Бинев: Борисов стои зад атаките срещу мен

  • 06 декември 2014 09:30

  • 3473
  • 13
Бинев: Борисов стои зад атаките срещу мен
© Булфото

Натискът срещу мен е чисто политически. Това се разбра от поведението на министерството на културата. Не мога да кажа, че целия ГЕРБ стои зад тези атаки. Не мисля, че Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко ми е враг. На него му е наредено да действа така. 

Това каза в предаването "Тази събота" по БТВ Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, депутат от Патриотичния фронт. Той коментира скандалите, които се разразиха около избора му за шеф на парламентарната комисия по култура и медии. Атаката идва от мозъка и центъра на партията. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г явно иска да ми отмъсти, защото две години се упражнявах върху него. Може да съм предубеден. ДПС също имат пръст в тази работа. Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 също се изказаха по тази тема, предположи Бинев, кой стои зад протестите срещу него.

Не съм се чувал с Борисов. С него ще се чуя само по темите култура и медии. Нямам никакво намерение да си подавам оставката. Мога да го направя, ако има политическо решение. В България трябва да започне да се спазват законите. Аз се извиних за държанието си срещу БНТ. Тогава някой трябваше да извика. Направих тази акция, защото беше ясно, че няма свобода на словото. Никога не съм се натискал за този пост, категоричен беше Бинев.

Неидването на заседанието на комисията на БНТ, БНР и представители на министерство е неспазване на закона. Аз познавам Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко от доста години и аз лично съм го мислил за приятел. Не знам дали политическата ситуация го кара да действа така. Ние не трябва да се харесваме, даже е лошо да се харесваме. Пак казвам, че това е политическа атака. Ако съм манекенка, тогава ще искам да ме харесват. Не ми пука, че хора, които не ме познават говорят глупости за мен. Аз съм убеден, че съм подготвен за тази работа.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3473 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
dina

2014.12.07 | 19:21

13
eeeee mnogo obidi mnogo mwrsotii se izpisaxa ostavete go da vidim kakvo ste napravi.
Вол.Сид.

2014.12.07 | 19:21

12
Искам аз да стана премиер,искам на Варадеро пак,искам пури от 300лв.,искам много рубли(много ги харесвам),искам да ходя в казармата...за да ме смятат и мен за истински мъж!!!Искам,искам,искам...
сиганин

2014.12.07 | 19:21

11
Ай хафтееее , само Фолен
Баш Българин

2014.12.07 | 19:21

10
Абе бинев Мишко мутрнска кога пък ти стана толкова културен,някой път като се изказваш от разни трибуни и форуми гледай се на Rec.да се видиш на кво мязаш.Ти толкова се поду от власт ,че вървиш към експлозия.Ти си Бай Ганьо на Евросъюза,и кажи колко плати на В.С.да станеш палк депутат

2014.12.07 | 19:21

9
Бинев от ГЕРБ те поставиха,та не мисля че от там искат да те свалят,просто самите хора не те харесаха и това правителство не иска негативи и рискове.Друг е въпроса,че не ти дадоха шанс,да се докажаш,нито някой обясни защо не те искат и на какво основание.Не ставай параноик,а се докажи,че можеш.
българин но не от аТка,и БСП!

2014.12.07 | 19:21

8
М дааа вярвайте на Бинев,Мишо шамара,Бардаков ,Сидер турската курва,Местан и Станишев - ЩЕ СЕ ОПРАВИМ да знаете!!!! САМО НА ТЯХ ВЯРВАйТЕ, глупав български народе заслужаваш си съдбата!!!!!!
малката истина....

2014.12.07 | 19:20

7
Личи си,че си лайно забъркано в аТаклъ! Хем миришеш Бинев,хем гледаш да цапаш като турската курва която те направи политик! Политици като Бинев,Бардаков,Сидеров само разединяват нацията и ЗАТОВА ИМ ПЛАЩАТ а глупавият българин им вярва!!!!!!!!
БЪЛГАРИН

2014.12.07 | 19:20

6
Бинев,боклук,кои ти вярва на простотията ,че ББ ти е виновен? Същият малоумник и простак си като Болен курвата които те направи политическа проститутка. Мършааааа
РОБЕРТ

2014.12.07 | 19:20

5
Мислиш ли ,че на Борисов му е до твоята безперекспективна особа на фона на проблемите които стоят пред него за решаване.

2014.12.07 | 19:20

4
Протестиращите просто искат пари. То става дума само за при.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини