Започна срещата между президента и парламентарно представените партии (видео)

  • 15 октомври 2014 10:23

  • 4047
  • 19
Започна срещата между президента и парламентарно представените партии (видео)
©

Представители на парламентарно представените партии започнаха да влизат в сградата на Президентството за срещата с Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, предаде репортер на Novini.bg.

Първи се появи Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от АБВ. Той се здрависа със служителите на МВР, които охраняват сградата и заяви, че неговата партия ще настоява за максимално бързо свикване на Народното събрание. "ГЕРБ трябва да поемат своята отговорност за създаване на правителство. Те са първа политическа сила. Ние няма да се пазарим. За АБВ е важно да се очертаят и да се изпълняват важните политики за страната", каза още Петков.

Лидерът на ВМРО  Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че демографската криза и циганската престъпност са едни от най-големите проблеми. По думите му първо трябва да се седне на масата за разговори. „Нашите условия са ясни болните проблеми на нацията“, посочи той след въпрос поставяли ли са условия за съставянето на правителство. Изпратили сме нашите точки, техните не сме виждали още, добави той.

Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва от Реформаторския блок също се обяви за максимално бързо свикване на парламента. Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП също обяви, че ще настоява първото пленарно заседание на 43-то НС да се състои още другата седмица. "Все по-ясно става, че коалиция ляво-дясно е невъзможна. Трябва да вървим към съставяне и конструиране на дясно управление", подчерта Миков. 

От страна на ДПС на срещата дойдоха Алиосман ИмамовАлиосман Имамов  Алиосман Ибраим Имамов е роден в село Абланица, Благоевградска област. Завършил е УНСС, и Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на, но те запазиха мълчание пред журналистите. Представителите на ГЕРБ Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. също отказаха всякакъв коментар.

Румен Йончев и Светлин Танчев от ББЦ, също се обявиха за максимално бързо свикване на новия парламент. "Актуализацията на бюджета, КТБ, това са все проблеми, които не изискват правителство, а много работа в пленарна зала. Дали ще имаме роля в бъдещото правителство, ще се разбере след нашите разговори с ГЕРБ", обявиха те.

Последен за срещата, с близо 10-минутно закъснение, пристигна лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. "Дойдоха ли всички дами от Амстердам? Настояваме днешната среща да се предава от националните медии. Не съм получил още отговор от официално лице. Качваме се горе и ще продължим да настояваме тази среща да се предава пряко, защото всичко друго е задкулисие. Ние сме за моментално свикване на НС. Чувам, че искат да отложат свикването, за да могат да се договорят, но ние няма да допуснем това", категоричен беше Сидеров.

 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4047 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2014.10.16 | 00:30

19
ХАЙДЕ БЕ , ТИКВИ ПРОСТИ ГЕРБЕРАСТКИ , ДОКОГА ЩЕ СЕ КРИЕТЕ И МЪЛЧИТЕ КАТО П,УТКИ МИРИЗЛИВИ ?! Само на един въпрос отговорете ! Ще подобрите ли живота в България ИЛИ ще го влошите ?! Мълчите , защото ще го влошите , вашата мама ! От 9 кладенеца вода ще носите колко трудни , но необходими " РЕФОРМИ " са необходими , а в същото време ще КРАДЕТЕ като обезумели ! Затова , САМО АТАКА !
Intel® Core™ i5-4670K

2014.10.16 | 00:30

18
Викай по-силно сидерасте, не те чувам от милионите около мен, много сте малко не се чуваш :))))))))))))))))))))))

2014.10.16 | 00:30

17
Мале как ви личи какви отрепки сте от Атака ! Сидеров :) Чуколов :) Ташева :)

2014.10.16 | 00:30

16
Абе имаше един идиот ! Той обещаваше 10 турци зам. министри да прави ??? Не мога да си спомня името му ! Кой беше бе , герберасти ! Да не е този , който лъже , че не искал ДПС -то или е този , който искаше овчари да ни прави и е главния минетчия на турците?! А може би идиотът е един и същ ?

2014.10.16 | 00:30

14
И аз не мога да си го спомня , но цял народ го знае ! Мутра е и му викат агент БУДА , май ТИКВА беше !

2014.10.16 | 00:30

15
Абе имаше един идиот ! Той обещаваше 10 турци зам. министри да прави ??? Не мога да си спомня името му ! Кой беше бе , герберасти ! Да не е този , който лъже , че не искал ДПС -то или е този , който искаше овчари да ни прави и е главния минетчия на турците?! А може би идиотът е един и същ ?
Intel® Core™ i5-4670K

2014.10.16 | 00:29

13
Точно от това ви е най-страх че ГЕРБ обединява всички хора и е партия на всички, е страхувайте се ГЕР е партия на всички, ОБЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА :)))))))))

2014.10.16 | 00:29

12
закривай държавата

2014.10.16 | 00:29

11
НЕ МОГА САМО ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА НАРОД СМЕ,КАТО ПРИЕМАМЕ СЪС СЪГЛАСИЕ НЕЛИГИТИМНИТЕ ИЗБОРИ ПРОВЕДЕНИ НА 5 ОКТОМВРИ???НАЛИ ПРИ ВСЯКО ЕДНО ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВА ДА ИМА КВОРУМ,ТОЕСТ 50 ПЛЮС ЕДИН ГЛАСА ЗА ДА Е ЛИГИТИМНО!НА ИЗБОРИТЕ БЕ ОТЧЕТЕНО,ЧЕ СА ГЛАСУВАЛИ 49 % ОТ БЪЛГАРСКИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ,ТОЕСТ ИЗБОРИТЕ СА НЕЛИГИТИМНИ,ДА НЕ СЕ СЪСТАВЯ НОВ КАБИНЕТ А ТИКВАТА В ЗАТВОРА И НОВИ ИЗБОРИ!НЯМА ПО ПРОСТ НАРОД ОТ БЪЛГАРСКИЯ И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ТЕГЛИ!НАЦИОНАЛНА ПОДПИСКА ЗА АНУЛИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ!!!
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.10.16 | 00:29

10
NE ISKAME TURZINA BOIKO NA VLAST TOI SI KUPI GLASOVETE-DA SI VARVI V TURCIA-I SKORO STE RAJDA OT DOGAN-NA TUK DA RAJDA A V TURCIA
666

2014.10.15 | 16:21

9
Белокосият дребосък от Ямбол закаснял 10 минути, защото пълзял в краката на жириновски, а в ушите му имало още сперма!
Бойко ТИКВАТА ПРОСТА

2014.10.15 | 16:21

8
Росене , дан си посмял ! Нищо , ама нищичко няма да показваш , чи пак я омацахми ! Мамамудайба! Уж мнозинство , пък то малцинство ! Иди гу разбери ! Басимата ! Саму 84 можах да купя и фалшцирам ! Коши прая сига ! Шъма клатят , пък ощи мъ боли гъза от ВОЛЕН ! Цецомаматишйба! Що толкуз малку фалшцира , веееее чи туй копче , тоз Дудук да се гаври с мен ?!! Сига шъ станиш министър на Марта в сряда , ама и аз шъго духам май !

2014.10.15 | 16:21

7
НЯМА да покажат нищо , защото може да го видим , а тъй не мога да си го спомня ! Кой беше идиотът , който заявяваше , че ако нямал поне 110 депутата нямало да управлява ! ТИКВА ли му викаха , Рапон или Главоч беше , а може би Буда или Винету ? Убийте ме , не мога да си го спомня , но май е същият идиот дето иска тока да увеличава с 50 % ! Или е този , който искаше Ай - ти специалисти да стават овчари ?!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини