Изборният кодекс скара Михаил Миков и Мая Манолова

  • 28 март 2014 08:19

  • 2358
  • 3
Изборният кодекс скара Михаил Миков и Мая Манолова
©

Изборният кодекс, освен че предизвиква разнобой в червените редици, успя да вбие клин и между двете юридически остриета на БСП - председателят на НС Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно и заместничката му Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, пише в. "Преса".

Обвиненията са, че Миков се опитвал да балансира отношенията с ДПС и да прави компромиси. В червената група обвиняват Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, че на своя глава, без партийни санкции, обещал едно от местата в ЦИК на БСП на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в името на партийния мир.

Темата "избирателна комисия" се оказа особено болезнена за червените депутати и заради размяната на любезности между партньора им ДПС и основният им опонент ГЕРБ. Социалистите се изнервиха и от липсата на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, който вчера се появи късно в парламента.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2358 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.03.28 | 22:29

3
Всичко това,което се случва в последните дни е благодарение на ''професионализма'' на Манолова.8-ем месеца писа тоз закон,казваше,че ще е най-добрия,най-най......Какво стана,провали се още със стартирането му.Кой знае какви още нерзбории е сътворила.Едно е лошото,че отново хората ще се съмняват в демократичността на изборите.
Р

2014.03.28 | 22:29

2
Боже, щом това са им "остриетата" колко по-тъпи от Тъпото са останалите бесепарски избранници?!

2014.03.28 | 22:28

1
Браво на Мая Манолова. " Разби " ГЕРБ, сега ще разбие и БСП. Немоа а са запра.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини