Костов: Прокуратурата да излезе от КТБ

  • 14 юли 2014 12:17

  • 6874
  • 0
Костов: Прокуратурата да излезе от КТБ
© Булфото

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е против разделянето на Корпоративна Търговска Банка на две – кредитите на фирми, свързани с Цветан Василев да останат в КТБ, а депозитите и кредитите на другите физически лица и фирми да бъдат прехвърляни в одържавената “Креди Агрикол България”.

Бившият министър-председател заяви в интервю за Дарик, че прокуратурата трябва да излезе от КТБ, „да напусне терена“ и да го остави на одиторите, за да се разбере цялата истина за трезора. Той повтори думите на Цветан Василев, че банковите досиета, заради които одиторите на КТБ нямат информация за случилото се с нея са при разследващите.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - посъветва президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното днес "да принуди“ политиците да вземат решение за КТБ и нейните клиенти, за да може служебното правителство спокойно да проведе изборите „на чист терен“. Той критикува остро прокуратурата и медиите, които пускали взаимно отричащи се факти около изнасянето на 205-те милиона от КТБ. Бившият лидер на ДСБ не крие, че познава банката и Цветан Василев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6874 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини