Радан Кънев: Всички искаме мнозинството да остане

  • 02 декември 2014 19:09

  • 2096
  • 6
Радан Кънев: Всички искаме мнозинството да остане
© Булфото

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и очаква до края на седмицата да бъде намерено решение с Патриотичния фронт. Всички искаме мнозинството да остане, коментира той пред журналисти в парламента.

Кънев посочи, че ще се търси решение, при което да останат и заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов, и областният управител на София-град Веселин Пенев. Срещу назначенията възразиха от Патриотичния фронт и заплашиха да оттеглят подкрепата си за правителството. До края на тази седмица този въпрос ще бъде затворен, посочи съпредседателят на ПГ на РБ.

Той коментира, че има много голямо напрежение сред националистките организации. Той посочи, че има голямо напрежение и в редиците на Реформаторския блок заради избора на Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на за председател на парламентарната комисия по културата и медиите. Моментът е неподходящ за такива напрежения с оглед на политическия календар, посочи той и добави, че предстои приемането на един от най-тежките бюджети на държавата.

Конфигурацията на мнозинството до голяма степен беше идея на Реформаторския блок, така че си носим отговорността, коментира още Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и по повод на думи на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2096 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.12.03 | 11:22

6
Искаш, ама нема клатикурец смотан.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.12.03 | 11:21

5
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ?Нима забравихте за Костинброд, който се оказа прах на хората в очите? Нима забравихте че Разговора на Борисов със Танов не излезе това за което комунистите претендираха че е? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ
гошо

2014.12.03 | 11:21

4
Медицински идиот.
До 1

2014.12.03 | 11:21

3
Мн си тъп братко, за твое съжаление Радан ще стане вдин голя политик.
GERB=PEDERASI

2014.12.03 | 09:57

1
EI PEDAL;STE STANE POLITIK NA MAIKA TI V PUTKATA-PARLAMENTA NE E YZILISTE
На агент буда лявото м-до

2014.12.03 | 11:21

2
Цървул с мераци за власт. Да си беше останал охрана в магазина, щяхме да имаме по-голяма полза от теб малък костов!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини