Греков: Няма политическа чистка в ДФ "Земеделие"

  • 11 март 2014 08:12

  • 1320
  • 1
Греков: Няма политическа чистка в ДФ "Земеделие"
©

Тези 1250 евро, за които говори вчера Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, ще окажат помощ на малките и дребните фермерски стопанства. Не може да се говори, че по този начин стимулираме избирателите на ДПС. Тези средства ще допринесат за преминаването на малките стопанства към средни. Това ще спомогне за производството на по-качествена продукция.

Това обяви в сутрешния блок на БНТ министърът на земеделието и храните Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по. В следващия програмен период ще има достатъчно средства за малките производители, за да могат да се кооперират и да бъдат по-конкурентноспособни. Искаме хората, които са останали по селата, да имат възможност да се трудят и да си изкарват прехраната, продължи Греков. Има забавяне на плащанията по програмата "Млад фермер". Разпоредил съм фонд "Земеделие" да работят възможно най-бързо, за да не загубим тези средства. Във фонда няма политически уволнения и чистка. Служителите са уволнени след нужната атестация. Направени са им оценки и е преценено, че трябва да бъдат уволнени. Има преструктуриране. За няколко месеца има три промени във фонда. Последното ръководство вече заработи и показа, че си върши добре работата. Винаги има стрес при смяна на ръководството, но се надявам, че нещата вече са се успокоили, обясни той.

Проверката на пилешкото месо е мащабна. От цеховете, в които се произвежда фуража за пилетата, до магазините, в които се продават. Този мониторинг не от сега. Той е задължителен от 15 години в Европа и САЩ. Досега не сме установили наличието на хормони в пилешкото месо, категоричен беше земеделският министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1320 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
maskarа

2014.03.12 | 12:40

1
ХАБЕР СИ НЯМАШ КАКВО СТАВА В ОБЛАСТНИТЕ ДИРЕКЦИИ И В ОБЩИНСКИТЕ СЛУЖБИ ПО ЗЕМЕДЕЛИЕ. БУБАР ПРОСТ ВЪРНИ СЕ В УНИВЕРСИТЕТА ДА ПРЕПОДАВАШ ЗА БУБИ, ЗАЩОТО СИ ТОЛКОВА ТЪП, ЧЕ ДАЖЕ И ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛ НЕ СТАВАШ С ТАЯ ГРОЗНА МУТРА. КАЛИНКИ, ПРИ ВАС ИЗА КРИМИНАЛИНКИ НЕ СТАВАТ. НАЗНАЧЕНИЯТА ВИ СА БЕЗ КОНКУРС. НЕ ЗНАЕШ ЛИ УТРЕ КАТО ПАДНЕТ, КАКВО СЕ ПИШЕ НА ТВОИТЕ ПРОСТИ БУБАРИ. НА ТЮТЮНА. ОСТАВКАААААААААААААААААА......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини