Борисов праща министри при блокираните туристи в Бургас

  • 10 септември 2011 12:02

  • 2797
  • 8
Борисов праща министри при блокираните туристи в Бургас
© Интернет
Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е разпоредил на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко и на министъра на транспорта Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета да отидат на място в Бургас при руските и финландските туристи, които втори ден не могат да се приберат по родните си места, съобщи агенция "Фокус".

По думите на Борисов министрите трябва да решат проблема с извозването на туристите, и ако не се постигне споразумение, да се отнемат лицензите на всички участници в скандала.

380 са руските туристи, които са настанени в хотел в Бургас. Управителят на хотела Георги Мицов се надява до ден - два проблемът да бъде решен, тъй като това са търговски отношения между две компании.

Според него е важно да се защити името на България като туристическа дестинация. Руските туристи са в хотела, където им приготвят топла храна за обяд.

По неговите думи няма напрежение сред туристите. Мицов заяви, че от хотела имат готовност да поемат туристите, докато се реши проблемът със заминаването им. Той посочи още, че не се притеснява за уреждането на заплащането на пребиваването на туристите в хотела, което се поема от туроператора „Алма тур".

Последвайте канала на

2797 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
ДО NOVINI.BG - ПЛАТЕНИТЕ ЖУРНАЛИСТИ!

2013.12.21 | 16:16

8
ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ ВИ КАЗВАМЕ СПРЕТЕ С ТАЗИ ДОЛНА ЖУРНАЛИСТИКА! ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР БЪЛВАТЕ ПРОПАГАНДАТА НА ГЕРБ! КОЛКО ВИ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПЛЮЕТЕ БСП И КАНДИДАТ ПРЕЗИДЕНТА?!?! НЯМАМЕ ЖЕЛАНИЕ ДА СВАЛЯМЕ САЙТА ВИ,НО АКО СЕ НАЛОЖИ ЩЕ ГО НАПРАВИМ! АКО УТРЕ ОТНОВО ОТРАЗЯВАТЕ НОВИНИТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ЩЕ ЗАПОЧНЕ АТАКА СРЕЩУ САЙТА ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПРАВИТЕ ОБЕКТИВЕН ЖУРНАЛИЗЪМ!!! ПЛАТЕНИ ЖУРНАЛИСТИ!
Гого

2013.12.21 | 16:15

7
Да браво на премиера Б.Б че 370000 хиляди във България са без работа и не му дреме нали си живее на държавни разноски. Кво му дреме че хората свързват двата края.

2011.09.12 | 02:31

5
Браво бе умник,ще речеш че в последните 20 години си живял като цар и в последните 2 се сети,че едва свързваш двата края.Айде лозунгите по партийните събрания на червената банда.
ссс

2013.12.21 | 16:14

6
Браво на премиера.Досега наистина не сме имали такъв премиер.Да оправи и социалната политика,още повече хора ще го подкрепят.
vvc

2011.09.11 | 01:42

4
ссс говориш пълни глупости
Иван - Варна

2011.09.10 | 23:30

3
Позор ,това е позор за България ,а колко бяха те в този туристически сезон ?то не бяха тровени деца,то не бяха блъскани със скутери ,давени в басейни ,колко си отидоха от тук във ковчези ?тези ще се приберат по живо по здраво , но никога вече няма да стъпят в тази държава ,а каво ще говорят за България ?
IrD $ DGD

2011.09.10 | 23:30

2
Рапонът е ухилен днес, много скоро може да си има отново нови кукли на конци, но защо трябва да платим всички за това ? Внимание ! Няма да стане това което говори Рапона, а това което мисли. Лошото е - група Американски учени са доказали, че Рапона не мисли. Доброто е - Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Променете Системата сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Утре, утре, винаги утре и така минава животът за теб. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи. Докогато това е истина,това ще е истината.
1

2011.09.10 | 17:17

1
ЗАКУПЕТЕ ФУТБОЛНАТА ФЛАНеЕЛКА2011/2012 на WW W.ORIGIN ALNI.BE !

Добави коментар

Водещи новини