Борисов: Наводненията са природни бедствия, правителството не си мръдна пръста за КТБ

  • 21 юни 2014 09:38

  • 16802
  • 138
Борисов: Наводненията са природни бедствия, правителството не си мръдна пръста за КТБ
©

Кметът и да не реагира адекватно, на мястото на инцидента пристигат пожарна, Гражданска защита, Червен кръст. Това, което стана вчера е природно бедствие. Аз виждам две неща, които трябва да се направят веднага. Да вземем пари от Брюксел за възстановяването, защото в бюджета няма и другото е превенция. Да се чистят дерета, корита на реки и тн. Това пак трябва да стане с европейски пари.

Това каза в телефонно интервю за БНТ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, председател на ГЕРБ. Освен темата за бедствията в Североизточна България той коментира и последните политически събития в страната. Ставащото с КТБ е не по-малко бедствие от наводнението. Снощи ми се обади Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, той има някакви пари там, и ми каза: Ако не ми дадат парите, ще си посегна на живота. Маса човешки съдби са заложени на карта. Според мен БНБ закъсня, защото опашките се бяха извили още преди дни. Правителството също не си мръдна пръста, въпреки че ги предупреждавахме. Моля се всичко да приключи само с този надзор, заяви Борисов. В България можеш да се молиш само на Господ. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 не можеш да го молиш за нищо, а и той не може да свърши нищо. Дано не си мислят да посегнат на парите на хората, обясни той.

Цветан Василев и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на отдавна играят срещу мен. Какво правят си е тяхна работа. Не мога да коментирам, защото вече не съм информиран толкова. Най-информираният човек в държавата е министър-председателя. Аз бях учуден на КСНС, когато го питах за различни въпроси, той не можеше да ми отговори нищо. Това не бил чел, онова не бил чел. В най-тежката финансова криза ние не допуснахме срив. Нямаше нито един проблем с банка. Идват БСП на власт и проблемите започват. Това е факт. Никой не може да каже на Пеевски да спре с атаките, допълни лидерът на ГЕРБ.

Ако е силно правителството, нещата никога няма да стигнат сериозни размери. При слабо правителство обаче, нищо не се знае. Тези хора така лъжат, че не знам дали въобще ще има предсрочни избори. На КСНС уж се разбрахме по тази точка, но те и нея могат да се опитат да нарушат. Естествено, че искам избори, иначе държавата си отива. На БСП номерата са ясни. Има хора, има сценарии и всякакви такива неща. ДПС си назначиха министър ония ден, а говореха и те за оставка. На тези хора не може да се вярва, категоричен беше Борисов.

Няма начин ГЕРБ да напусне НС. Вече веднъж го направихме и от Брюксел не го одобриха. Аз искам да бъда уважаван и повече няма да правя такива неща. Не съм участник в ставащото в БСП и гледам отстрани, до къде ще им стигне нахалството. Там гледат да направят всичко възможно за благото на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той пада избор след избор и казва: Аз съм управляващ. Нахалство. След евроизборите Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в се държа само час-два по европейски. Говореха за оставка, а си назначават министър. Там продължават с целувките от "Орлов мост", пошегува се Борисов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
16802 138

Свързани новини

Коментари 138

Добави коментар
КРОКОДИЛА ТАШЕВА И КУРВАТА волен ФЕСА

2015.02.03 | 18:34

138
КОЛКОТО КУРВИ СА ОСТАНАЛИ ОТ атакларъ ДА СЕ ОБЕСЯТ НА РЯЗАНИЯ НА ДОГАН
ДОГАН ОБЕСИЛ волен СЪС САДО МАЗО ИГРА

2015.02.03 | 18:34

137
ЗАЩО ДОГАН ЗАПЛОДИ воленуглу И ГО ИЗОСТАВИ
АТАКЛЪРЪ ИМАТ ГЕЙ ЗА ЛИДЕР

2015.02.03 | 18:34

136
НЯМА НИКОГА ДА ЗАБРАВИМ КАК атакларъ И ДПС КРАДЯХА ЗАЕДНО ЦЯЛА ГОДИНА
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2015.02.03 | 18:34

135
EI TIKVO KAJI KOLKO PARI OTKRADNA OT BANKATA-KURVOOO NIKOI NE TE ISKA KOPELE MAIMUNSKO
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2015.02.03 | 18:34

134
EI TIKVO KAJI KOLKO PARI OTKRADNA OT BANKATA-KURVOOO NIKOI NE TE ISKA KOPELE MAIMUNSKO-V YSTATA TIKVOOOO
ADMINA DA IZLIJE GAZA NA BOIKO

2014.10.15 | 22:37

133
EI TIKVO KAJI KOLKO PARI OTKRADNA OT BANKATA-KURVOOO
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.10.15 | 22:27

132
EI KURVO TURSKA VARNI MILIARDITE TIKVO

2014.10.15 | 22:22

131
S edna duma, Umrelite-umreli, ne e vajno !!!!!!!!!!!!
Ученика

2014.10.15 | 22:21

130
Бойко, замълчи за минутка!
!!!!!!!!!!

2014.10.15 | 22:21

129
Борисов,помогни на България.Вземи се застреляй бе !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини