Мехмед Дикме: Борисов направи много голям реверанс към Доган

  • 18 ноември 2013 18:33

  • 15191
  • 19
Мехмед Дикме: Борисов направи много голям реверанс към Доган
©

За мое съжаление, партията, която съм създавал - сега е много различна. Много хора влязоха в ДПС, за да правят пари. Това заяви Мехмед Дикме, който е бивш земеделски министър, в предаването "Лице в лице".

Това, че Бисеров си подаде оставката пред Доган е още един показател кой управлява държавата. Не знам защо той ходи в Бояна, а не  на бул. Стамболийски, за да си подаде оставката. Всеки човек има малка или голяма тайна. Тя му е била поставена на масата и той е бил принуден да го направи, каза още той.

Шокиран съм от митингите. Какво ли не почнаха да си мерят политическите партии, та сега и митингите. Не мога да повярвам, че те паднаха толкова ниско. Какво значение има колко са хората на площада, как е възможно да караш платени хора. Там имаше една част от тези хора, които не знаеха кой е министър-председателят. Всички знаят, че политиците купуват гласове, а те отричат пред народа, че го правят, абсурдно е, категоричен бе Дикме.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е искрен, когато казва, че се извинява за Възродителния процес, а да назначава кадри, които са го провеждали. Политиците трябва да го оставят вече. Да, турската общност би приело едно такова извинения, когато бъде взето едно решени и хората, които са виновни за него бъдат наказани, категоричен е той.

БСП и ДПС не могат да намерят други политически съюзници заради политиката, която водят. Много се политизира обстановката в страната и се основаха "про" и "анти". Това се случи, за да могат определен политически кръг да живее по-добре. Те разделиха народа. Какво същност иска той - избори. Та кой го е страх от избори. Ако има такива - всички политически формации ще отрезнеят много бързо. Да не се притесняват от ДПС - ГЕРБ няма да бъде допуснат в НС от народа. В ГЕРБ хората не виждат алтернативата, категоричен бе Мехмед Дикме.

По думите му истината е, че през последните години политиците не предлагат обединена програма, за да са алтернатива, а делят само порционна.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи един много голям реверанс на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Миналата година тези, които редяха политическия пъзел смениха ГЕРБ с Атака, за да стане сегашната тройна коалиция, каза още той.

Според Дикме Бисеров не е хванат заради 200 - 300 хиляди евро от ЦРУ, а за нещо много повече. Това е едната от теориите ми, а втората е, че Бисеров е влязъл в икономически сблъсък с Доган и той е предизвикал това, което се случи, коментира още той.

По думите му страната ни е в международна изолация. "Политиците трябва да седната и да определят дата за предсрочни избори. Това ще успокои народа. Само Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 може да вземе това решение", категоричен е Дикме.

Последвайте канала на

15191 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2013.11.20 | 02:21

6
ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ПРЕХОДА ЗАВИЖДАТ НА БОРИСОВ! НОРМАЛНО, КАКВО ОСТАВА НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОСВЕН ДА ЗАВИЖДА И ДА ЗЛОБЕЯТ.

2014.01.05 | 11:05

16
По голям некадърник от тиквоча има ли бе капут .

2013.11.19 | 22:33

2
ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА М. ДИКМЕ Е САМАТА ИСТИНА. МНОГО ПО-ИНТЕРЕСНИ НЕЩА КАЗА ОТ ТОВА ЗА ББ.
ТВ ЗРИТЕЛ

2013.11.20 | 02:21

5
ГЕРБ няма да бъде допуснат в НС от народа. -----------------ТОВА Е ГНУСНА ЛЪЖА. ГЛЕДАХ МНОГО ВНИМАТЕЛНО ПРЕДАВАНЕТО И ТВЪРДЯ, ЧЕ ТЕЗИ ДУМИ НЕ СА ИЗРЕЧЕНИ.

2013.11.19 | 21:16

1
ало екипът на саита,ако е вярно това което пише #3 излиза че манипулирате хората за да ви върви сайта.аз минавам на друг сайт, които иска да го манипулират да седи тук.
нашенец

2014.01.04 | 16:05

9
Стига толкова приказки,манипулации,мнения,предположения,разсъждения....всеки ден се показват стари кадри,крадци,разбойници ,провалили се политици,нови такива,ламтящи за постове и мерак за крадене на овчият,безхаберен мат'рял !!! Пишман специалисти,всеки ден изпълзяват от някъде, ръсят идиотщини и промиват мозъците на бедните хорица по де що има телевизии,вестници и електронни сайтове !!! И докато се случва всичко това,власт имащите комунистически разбойници,заедно с Доган ефенди,яко грабят и крадат мангизи,въобще не им пука кой,какво иска и ги призовава !!! Същите тези мародери,са повече от всички ни наясно че,има ли избори,с тях е свършено !!!
onq s konq

2013.11.20 | 02:21

4
Аэ също гледах интервюто мн внимателно и абсолютно нямаше такова нещо.Вярно че сайта е частен,но трябва ли да напомням на собствениците,че нескопосаната лъжа има обратен ефект?!

2013.11.20 | 02:21

3
Ами иаз гледах предаването и мога да потвърда че каза за ГЕРБ при едни нови избори ще бъдат спрени от нарада но Ризова му каза че това няма как да стане защото ГЕРБ имат още много подръжници.

2014.01.04 | 16:03

8
Рекетьор , бандит ,крадец, лъжец, престъпник , убиец , закононарушител , прост като тиква - всичко това накуп е Бойко Методиев Борисов , експремиер ! УЖАС и БЕЗУМИЕ !
-

2014.01.05 | 11:03

10
Не изпадай в истерия!???Краят ви идва!Страх ви е от Борисов,защото беше спрял канчето на комуняги и клика!ХА_ХА_ХА,ОСТАВКА,отрепки!

2014.01.05 | 11:05

18
Бойко Борисов е много близък със Доган и Ердоган, това е пределно ясно на всички. Не случайно партията на Бойко Джамията се казва "Граждани за Анадолско Развитие на България".

2014.01.05 | 11:05

17
БОЙКО ФЕСА!
stoyan ov4arov

2014.01.04 | 15:49

7
da vi ibat fesovete kakto sa vi ibali 500 godini

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини