Борисов на среща с Юнкер заради "Южен поток"

  • 04 декември 2014 06:13

  • 2528
  • 15
Борисов на среща с Юнкер заради "Южен поток"
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще обсъжда с шефа на Европейската комисия Жан-Клод ЮнкерЖан-Клод ЮнкерЖан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9 декември 1954 година в градчето съдбата на проекта „Южен поток" без „опорни точки" от родния парламент, пише "Труд".

Вчера Борисов сам пристигна в Народното събрание след 24-часово мълчание за изявлението на руския президент Владимир Путин, че Русия спира проекта и една от причините била политиката на България.

Премиерът поиска депутатите да му дадат „обща позиция" за проекта. „Ако „Южен поток" е толкова изгоден, дайте да го спасим", обяви Борисов от трибуната. Той каза, че не е чел договорите за газопровода, министрите не били виждали документи, нито числа за инвестицията и евентуалните печалби. Премиерът призова, ако трябва, „силово" договорите да бъдат намерени. Инвестиционното решение за строеж на „Южен поток" бе подписано през ноември 2012 г. от Борисов, припомниха депутати.

Парламентът обаче очаквано се раздели на две и не прие общата декларация, както искаше премиерът. Различни мнения имаше и в управляващото мнозинство. Заради „Южен поток" няма и месец след формирането на кабинета, от АБВ заговориха за възможност да преразгледат подкрепата си, макар да имат вицепремиер - Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. АБВ поискаха газопроводът да се строи, защото това било „в унисон с националния интерес".

ГЕРБ, Реформаторският блок и ДПС са на друга позиция - за спазване на европейските изисквания, ако ще се строи „Южен поток". От РБ казаха, че проектът не е изгоден за България.

БСП, АБВ и „Атака" се обявиха „за" строеж на газопровода, защото това бил националният интерес. Лидерите на Патриотичния фронт се разминаха - Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обяви, че проектът е изгоден само за Русия и спирането му е добра новина. Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността не се съгласи с това.

ГЕРБ, Реформаторите и ДПС обявиха, че газопроводът може да се строи само при спазване на Третия енергиен пакет на ЕС.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2528 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.05.26 | 13:03

15
ГДБОП при операция Т.И.К.В.А: "Тикво проста, лягай на земята, боклук мръсен! Ръцете на тила шибан плужек! Лягай на земята веднага престъпнико!"
Бойко Борисов е педераст!

2015.05.26 | 13:02

14
Не забравяйте, че Бойко Борисов е: 1. Все още член на БКП; 2. Този изверг е репресирал и убивал десетки хора преди 10-ти ноември; 3. Участвал е активно във възродителния процес; 4. Ръцете му са изцапани с кръвта на десетки хора през 90-те години като организатор на силови групировки и бос на подземния свят; 5. С помоща на ДС е извършена най-голямата манипулация в историята на Европейския съюз а имено приемането на групировката ГЕРБ=БСП в ЕНП!!!! 6. Този изверг е готов да убие много хора и дори майка си да продаде (ако вече не го направил) за да може да се задържи във власта и да си направи на жертва пред Европейската делегация!
Бойко Борисов е педераст!

2015.05.26 | 13:02

13
Представете си само как това същество Боко Тиквата преди 89-та година е било член на БКП и как се е мазнел и лизал задника на комунистите за да се издигне. Представете си сега съ6тия този плужек как се подмазва и лиже задниците на американците, Меркел и Саркози. Престъпленията му преди 89-та и 90-те години ги изключвам. Е на това не му ли се вика долен П-----СТ! Това само един долен, гаден, подъл, мръсен в 4ервата и без капка достойнство и чест човек може да го направи.
Бойко Борисов е педераст!

2015.05.26 | 13:02

12
Ха-ха-хааааааааааааа... Представете си Шутът Боко Тиквата на среща с Юнкер. Ха-ха-хааааааааааааа... Сигурно ще прави номера пред него и той ще му подхвърля захарчета... Ха-ха-хааааааааааааа... Не се навеждай много, че вече си стар! ББ – идиот такъв, да не забравиш да си сложиш в дисагите люта чушка, сирене за шопска салата, краставица за таратор и... ах, да, едно-две мускалчета. Интересно на какъв език ще говори ББ след като и с българския е зле? Покажи му какви мускули имаш. Няколко диска със заснети арести по твоя поръчка ще го впечатлят. Докато се мотаеш там поогледай местните банки. Може да се наложи да бягате с Цветето. Ще ви трябва сигурен трезор за нейния милиард. Да го накарате да се обръсне, да го научите как се борави с нож и вилица, да не мляска и да не се оригва и да не намига на дамите около масата.
Бойко Борисов е педераст!

2015.05.26 | 13:01

11
Бойко! Простата мазна Тиквенска кратуна, цървул долен гнусен селски, чалгаджийска напаст некадърна, махай се, изчезвай, скрий се в дън земята, зарови си някъде 6 декаровия провиснал задник, БОКЛУК популистки, Мазна гербаджийска мутро, вземи си Винету и билет за Цеца Величкович и се пръждосвай от моята Родина, която съсипа, унищожи и отрови - ТИ и цялата ти бездарна пасмина от кухи лейки. ПРОСТАК. ОЛИГОФРЕН. ЧУЧЕЛО. КОМПЛЕКСАР. ЛЪЖЕЦ. НИЩОЖЕСТВО. НАГЛА БЕЗПОДОБНА КОНСКА МУХА !!!!!
1- 6

2015.05.26 | 13:01

10
Шута на белата Златка изтрещя!

2015.05.26 | 13:01

9
любовта към Русия е толкова дълбоко запечатана във всеки българин, че Бойко просто не може да повярва, че Русия този път реши да работи с Турция. Българите си мислят че са привилигировани спрямо Русия.
АХМЕД ДОГАН

2015.05.26 | 13:01

7
ГЕНЕРАЛЕ ПУСКАМ ТИ МОЯТА ДЪРТА КУРВА воленуглу ПРАТИ Я НА путю ПРАВИ ЧУДЕСНИ СВИРКИ
воленуглу ЖЕНАТА НА АХМЕД ДОГАН

2015.05.26 | 13:01

8
А АХМЕДЕ чучолина ОТ хатакларъ Е ПО МАЙСТОРКА
FM

2015.05.26 | 13:00

5
Вече всичко приключи. Южен поток на 8-ми Март.

2015.05.26 | 13:01

6
Южен поток - на 8.Март ли ? Това го кажи а лидера си! Изобщо да не се надява. Даже и Юнкер няма да му помогне.

2015.05.26 | 13:00

4
Борисов какво ще те направи Юнкер ще ти бодне златна роза за вярна служба - прости и глупави политици от вас по прости в света няма това е мярата за вас негодници!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини