Първи трус във властта. ПФ може да изпадне от платформата, която крепи управлението

  • 02 декември 2014 06:45

  • 4953
  • 14
Първи трус във властта. ПФ може да изпадне от платформата, която крепи управлението
© Булфото

Патриотичният фронт (ПФ) може да изпадне от платформата, която крепи управлението, научи  "24 часа" от осведомени.

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е вече на ръба на търпимостта си към ПФ, които на няколко пъти за едва 3 седмици поставят на косъм парламентарната подкрепа към кабинета му.

Още повече, че в четвъртък министър-председателят ще се хвърли в трудна дипломатическа совалка за "Шенген" в Брюксел, откъдето от доста време вдигат червен картон за патриотите.

"Моето мнение не се е променило. Надявам се колегите от Реформаторския блок, с които до момента работим прекрасно, да поемат своята отговорност. Тяхното изрично условие за съвместно управление и съставяне на правителство беше участието и на Патриотичния фронт. В името на стабилността аз се съобразих с това тяхно желание, но има неща, които минават границата и е крайно време от Реформаторския блок да кажат до къде им е границата", призова Борисов снощи през фейсбук. И припомни, че още преди постигането на управляващо мнозинство е имало индикации, че на ПФ не може да се разчита, защото хората на Валери Симеонов ще го вкарат в тежък конфликт относно евроатлантическата ориентация на ГЕРБ.

ПФ не е желан партньор, заяви в София и лидерът на ЕНП Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския.

Очаква се днес сутринта част от Реформаторския блок да се разграничи от патриотите. А Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на, когото пленарната зала гласува за председател на комисията за култура и медии на Народното събрание, срещу когото тръгна ропот от артистичните гилдии, да нападне Борисов и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Снощи Борисов напомни още, че  в подстъпите на мандата е прогнозирал, че ще го крепят "плаващи мнозинства". Което индиректно е намек, че ще управлява до тогава, до когато има ситуационна парламентарна подкрепа - по теми. Аритметично, такава вече може да осигуряват тримата независими депутати - напусналата БДЦ Анна Баракова и изключените от ПГ на ДПС Гюнай Хюсмен и Муса Палев, които, прибавени към 118-те народни представители от ГЕРБ, Реформаторския блок и АБВ, правят точно необходимото мнозинство от 121 гласа.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4953 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
гошо

2014.12.16 | 20:08

14
ПФ трябва веднага да се махне далеч от тези национални предатели.

2014.12.02 | 19:55

11
Доган именно затова натиска ПФ,използвайки различни методи за непрекъснат натиск и злепоставяне на ПФ.Падне li ПФ,пада i правителството,те загубиха доверието на хората.А ГЕРБ го слушат чинно,глупаци
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.02 | 19:57

13
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
Четящ

2014.12.02 | 16:52

6
А ти коя книга прочете през живота си? Дори и Кама сутра не си прочел цялата, стигнал си до сцената как да ядеш семките на тиквата харесало ти е и само това си повтаряш. Де прочети и по нататък има и по интересни пози.

2014.12.02 | 14:46

2
Значи ти оставаш!
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.02 | 19:57

12
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!?

2014.12.02 | 19:55

10
boiko,marsh kurvo v Harema na Dogan
Доган

2014.12.02 | 19:55

9
Не се бой Боце ДПС е зад теб.

2014.12.02 | 19:26

8
само да попитам - от 7 г. в скапания ЕС колко сме се развили и въобще развили ли сме се .... на нас все ни блокират разни програми и все нещо тук не им харесва ...... ние сме кенефа на ЕС откакто сме вътре
ссс

2014.12.02 | 18:44

7
До Димитър Георгиев от Fasebook – Мръсна въшка, паразит.

2014.12.02 | 14:59

5
KOI IMA NUJDA BALGARIA DA NIAMA PRAVITELSTVO I DA SE RAZPADA?????????????????????????? PITAM SE DALI TOVA NE SA URODLIVITE NI KOMUNISTI NACHELO S PUTIN, PRODAJNITE POMIARI OT ATAKA NA KOITO IM SEKNAHA PARITE NA MESTAN I DOGAN???????????????????????. NIKOI NE ISKA DA SE HVANE DA RABOTI ZA DA IZMAKNEM DARJAVATA OT TAZI KOCHINA, A POMIATA SE LEE S TONOVE. PERVEZNIZITE OT ATAKA NI ZALIVAT V SAITOVETE S PERVERZIITE SI, KOMUNISTITE NE SE NAKRADOHA A MESTAN I DOGAN SE PRAVAT NA HERUVIMCHETA NEVINNI. SPRETE SE HORA, SPRETE S DEGRADAZIATA SI. OSTANALO LI VI E KAPKA DOSTOINSTVO??????????????????????????????
Данчо

2014.12.02 | 14:59

4
\"Скъпи\" тролчета, Кажете на вашите ментори да ви сменят текстовете - прекалено много време се повтаряте. Или толкова си можете. То се и видя на изборите - КОЙТО МОЖЕ, ГО МОЖЕ. Никога няма да разберете що е щастие с тази ваша просташка злоба и некадърност.
Бойко Борисов е педераст!

2014.12.02 | 14:46

3
Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра!
Данчо

2014.12.02 | 14:46

1
"Скъпи" тролчета, Кажете на вашите ментори да ви сменят текстовете - прекалено много време се повтаряте. Или толкова си можете. То се и видя на изборите - КОЙТО МОЖЕ, ГО МОЖЕ. Никога няма да разберете що е щастие с тази ваша просташка злоба и некадърност.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини