Татяна Дончева: Бисеров се снишава, за да види падението на управляващите

  • 15 ноември 2013 17:56

  • 8800
  • 6
Татяна Дончева: Бисеров се снишава, за да види падението на управляващите
©

Случаят на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент е типичен начин за елиминиране на хора, които имат апетити към неща, които други хора не искат да им дадат. Вероятно става дума за енергетика, механизмът за отстраняване вече е режисиран. Това каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в, лидер на "Движение 21" в предаването "Още от деня" по БНТ. "Отстраняването на Бисеров е знак към другите членове от ДПС. Не трябва да се пропуска, че той не е глупав човек, аз го познавам като юрист. Той не би направил глупави грешки."

"Тиражирането, че генерал от ДАНС е донесъл информацията в сараите на Доган се прави, за да се отвлича вниманието. Този генерал е един - ген. Иван Драшков, явно някой му е вдигнал мерника и на него", сподели тя. Според мен му е поискано нещо и той в отговор на това е хвърлил оставката си, предположи тя. След време ще се установи кой какво е знаел.

"Офшорките са разрешени от закона, това е търговска практика в целия свят. Дали тя е полезна за света това е друг въпрос. Те са средство за прикриване на собствености. Ударът по Борисов, дали той е нарушил закона като не ги е декларирал. На него като главен секретар му е било забранено. Той е нарушавал закона години наред", обясни Дончева.

Със смяната на властта, ръководството декларира, че иска да се разправи с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и ГЕРБ, с назначението на Пеевски те го показаха ясно. ГЕРБ е част от ЕНП, ти не можеш да се разправяш така с един бивш министър-председател. Това ражда недоверие в правозащитната ни система. Хубаво е всеки да си мисли за времето, когато виенското колело ще се завърти. Хората, които са по-гърмяни зайци знаят, че трябва да се снишат. Бисеров прави точно това, защото след два или шест месеца на тях ще им се търси обяснение.

Възловите политически партии трябва да имат реална преценка за това което се случва, а те демонстрират нежелание за това. Според мен Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г си пришива заслуги за протестите, но тези заслуги са на студентите. Този преход лиши много най-вече младите хора. Няма ценности, няма принципи, сегашното поколение ще търси сметка за всичко, което се е случвало през целия преход.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8800 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
PPPPPPPPPRRRRRRRRRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTTTTTTTTTTTTTT

2013.11.21 | 17:12

6
TATANYA UJE TIY NE MAYA TATYANA ..JALKA...JALKA,,
Не й вярвайте

2013.11.21 | 17:11

5
Не вярвайте на Дончева-мръсна е от"главата до петите"! Нямаме нужда от нейното "експертно мнение"! Уж говори за Бисеров и изведнъж "вмъква Борисов"-гадината му мръсна! Какво общо имат 2-та случая и второ: тя не показва никакви документи-за разлика на г-н Борисов! Умирайки комунистите цапат всичко дето сварят!
Гаргамел

2013.11.21 | 17:07

4
Разчувствах се!Татянко едно реши да се изходи по злободневни теми.Душа,другарчетата ти се оакаха здраво.От теб също вони та се не трае.Аре марш в кочината!!!!!
Р.Райнов

2013.11.21 | 17:07

3
Поредните глупости от Т.Дончева!
DEVIL-JIN

2013.11.21 | 17:07

2
Тая ненормалната вещица дайте и една метла и да полита,боклук.
AK47

2013.11.19 | 22:19

1
ЗА ВСЯКА СВИНЯ ИМА КОЛЕДА!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини