Ген. Атанасов: Службите трябва да се прочистят от хора, които са зависими от сараите

  • 09 ноември 2014 09:24

  • 5559
  • 74
Ген. Атанасов: Службите трябва да се прочистят от хора, които са зависими от сараите
©

Има възможност да оглавя комисията по вътрешен ред и сигурност в парламента. Това е нещо, което бих искал да правя, за разлика от това, което медиите ми приписваха. Никога не съм се натискал за министерски пост.

Това обяви в предаването "Събуди се" по Нова телевизия ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров, депутат от Реформаторския блок. Знам за какво става въпрос в КТБ, но трябва първо да се видят фактите и всеки да си понесе отговорността. Всички хора в сектор сигурност, които са зависими от сараите трябва да си отидат. В МВР и в службите има много достойни хора, които бяха употребени от задкулисието. Малка България има две разузнавателни служби. Имам идея да направим единна разузнавателна служба, както е навсякъде по света. Другата седмица ще внеса законопроект. Ще лобирам и ще настоявам за това. Нямам намерение да поемам тази служба. Парламентът е водещия орган в България. Партиите трябва да оставят най-добрите си кадри в НС, категоричен беше Атанасов. 

Правителството трябва да се сплотява. В миналия мандат на ГЕРБ беше "аз", сега трябва да сме "ние". Ситуацията е много сложна и аз съм внимателен какво говоря. Хората очакват да свършим работа. Има много сериозни проблеми пред държавата. Трябва да спрем с нашите политически крамоли. Хората не се интересуват дали аз харесвам Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в, Гоце или Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г предложи АБВ да участва в управлението и ние се съгласихме. Целта е да решим проблемите на държавата, обясни генералът.

Мога да направя всякакви компромиси без един-борбата с мафията. На този етап имаме неотложни задачи, но ще дойде време да обсъдим и промени в Конституцията. Съдебната система подлежи на много голяма реформа. Сигурен съм, че от ще има и много сериозен натиск от Европа в тази насока. Хората вече не могат да чакат, добави Атанасов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5559 74

Свързани новини

Коментари 74

Добави коментар
From Germany

2014.11.10 | 05:51

36
На моите студенти в Германия не пропускам да им обясня кой е Боко Тиквата и как е бил назначен за министър-председател от мафията. Как като член на БКП преди 1989 година е участвал във Възродителния процес и е малтретирал хора, които ходят на църква. Как след промените участва в силови групировки, наркотрафик и убийства и как се превръща в в един от най-големите наркотрафиканти в Европа и натрупва състояние за милиарди заедно с Цветелина Бориславова. Накрая как ЦРУ прикрива миналото му за да може да го използва. Тук хората които научават това наистина вече започват да се възмущават защо Меркел и други Европейски лидери са се срещали с него и защо България е в ЕС. Призовавам всички хора, заемащи обществени постове и работещи с много хора на територията на ЕС да изчистят този позор от лицето на България! Ако този мафиот отново фалшифицира и "спечели" изборите, този път не само България ще се вдигне, но и Европа ще вземе мерки!

2014.11.10 | 05:51

38
Пикай в шише
asenov

2014.11.10 | 05:51

37
Alkoxolika kostov deto e na burgaskata direkcia za nego li stava vapros ti se obriaza za d p s

2014.11.10 | 05:52

39
Службите и цялото МВР трябва да бъдат ДЕКОМУНИЗИРАНИ! Защото още не са.

2014.11.10 | 03:31

4
Работата е там,че всички сте произлезли от комунистите.И пребоядисаните уж антикомунисти и комунистите сте чеда на БКП,вие не прочиствате от никакви комунисти,а си играете на отбори и шуробаджанащина,кой ваш човек и кой не е,а така орязвате и кадърни кадри.Целия народ страда заради реваншизма между тези групировки,хората и семействата им нямат вина за вашите ежби,че се ритате кой ще го извади по-голям.

2014.11.10 | 05:52

40
Ами продажните гниди от Юруш , тях кога ще ги започвате !! Между тях има зависими от сараите , макар че им се плаща в рубли !!
Крум Усаински - Крупник

2014.11.10 | 03:31

5
Бойко като подари кученце на Доган , а след това неколкократно го нарече най-великия политик и не го закачи и не махна новините на турски дали не е зависим от сараите ?
BBisPedal--мазния гей от Юруш Любо Аналнот

2014.11.09 | 16:10

3
Под зависими разбирай отрепки, които въртят свирки на рязаните за пари и поливат с ибрика , Любчо !! Ти си ярък представител на тази орда !!

2014.11.10 | 03:31

6
Най-зависим от сараите в София и Турция и ТИКВАТА ПРОСТА ГЕРБЕРАСТКА ! САМО ВОЛЕН СИДЕРОВ защитава БЪЛГАРИЯ ! Останалите са измекяри , европедали и американски гъзоблизци ! ДОЛУ ГЕРБ и буламача около тези престъпници ! САМО АТАКА !

2014.11.10 | 03:32

7
\"Алооуу Ваньо ......\" ! Това е е емблемата герберастка ! ТИКВАТА е с кост в гърлото !ГЕРБ агонизира ! Всички предатели герберастки и прислугата им скоро ще бъдат изметени на сметището ! Тиквоча при Бирата !

2014.11.10 | 03:32

8
ТИКВАТА отново започна геноцида над българите ! Само смърт , мъка , беди и нещастия носи в България тая изрод ! Вдигай се народе ! Не заслужаваш унижението бандит да се гаври с теб ! САМО АТАКА !

2014.11.10 | 03:32

9
Браво Само ГЕРБ, и унищожение на партиите зависими от Сараите, като АТАКА ДПС ББЦ и БСП
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.10 | 03:32

10
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, можеда го направи. Вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери. За заключение братя сидерасти, да не забравите да се кланяте на телезвизията на Аллах, АлфаТВ.
Крум Усаински - Крупник

2014.11.10 | 03:32

12
Нима забрави че Бойкооглу е бил член на БКП и подари кученце на Доган ? :)))

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини