Кадиев: Този кабинет е отчайващ, Бог да ни пази от министър Лукарски

  • 05 ноември 2014 08:25

  • 7546
  • 8
Кадиев: Този кабинет е отчайващ, Бог да ни пази от министър Лукарски
©

Лично аз няма да гласувам за подкрепа на това правителство. Желанието на БСП е да бъдем силна опозиция. Имаме огромни различия с ГЕРБ. Нямаше реални преговори за коалиция, а за споделена отговорност. Това каза Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в в сутрешния блок на БТВ.

Има огромни разминавания в програмите между БСП и ГЕРБ - разлика има за пенсионната реформа, за сливането на НАП и Митниците, против сме данък "Общ доход" на хората и др.

Кадиев разкритикува номинациите на министрите. Този кабинет е отчайващ. От трима вицепремиери няма нужда. Единствената добра кандидатура е на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, а на Кунева просто са й търсели място. Прекалено надут е кабинета, категоричен е той.

Разделянето на икономиката и енергетиката е добро начало, защото отговорностите и работата там са прекалено много, но Бог да пази икономиката, ако Лукарски ще я управлява. Той няма да се справи. Не искам да ме разбирате погрешно - той дори ми е симпатичен с нелепостите, които говори, но не виждам как ще се справи. Не казвам, че ние трябва да управляваме, но тези министри са претоплена манджа на ГЕРБ.

Не забравяйте, че заради тях се ля кръв по улиците. Не казвам, че и нас са ни харесвали и не сме допускали грешки. Аз излязох от правителство, когато не бях съгласен с Орешарски, не седях там, защото ми е удобно, коментира Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

С този кабинет не очаквам осъществяването на реформа. Ние със сигурност ще бъдем най-добрата опозиция, защото няма друга. Най-голямата слабост на кабинета е ниската им подкрепа. Най-доброто решение е даването на социалната политика на министър от ля, посочи социалистът. Кадиев е убеден, че ДПС ще подкрепи правителството и отбеляза: "Само ги наблюдавайте как ще се държат в пленарна зала".

Той призна, че се е срещал с Цветан Василев. Нямало значение къде са се срещали, нямало нищо лошо в тази среща. Важно е кой е теглил пари от КТБ, аз не съм теглил пари, обясни Кадиев.

Той каза, че се е срещал с 99% от банкерите в България. Целта на срещата била, за да придобие информация. Срещал съм се и с Васил Божков, но не му защитих интересите, когато се гласуваше законът за хазарта, заяви Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в. Той посочи, че негова фирма е купила акции на КТБ за 10-15 хиляди лева. Сега обаче той щял да загуби заради предполагемия фалит на банката.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7546 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.04.23 | 09:23

8
ТАКА СИ Е, ЛУКАРСКИ Е НЕКАДЪРНИК

2015.04.23 | 09:23

7
БОГ да ни пази от съвети на кумунисти като спинозния кадиеф.

2015.04.02 | 08:32

2
БОГ НЕ ПАЗИ СЕДЕРАСТА, ЗАЩОТО ГО МРАЗИ!

2015.04.23 | 09:23

6
Много некадърници има в това правителство,въпроса е да ги следите,да не направят грешни стъпки и не окрадат страната и да биете камбаната,затова е добре,че има и опозиция.
Румен

2015.04.23 | 09:23

5
Г-н Кадиев, след като считате, че бъдещо правителство м/у ГЕРБ и РБ ще е отчайващо, защо от БСП не приехте да направите правителства с Герб за да спасите България от фалита и погрома на държавата в следствие от управлението на Орешарски, Пеевски, БСП, ДПС и Атака??????
АНОНИМЕН

2015.04.23 | 09:23

4
НА №6-ГЕРБ ВОДИ ЕДНА ГОДИНА ВОЙНА СРЕЩУ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ,ДОКАТО НЕ ГО МАХНЕ,ТА ТЕ ДА СЕДНАТ НА НЕГОВИЯ СТОЛ.ТЕЗИ ОТ ГЕРБ СА ОТВРАТИТЕЛНИ И БРУТАЛНИ.ТЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ,ТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА БЪЛГАРИЯ,ТЕ МИСЛЯТ САМО ЗА СВОИТЕ ИНТЕРЕСИ.ПРОПЕСТИТЕ ИМ БЯХА ОТВРАТИТЕЛНИ И ДОЛНИ,ГАДНИ И НЕМОРАЛНИ.ГЕРБ МУ ЛИПСВА МОРАЛ И ВЪЗПИТАНИЕ.ТЕ ИМАТ СЪВСЕМ ДРУГИ ИНТЕРЕСИ ОТ ТОВА КОЕТО ПИШАТ И ГОВОРЯТ,КАТО ВОДЯТ СКРИТА ДОЛНА И ЛОША ПОЛИТИКА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И НАРОДА.
До 3#

2015.04.02 | 08:32

3
Аз съм Гербаджия а не сидерст.
do 1

2014.11.29 | 13:49

1
OT KADE ZNAE6 ? KOGA E BIL LUKARSKI MINISTAR? ZNAE6 LI $E PRIMERNO KANZLERKATA MERKEL E DOKTOR PO FIZIKA ? A FINANSOVIA MINISTAR NAI OBIKNOVEN ADVOKAT?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини