Аталай: Предлагам да не унижаваме повече кандидатите за шеф на КЕВР

  • 02 април 2015 11:25

  • 1319
  • 0
Аталай: Предлагам да не унижаваме повече кандидатите за шеф на КЕВР
© Булфото

Помислих си, че Народното събрание днес ще бъде на онази висота, която обществото очаква. Днес избираме председател и членовете на КЕВР. Мислех си, че ние депутатите ще пренесем авторитета си и върху новоизбраните членове на регулатора. Това каза депутатът от ДПС Рамадан Аталай от трибуната на НС преди гласуването за нов състав на КЕВР.

Ние осъзнаваме ли днес какво правим? Имаме ли ясното съзнание, че представяме на обществото хората, които ще определят цената на тока?, попита той.

"Всяка политическа сила си носи отговорността и отговаря пред избирателите, когато предлага експертите си. Ние предлагаме г-н Ремзи Осман, който е юрист и сме убедени, че ще се справи с позицията. Убеден съм, че и всички останали гарантират за своите експерти".

Смятам, че всички кандидати се представиха достойно. Предлагам да не ги унижаваме повече. Трябва днес да осъзнаем отговорността си. Призовавам ви да бъдете на висотата, която очаква обществото, завърши Аталай.

Не съм си позволил да отправя упрек към кандидата на ДПС. Вашето отношение смъква нивото на дебата, отвърна му съпредседателят на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16

Вие декларирате, че ако не бъде избран човекът на ДПС цената на тока няма да падне, упрекна го националистът. Какъвто и добър експерт да е г-н Осман той ще има нужда от време, за да навлезе в работата.

Гласувайте по съвет, призова го Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1319 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини