Бареков преди КСНС: Борисов е зайче и се тресе от страх (обновена+галерия+видео)

  • 20 ноември 2013 13:36

  • 11013
  • 65
Бареков преди КСНС: Борисов е зайче и се тресе от страх (обновена+галерия+видео)
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се уплаши и няма да дойде на КСНС. Направи си операция. Искам да ви припомня, че българските войни са се били без крака и без ръце. Борисов сега го е страх и се прави на болен. Той е едно зайче и страхливец. До преди няколко месеца пъчеше мускули, а сега се тресе от страх.

Това каза Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва преди началото на Консултативния съвет по национална сигурност при президента, предаде репортер на Novini.bg. Същото важи и за Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Той има няколко обвинения и също го е страх. Избяга в чужбина. Тези двамата не трябва да бъдат допускани в институцията Президентство. Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в също ще бъдат посрещнати подобаващо, обяви Бареков. Ще видим днес какви циркове ще сътворят политиците тук. Докато те си говорят аз ще бъда сред хората в Родопите. Аз изразявам тяхното мнение и глас. Говорител съм на милионите бедни и гладни хора, каза още Бареков.

Темата за бежанците е важна, но много по-важна е темата за състоянието на политическата и икономическата обстановка в страната. Демографската криза също е много по-наболял проблем. Днес на КСНС трябва да се постави въпроса за нашето предложение за операция "Чисти ръце". Всичко друго ще е смешно, категоричен беше Бареков. Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното закъсня със свикването на КСНС. Имаме много различия с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, но по една тема имаме сходни точки. "Атака" чува гласа на хората и има чуваемост за техните проблеми. Същото правим и ние. "Атака" не е участвала във властта и няма корупционни практики. Всички политици, участвали в управлението на държавата през последните години, трябва да влезнат във фризера, завърши Бареков.

От улица "Леге" и "Съборна" дойдоха провокатори, които освиркваха и псуваха Бареков. Групата е около 30 човека. Полицията реагира бързо и отцепи района за да се стига до сблъсъци

Пред президентството са протестиращите от #ДАНСwhitme, които искат действителна оставка, а не тази, която се иска от Бареков, защото тя била бутафорна.

На репортер на Novini.bg една възрастна жена показа "бомбичката" си - домат, на който пише "Оставка".

Малко след 2:30 часа част от хората на Бареков се сблъскаха с възрастните протестиращи на "Леге". Органите на реда се намесиха светкавично и ги разбутаха. Минути след това се появи и Бареков, който започна да ги успокоява, за да не стигне до провокации. От сградите в района живущите хора започнаха да пръскат с вода полицията, протестиращите и активистите на България без цензура.

Твърдо против провокациите съм, заяви Бареков и добави, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е докарал провокатори от Пловдив, защото той разпознава съгражданите си сред тълпата.

Галерия от протеста на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва може да разгледате тук.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11013 65

Свързани новини

Коментари 65

Добави коментар
***

2013.12.10 | 13:44

65
Много желаещи за цирк Дьо Сергей....Поредния клоун на политическия небосклон.Голям дует са с Болен ,голяма работа!!!!Смях и срам!!!

2013.12.10 | 13:44

64
barekov varvi pudkataragata na senka mindil gaden
НАЦИОНАЛ----------ПЕДЕРАСТ (АТАКИСТ)

2013.12.10 | 13:43

63
А ТАКАААААА, БАЙ МЕСТАНЕ , СТАНАХМЕ ДВАМА , ДА ВИДИМ КАК ЩЕ НИ "ОПРАВЯШ " ВСЕКИ ДЕН ?
НАЦИОНАЛИСТ

2013.12.10 | 13:42

62
Дегенератите от тъпата глутница Атака са изперкали тотално !!! Те не са си добре умствено по рождение, но днес явно Сидерастов ги е овикал и усещам, че Любчо Аналов--щатния близач на Долния е много зле с нервите !!
Ivo

2013.12.10 | 13:41

61
Говорител съм на милионите бедни и гладни хора, каза още Бареков. Aman ot samozvanci.
m.markov

2013.12.10 | 13:40

60
Абе барек,ти си недоносче .Майка ти от задника ли те пръкна ,те затова те замерят със лайна.ББ може да е зайче, ама ти си един долен травестит.Имаш женски полов орган наместо уста.
Гражданин

2013.12.10 | 13:40

59
Я кажи ми ти от къде имаш пари за да си правиш екскурзии с антураж из страната? Докажи си всички финансови приходи. Тогава може би ще повярвам в чисти ръце. Не може с мръсни ръце да искаш от другите да са с чисти.
Аман от луди

2013.12.10 | 13:39

58
Не ни стига един луд,ами сега и друга да дойде........
jimi

2013.12.10 | 13:37

57
ЛУМПЕН и половина ма май ние сме си виновни, че като застанеш там да зяпаш има доста дето ти се връзват
Тошко Козарев

2013.12.10 | 13:36

56
Нов политик ли ? Не-е-е, клоун, мислещ се за собственик на цирка :)

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини