочетох, че това ще ни струва около 400 000 лева, посочи Симеонов.

Симеонов посочи точките, по които се разминават с предложенията на ГЕРБ: Категорично против монопола на НЗОК, защото конкуренцията снижава цената. Против пенсионната реформа сме в предложения вид. Против сме започването на саниране на еднофамилните жилища. Осигурени са 2 милиарда, които ще се вземат от бюджета. Нищо няма да направим. Ние сме "за" санирането с пари от ЕК. Ще спираме влакове, а ще санираме жилища, в които никой не живее. Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 призна, че едва днес е получил подписаното споразумение за партньорство с управляващите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3246 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.01.15 | 21:53

5
И какво като дадеш на БДЖ милиарди нищо няма да се промени пак ще има влакове който ще пътуват 20 човека и от тях 10 ще се возят безплатно,просто ако няма реформа в БДЖ няма как да продължи така.
Бай хой

2015.01.15 | 11:49

4
Seki koito e na vlast krade kolkoto moje, ako se poiavi svesten politik ili partiika, vednaga se izolira sas vsekakvi sredstva, i pozvoleni i nepozvoleni, i nemoralni, s narodni pari se kupuvat glasove, predimno ciganski, pla6tat se iaki honorari na 4alga-pevici da peiat po izbori, ta da se sabirat izbirateli, a sled izborite ni6to ne se promenia, ni6to, i 4ekame ne6to da se promeni, NARODE BULGARSKI - S 4EKANE NI6TO NEMA DA SE PROMENI izv se, ne mi raboti klaviaturata, zatva pi6a s latinica, nemam pari za nov laptop
Гочо

2015.01.15 | 11:47

1
Само по този начин генералчето ке гушне полагащите му се 40%,сереч 800млн. -да му мислят подизпълнителите какви материали ще вложат!

2015.01.15 | 11:48

3
Ти да не би да гиразбираш тези неща? Да не би да си комуне крало 25 години? хаха На Генералчето можеш само да му лапаш червено гнидо свърши кражбата ви :)

2015.01.15 | 11:47

2
Е нали си националист как ще си против народът ти да студува?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини