Томислав Дончев: Кабинетът си прави един вид политическа застраховка

  • 14 ноември 2013 12:12

  • 1843
  • 2
Томислав Дончев: Кабинетът си прави един вид политическа застраховка
©

Още преди седмица имаше информация, която гласеше, че има вероятност да бъде спряна ОП "Конкурентоспособност". Това, което става тук е вид политическа застраховка. Това заяви депутатът от ГЕРБ Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник от парламентарната трибуна по повод риск от санкции за България по оперативните програми.

Не за пръв път спорим с ЕК. Когато говорим кой кого ще дава на прокурор, г-жо Златанова, дайте на първо място кмета на община Перник,кметът на община Белослав, кметът на община Хисаря. Дайте веднага на прокурор министър на финансите и на околната среда от 2008 година, каза още той.

В реплика Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на заяви, че се пропуска, че става въпрос за процедури за обществени поръчки. Трябва тук да се включи думата умисъл, защото тези средства са трябвало да се печелят от определени фирми. Обяснявам още веднъж за двете програми - има критерии и те ще бъдат решени и постановени с решение на МС. Когато има ясни критерии, това е крачка напред, каза още той.

Дончев взе думата и заяви: Този цирк, който правим тази седмица, ще ни излезе скъпо. Много са базистните дефекти. Не може едно министерство и една община да се състезават за едно и също нещо. Разумният вариант е да има квоти от общината и квоти от министерствата, категоричен бе той.

Последвайте канала на

1843 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
БОЗДУГАН

2013.11.14 | 19:51

1
САМО АТАКА ! Мисля , че времето за стадиона е дошло за ВСИЧКИ управляващи след 1989 г. !

2013.11.14 | 19:51

2
Педерас спри да спамиш по форумите!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини