Мехмед Дикме: Борисов направи много голям реверанс към Доган

  • 18 ноември 2013 18:33

  • 15191
  • 19
Мехмед Дикме: Борисов направи много голям реверанс към Доган
©

За мое съжаление, партията, която съм създавал - сега е много различна. Много хора влязоха в ДПС, за да правят пари. Това заяви Мехмед Дикме, който е бивш земеделски министър, в предаването "Лице в лице".

Това, че Бисеров си подаде оставката пред Доган е още един показател кой управлява държавата. Не знам защо той ходи в Бояна, а не  на бул. Стамболийски, за да си подаде оставката. Всеки човек има малка или голяма тайна. Тя му е била поставена на масата и той е бил принуден да го направи, каза още той.

Шокиран съм от митингите. Какво ли не почнаха да си мерят политическите партии, та сега и митингите. Не мога да повярвам, че те паднаха толкова ниско. Какво значение има колко са хората на площада, как е възможно да караш платени хора. Там имаше една част от тези хора, които не знаеха кой е министър-председателят. Всички знаят, че политиците купуват гласове, а те отричат пред народа, че го правят, абсурдно е, категоричен бе Дикме.

Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на не е искрен, когато казва, че се извинява за Възродителния процес, а да назначава кадри, които са го провеждали. Политиците трябва да го оставят вече. Да, турската общност би приело едно такова извинения, когато бъде взето едно решени и хората, които са виновни за него бъдат наказани, категоричен е той.

БСП и ДПС не могат да намерят други политически съюзници заради политиката, която водят. Много се политизира обстановката в страната и се основаха "про" и "анти". Това се случи, за да могат определен политически кръг да живее по-добре. Те разделиха народа. Какво същност иска той - избори. Та кой го е страх от избори. Ако има такива - всички политически формации ще отрезнеят много бързо. Да не се притесняват от ДПС - ГЕРБ няма да бъде допуснат в НС от народа. В ГЕРБ хората не виждат алтернативата, категоричен бе Мехмед Дикме.

По думите му истината е, че през последните години политиците не предлагат обединена програма, за да са алтернатива, а делят само порционна.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г направи един много голям реверанс на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Миналата година тези, които редяха политическия пъзел смениха ГЕРБ с Атака, за да стане сегашната тройна коалиция, каза още той.

Според Дикме Бисеров не е хванат заради 200 - 300 хиляди евро от ЦРУ, а за нещо много повече. Това е едната от теориите ми, а втората е, че Бисеров е влязъл в икономически сблъсък с Доган и той е предизвикал това, което се случи, коментира още той.

По думите му страната ни е в международна изолация. "Политиците трябва да седната и да определят дата за предсрочни избори. Това ще успокои народа. Само Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 може да вземе това решение", категоричен е Дикме.

Последвайте канала на

15191 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2014.01.25 | 23:29

19
Изчетох ви всички.Значи Дикме е казал,че на избори Борисов ще има по малко гласове.Излиза,че г-н Дикме е направил един много добър анализ за депесарските депутати,влизайки само за пари,митингите са шокиращи и безмислени,БСП е без съюзници заради ''про и анти'' политиката си и накрая защо политиците не определят дата на избори и за успокоение.Това не ви ли говори,че имаме един достоен,честен бивш полититик,голям българин,мислещ за България повече,от уж българи-депутати в ДПС.Поздравления,г-н Дикме!
за кучетата и кокала.................

2014.01.05 | 11:03

11
Само когато минат следващите избори ще може да се каже кой влиза и кой не в новия парламент!...До тогава ще пускат разни отпаднали от системата политици да мътят главите на хората и да промиват мозъците! Примери много и този е един от тях!...Казано просто-едно куче лае най-много срещу този от когото го е страх!..Политическа ни система е пълна с кучета готови за единия кокал да разкъсат всеки!!!...А този срещу когото лаят най-много показа че има как на злите кучета да им се отеме кокала!!!....Това е страхът-че ще изтърват кокала!!!!.................

2014.01.05 | 11:05

18
Бойко Борисов е много близък със Доган и Ердоган, това е пределно ясно на всички. Не случайно партията на Бойко Джамията се казва "Граждани за Анадолско Развитие на България".

2014.01.05 | 11:05

17
БОЙКО ФЕСА!

2013.11.20 | 02:21

6
ВСИЧКИ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ ПРЕХОДА ЗАВИЖДАТ НА БОРИСОВ! НОРМАЛНО, КАКВО ОСТАВА НА НЕКАДЪРНИЦИТЕ ОСВЕН ДА ЗАВИЖДА И ДА ЗЛОБЕЯТ.

2014.01.05 | 11:05

16
По голям некадърник от тиквоча има ли бе капут .

2014.01.05 | 11:05

15
Махайте го тоя турчин бе.
ОНТЬО ИРЕНОВ

2014.01.05 | 11:05

14
Пак ни управляват турци, робството не е свършило още.

2014.01.05 | 11:05

13
Турско--комуноидната паплач ще си разиграва спокойно коня , докато Гьотверена и Главен Ибрик им се усмихва раболепно !!! Затова Атака е с рейтинг 1 %--заради безродника !!! Никога повече Атака и предателя Сидеров , проклет да е !!!
lofas

2014.01.05 | 11:04

12
Даживее Българската социалистическа партия за права и свободи! Кога ще празнуваме официално сливането на двете клики и кой ще води - серГЕЙ, Павел или Савата

2014.01.04 | 16:03

8
Рекетьор , бандит ,крадец, лъжец, престъпник , убиец , закононарушител , прост като тиква - всичко това накуп е Бойко Методиев Борисов , експремиер ! УЖАС и БЕЗУМИЕ !
-

2014.01.05 | 11:03

10
Не изпадай в истерия!???Краят ви идва!Страх ви е от Борисов,защото беше спрял канчето на комуняги и клика!ХА_ХА_ХА,ОСТАВКА,отрепки!
нашенец

2014.01.04 | 16:05

9
Стига толкова приказки,манипулации,мнения,предположения,разсъждения....всеки ден се показват стари кадри,крадци,разбойници ,провалили се политици,нови такива,ламтящи за постове и мерак за крадене на овчият,безхаберен мат'рял !!! Пишман специалисти,всеки ден изпълзяват от някъде, ръсят идиотщини и промиват мозъците на бедните хорица по де що има телевизии,вестници и електронни сайтове !!! И докато се случва всичко това,власт имащите комунистически разбойници,заедно с Доган ефенди,яко грабят и крадат мангизи,въобще не им пука кой,какво иска и ги призовава !!! Същите тези мародери,са повече от всички ни наясно че,има ли избори,с тях е свършено !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини