Румен Петков: БСП не участва в управлението

  • 06 януари 2014 17:32

  • 3375
  • 11
Румен Петков: БСП не участва в управлението
©

Имам принципни въпроси, по които има сериозни разминавания със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Става въпрос за предизборните обещания на партията. АЕЦ "Белене", тютнопушенето, данък "богатство", това се все неща, които залегнаха в предизборната ни кампания, а сега не се прави нищо.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП. Въпросът е в умението ти да реализираш обещанията, които си поел. Трябва да бъдеш почтен към избирателите си. Щом не си изпълнил ангажиментите си излизаш и казваш: Съжалявам, излъгах ви! През 2005 година изпълнихме всичките си обещания. Не разбирам, защо сега това не се случва. Не разбирам и редица експертни назначения в правителството. Имаме прекрасни специалисти, а се назначават хора от екипа на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и министър на културата, който иска да извади Вапцаров от учебниците по литература. Аз не критикувам никого, а само констатирам факти. Кое от всичките изброени неща, не е вярно, попита риторично Петков.

За съжаление нямам впечатление, че БСП управлява. Ние сме станали присъдружна партия на ДПС. Аз не обвинявам за това Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. ДПС си изпълняват предизборните обещания и си вършат работата. Проблемът е в политиката на БСП. В политическите среди не се води диалог. Има много неизяснени въпроси. Най-главният е подкрепата на "Атака" за правителството. Ето сега излизат хотели, снимки, приятели, които са платили вояжите. Хората започват да се чудят. Аз питам, каква е цената за подкрепата на "Атака", но никой не ми отговаря. Създава се едно впечатление, че отношенията с "Атака" не са ясни и липсва прозрачност. В такъв случай нещата заприличват на задкулисие. Имахме шанс да излезем на полето на прозрачността, но не го направихме. Това показва, че властта се е превърнала в самоцел, а това е много лошо, констатира бившият депутат.

Не се виждам в една стая с Татяна Дончева. При цялото ми уважение към нея, ние имаме много различия. Няма нищо вярно в твърденията, че критикувам Станишев, защото не участвам във властта. Аз съм критикувал Сергей още по времето, когато бях министър. Най-добрите правителства на прехода бяха на Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица и на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Те създадоха усещането за демокрация и за бизнес. В момента проблемите са много и нямам усещането, че се създава спокоен бизнес климат. Няма да искам оставката на Станишев на предстоящия конгрес. За БСП е изключително важно да спечели евроизборите. Няма да е страшно ако има алтернативна лява листа на левицата за европейските избори. Много хора са разочаровани от нас сега. На предните избори бяхме категорични, че трябва да ги спечелим, а ги изгубихме. Сега не трябва да се случва същото, завърши Петков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3375 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2014.03.01 | 01:43

11
БСП се готви да залее с компромати и пумия покрай евровота? Сега ще им е даже по - лесно. Готвят масова фалшификация, за да покажат, че уж някой ги желае. Не вкараха електронно гласуване понеже с бюлетини може да се фалшифицира!!!!! Не го ли усъмни някой високия резултат от 900 000 май месец? Петър Кънев от БСП има печатница и е печатал бюлетини!!!! Но прикриха всичко, като вдигнаха шум един ден преди гласуването

2014.03.01 | 01:42

9
Грешиш, ма! Гробарите бяха хванати с фалшиви бюлетини! Само имунитетът ги спасява! Да сте живи и здрави и тази година партия ГРОБ да изчезне!
БОЗДУГАН

2014.03.01 | 01:42

10
ДОЛУ гноясалата протурска ГЕРБ ! ДОЛУ ДПС ! САМО ВОЛЕН ! САМО АТАКА ! САМО ТАШЕВА ! САМО Планът СИДЕРОВ ! На боклука престъпната ГЕРБ и ТИКВАТА бандит Бойко ! НИТО глас за тях ! ДОЛУ политиката и прехода след 1989 г. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014.01.07 | 11:45

2
ОЛИГОФРЕН
АНТИКОМУНИСТ

2014.01.07 | 15:33

8
Комуниста е гадина, независимо как се казва , комуниста е пиявица , впила се в тялото на народа си , комуниста е със самочувствие на господар, на който всички са задължени !!! КОМУНИЗЪМ==ФАШИЗЪМ !!!!! ДА ГИ ИЗРИНЕМ НА ИЗБОРИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА ЧЕРВЕНИТЕ УРОДИ !!!!
m markov

2014.01.07 | 15:33

7
Как да не участва бе,за секс са нужни двама и БСП е в покорното положение сиреч духа го.
AJ4A

2014.01.07 | 15:33

6
Е, как тогава смятате, че може някой да победи комунистите при сегашните правила за създаване на партии, издигане на кандидати, регистриране на кандидатски листи, броене на изборите, евентуална проверка на изборните резултати от страна на ВАС?!?!?! Който гласува при тези \"правила\" или е пълен ОЛИГОФРЕН, или е чиста проба БОЛШЕВИШКА ОТРЕПКА!!!!

2014.01.07 | 15:32

5
На бой о пари и презрени срещу Станишевото статукство в БСП.

2014.01.07 | 15:32

4
БОЛЕН,БОЛЕН,БОЛЕН,ЗА ЛУДНИЦАТА С МАНАФИТЕ.
нема такава държава

2014.01.07 | 15:32

3
хаха кога пък БСП-то са си изпълнявали обещанията.....освен едно да затрият нацията а те хоп на самолетчето с куфарите пари и при другаря Милко Балев / вече наследниците му/в Австрия

2014.01.07 | 08:40

1
ОЛИГОФРЕН

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини