Брожения в РБ заради Лукарски

  • 07 ноември 2014 07:31

  • 3553
  • 6
Брожения в РБ заради Лукарски
© Булфото

Амбициите на Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва за сетен път предизвикаха скандал в Реформаторския блок и в държавата, пише „Преса”.

Броженията срещу назначаването на лидера на СДС за министър на икономиката изригнаха в безпрецедентно остра декларация на Гражданския съвет в РБ вчера, в която го призовават да се откаже от поста. Сред подписалите е бъдещият просветен министър Тодор Танев и Иван К. Иванов, зам.-председател на НС. Те твърдят, че нито един от лидерите в РБ не може да каже кой е предложил Лукарски за министър на икономиката. „Кандидатурата е крайно неподходяща с оглед на неговото образование, професионален опит, капацитет и способност да се справи със задачите в сектора“, се казва в декларацията.

Гражданите сервираха изненадата на ръководството си вчера по обед малко преди подписване на коалиционното споразумение с ГЕРБ. Веднага след церемонията с Борисов разтревоженият Лукарски свика спешен председателски съвет с думите: „Имаме проблем“. Там лидерите на РБ потвърдили номинацията му. Въпросът кой предложи Лукарски така и не получи отговор. Според източници на „Преса“ той се е самопредложил. Първоначално нямал претенции за ресора. При вътрешния вот в Реформаторския блок с две трети от гласовете за министър на земеделието бил предложен Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обаче отказал да даде земеделското министерство и предложил два варианта - екология или икономика. Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в предпочел второто, защото има опит и познания в тази област. Тогава Лукарски предприел действия на пожар. Звъннал по телефона на Бойко и в неделя му отишъл на крака в Банкя. На следващия ден на среща с преговорния екип на ГЕРБ реформаторите останали в шок, когато видели и името на Лукарски, и ресора, който ще поеме.

Името на Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в въпреки вътрешния вот, спечелен в конкуренция с Георги Ганев, Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, Евгени Кънев и Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, мистериозно се било изпарило. Самият Лукарски през нощта в сряда срещу четвъртък реши чрез Фейсбук да обясни, че има самочувствие, опит и знания за икономически министър и че е предложен от Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3553 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
вили

2015.01.18 | 10:27

6
№1-Ти си един голям ЧЕРВЕН Педераст Дал ли си живот на някой и нещо,че да организираш похищения и то на човека ,който залага на всичко за спасенето на Българския народ,включително и на теб,но сивото ти вещество не ти достига за да го разбереш.Докато има такива из.....ди България не може да се стабилизира!!!
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.18 | 10:09

2
Включете се в националният простест за вкарване на Боко Тиквата в затвора! Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение! Скоро инсулт ще изкриви гнусната му мутра! Цяла България ще се изсере на гроба му!
WC

2015.01.18 | 10:27

5
ЛЮБО, МНОГО РАНО СИ СЕ НАДРУСАЛ
вили

2015.01.18 | 10:27

4
Отнася се -не за №1-А за №0...смениха подреждането.

2015.01.18 | 10:27

3
Този, глупав на вид човечец /Б.Лук./ - министър на икономиката? Вие се шегувате!
BOIKO-PEDERAST--PEDERAST

2015.01.18 | 10:09

1
BOIKO TUPATA MUTRA-PAK SE E NADRUSAL NA DOGANOVIA

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини