Борисов: Вътрешните проблеми на БСП и ДПС вадят Местан от равновесие

  • 15 януари 2014 17:17

  • 2704
  • 11
Борисов: Вътрешните проблеми на БСП и ДПС вадят Местан от равновесие
© Булфото

Безсилието на БСП и ДПС да решат вътрешните си проблеми явно вади г-н Местан от равновесие. Това написа във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по повод изявлението на председателя на ДПС в Народното събрание.

"Защото само преди месец неговият заместник-председател в ДПС и заместник-председател на Народното събрание Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент беше подведен под съдебна отговорност за корупция в огромни размери. Твърденията за коалиция между мен и Първанов са нелепи и невъзможни. Само му напомням на Местан, че точно ГЕРБ проведохме процедура по импийчмънт на президента Първанов и тогава ДПС и БСП не се посвениха да гласуват в негова защита. Явно тогава покойният Мишо Бирата не беше пречка за тяхната подкрепа. Напомням на Местан също, че вторият мандат на Първанов беше осигурен точно с подкрепата на ДПС. С президента Първанов аз не съм имал срещи, от времето когато е бил президент. Странно обаче как в някои явно много информирани медии започват да се цитират СРС-та за подобни срещи и разговори и аз продължавам да настоявам компетентните органи да се занимаят с тази информираност на определени лица в ДПС и техните патерици. Единственото, което съм си позволил да коментирам по адрес на АБВ, напомням на Местан, е че на фона на тези истински подкрепи от тяхна страна в различни избори, аз съм си позволил единствено да кажа, че за ГЕРБ е много сериозен противник проект, в който участва човек, който е бил два мандата държавен глава, вътрешният и външният министър на правителството на Тройната коалиция, както и кметове на различни населени места", пише Борисов.

"Нещо повече, за да няма спекулации, напомням, че винаги съм признавал лидера на ДПС Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от като най-успешният политик, имайки предвид най-много пъти мандатоносител. Проекти като "Цанков камък” и „Белене” също биха могли да бъдат заглавия на коалиции. Напомням на Местан още, че когато в парламента наш депутат обиди него и личния му живот, аз лично му се извиних и направихме това и от трибуната на парламента. Надявам се доброто възпитание, политическата етика и зачитането на лидерите на отделните партии да се възвърне в нашия политически живот. Като пример за моето поведение ще посоча, че след като получих писмо от председателя на „Атака” Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, в което той иска моето мнение за изразните средства и епитетите, с които евродепутатът Славчо Бинев говори по негов адрес, само един час след това осъдих поведението и тона на евродепутата Бинев. Още веднъж призовавам – нека се уважаваме. Всеки от нас е лидер на партия, подкрепена от стотици хиляди български граждани, нека да уважаваме техния глас", заявява още лидерът на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2704 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.01.18 | 14:21

10
ЛИПСВА ЧЕПА НА ВОЛЕН ЗА ДА ГО ДЪРЖИ В РАВНОВЕСИЕ
БОЗДУГАН

2014.01.18 | 20:49

11
ХАХАХА , коалиция МИШО БИРАТА = ТИКВАТА Борисов и педерасите на Куневица ! С уйй да ги сочиш !

2014.01.18 | 14:21

9
Тоя защо не е в затвора заедно с Цоко?Абсолютни престъпници!НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ!НИКОГА!!!!!

2014.01.16 | 09:04

1
за да може да ви чевърка задните части.

2014.01.18 | 14:21

8
samo gerb

2014.01.18 | 14:21

7
Сидерунгели, защо не казвате лоша дума за Доган и дПС??? :))))))))))))))))))))))))))

2014.01.18 | 14:21

6
Някой тук говори за ГЕРБ..... Кои бяха тия, че немога да се сетя ???.........ААААААА сетих се тия най-необразованите и некадърни послушници с мутренския им началник......предатела, българоубиеца, бърдоквата, с тиква на раменете Борисов и оня Пинокио физарядката Цвъки...........Ако имате претенцйи ,че сте интелигентни и образоваани не казвайте, че симпатизирате на ГРОБ........

2014.01.18 | 14:21

5
По точно коалиция "Педераско - манафска" на "БиеСиеПие за права и свободи"... ha-ha-ha
ciganin 345

2014.01.18 | 14:20

4
samo ataka volen siderov e covek ot naroda ataaaaaaaaaaaakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ATANASOV

2014.01.17 | 10:17

2
POREDNIA ZABLUDEN CHOVEK CHE ,siderov, E NESHTO, A V SAHNIST E EDNO GOLIAMOOO NISHTO.NO SIDEROV SI OPLETE KOSHNICHKATA KAKTO SE KAZVA ,A NEGOVITE POSLEDOVATELI DA GO DUXAT.KOGATO NE VLEZE V SLEDVASHTIA PARLAMENT SHTE OTIDE V BRATSKA KUBA DA SI XARCHE XONORARA SPECHELEN OT ,BSP i DPS.
съгласен!

2014.01.17 | 10:18

3
Браво! Само ГЕРБ! значи, че пак ще бъдат \"сами\"! Кой ги иска? Кой ще направи коалиция с тях? Може би \"Реаниматорския блок\"? А? Те имат \"един файтон хора, пък и той е полупразен!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини