Румен Петков: Трайков излъчва некадърност

  • 16 септември 2011 10:04

  • 1041
  • 7
Румен Петков: Трайков излъчва некадърност
© Булфото

Министерството на икономиката не разполага със законови механизми да контролира дейността на частни компании като "Алма тур".

Това заяви по време на парламентарния контрол министърът на икономиката Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко в отговор на въпрос на депутата от БСП Пенко Атанасов за това, какви ще бъдат щетите от скандала с блокираните няколко дни на бургаското летище руски туристи.

Атанасов попита икономическия министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко за наличието на конфликт на интереси в предприятието „Слънчев бряг” АД с назначението на Мария Михалева. „Какво стана с извозването на туристите? 350 туристи отново са заложници на некадърното ви управление и колко още ще има до 23 септември? Не е ли крайно време да освободите българския туризъм от присъствието си?”, зададе още въпроси Атанасов.

През 2010 г. броят на руските туристи е нараснал с 32% в сравнение с предходната. Туризмът ни разполага с потенциал за преодоляването на евентуалния бъдещ отлив на руските туристи от България. Не съм наивен да смятам, че този случай няма да се отрази на бранша, но съм спокоен, защото официалните руски представители, които дойдоха в България, оцениха високо усилията на държавата да помогне за решаване на проблема, заяви Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

Очаквам резултатите от проверката на прокуратурата и за всички трябва да е ясно, че ще настоявам за тежки санкции и за двете компании, които си позволиха да предизвикат такъв скандал, уронващ престижа на туризма ни, категоричен бе министърът.

„Поисках оставката на Мария Михалева, защото в случая това създава конфликт на интереси в бранша. Тя ще може да продължи работата си в „Алма тур”, въпреки че работеше добре в държавното предприятие „Слънчев бряг” АД”, каза още Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

По-ярка некадърност, по-тежка некомпетентност, наглост и арогантност от вашите не може да бъде излъчвана. Искаме министър Трайков да остане поне до изборите, защото това ще помогне на БСП, обърна се към икономическия министър депутатът от левицата Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.




ь
 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1041 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2011.09.21 | 20:38

7
Мухахахахаха. Румен Шадравана пак се изказа. Тоя човек изтрезнява ли някога? То бива,бива наглост и безочие ама като това на Румбата...... Предлагам нова мерна единица-за наглост-един Румб.

2011.09.19 | 06:01

6
Грозен трол!В същото време -нагъл комунист!Не знам кое е по-гадно?Може би само Румен Петков.
Samilov

2011.09.19 | 06:01

5
Депутатът от левицата Румен Петков - по-ярка некадърност, по-тежка некомпетентност, наглост и арогантност не може да бъде излъчвана

2011.09.19 | 06:01

4
Румен Петков е нагъл, нещастен, антипатичен, корумпиран некадърник на когото е крайно време да му се даде трибуна на изява в затвора!
uan

2011.09.19 | 06:01

3
Тоя селски пръч води червените и х ъка като изтрезнее до забвението.
Az

2011.09.19 | 06:01

2
А, пикаещия във фонтани пак се изказва неподготвен
IVA

2011.09.19 | 06:00

1
ТОЗИ Е ЕДИН ГОЛЯМ БОКЛУК

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини