Цветанов става шеф на ПГ на ГЕРБ, не е обиден, че не е министър

  • 07 ноември 2014 14:21

  • 1765
  • 3
Цветанов става шеф на ПГ на ГЕРБ, не е обиден, че не е министър
©

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа ще е председател на Парламентарната група на ГЕРБ.

Това стана ясно от думите му пред журналисти в кулоарите на парламента. Попитан дали е обиден, че е останал извън правителството, Цветанов  заяви, че няма как да е обиден. "Никога не е стояло на дневен ред на кой какво трябва да му се гарантира, когато има избори.  Във всяка една партия има съответната стратегия, която се предприема", допълни Цветанов. "Ако смятате, че в сегашния 43-и парламент няма да има много работа за председателите на парламентарните групи, грешите. Тук остават лидерите на основните политически формации, тук ще бъдат Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността, Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, Волен Сидеров", каза още той.

"Това са хора, с които под една или друга форма ще трябва да търсим диалог, да можем да стабилизираме ситуацията, а не да я върнем  към старото. В сряда ПГ на ГЕРБ ще внесе пакет от законодателни промени в сектор Сигурност. Започваме изпълнението на част от поетите ангажименти в сектора", разкри Цветанов. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1765 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Само ГЕРБ

2014.11.08 | 13:49

3
Браво Цецо, работи здраво до пълното изчезване на рубладжийските мекерета от България !!

2014.11.07 | 18:15

2
То оставаше и престъпник да стане министър! Там има и други като него, за по удобно заседанията може да се провеждат направо в централния софийски!
вили

2014.11.07 | 17:33

1
Честито г-н:Цветанов!!!Попаднали сте на точното място.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини