Бриго Аспарухов: Оказах само логистика при назначаването на Борисов за главен секретар на МВР

  • 13 ноември 2013 18:43

  • 3231
  • 4
Бриго Аспарухов: Оказах само логистика при назначаването на Борисов за главен секретар на МВР
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г никога не е бил член на НДСВ. Минчо Спасов говори малко по-емоционално, отколкото трябва. Няма как аз да съм предложил Борисов за член на НДСВ през 2000 година, защото НДСВ тогава не съществуваше.

Това заяви Бриго Аспарухов в предаването "Лице в лице" по БТВ. Запознах се с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на една вечеря. Тогава той охраняваше лидерът на руските комунисти Генадий Зюганов. Единственото, което видях у него е желание и хъс да се върне в МВР. Той ми го сподели. Аз оказах само логистика и разговарях с Георги Петканов, тогавашен вътрешен министър и със самия Симеон СакскобургготскиСимеон Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски е роден на 16 юни 1937 г. в София. Той е син на Цар Борис ІІІ и Царица. Какво е станало после в кухнята, аз не мога да знам, обясни Аспарухов. Явно не съм сбъркал, като съм споменал за Борисов. Виждате, че народа после безапелационно го избра за министър-председател. Явно има качества. Не иронизирам. Той показа, че има качества за тази длъжност. След 2001 г. не съм имал чести срещи с него. Аз станах депутат, а той имаше много работа като главен секретар. Не сме имали скандали и разправии с него. Даже и сега не сме се виждали и разговаряли от повече от година, каза още Аспарухов.

Изключено е да има коалиция между Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. И двамата не искат да направят компромис и да превключат на държавническо мислене. Бъдещето на България е в коалицията. Големите играчи са ясни. Те са двама, трима до четирима. Трябва да има промени в Изборния кодекс. Най-важното е да се въведе задължителното гласуване, категоричен беше Аспарухов. Държавата има нужда от спокойствие и разумни стъпки. Не мисля, че едни предсрочни избори са нужни на България в момента. Отношенията между Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г също преминаха границата на нормалното. Не считам, че двамата могат да седнат и да се разберат, каза още Аспарухов. С Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент се познавам много отдавна. Имали сме много схватки и сблъсъци. Въпреки това съм останал с добри спомени за него. Не вярвам, че Бисеров си е позволил да наруши драстично законите на България. Той трябва да излезе и да каже, какво стои зад неговата оставка, завърши Аспарухов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3231 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2013.11.14 | 10:13

4
Червени катили майтап ви се струва че ще ви линчуват вече един по един .

2013.11.14 | 10:13

3
ЧЕСТ ПРАВИ НА БРИГО АСПАРУХОВ, ЧЕ ОТРЕЧЕ ТВЪРДЕНИЯТА НА СЪПАРТИЙЦИТЕ СИ, ЧЕ ДОГАН Е НАПРАВИЛ БОЙКО ГЕНЕРАЛ.
манев

2013.11.14 | 09:39

2
Аспарухов ме изненада.Предполагам,че вятъра променя посоката си.Всички имаме нужда от това. Дори и тези,които отричат всичко и всички.
3

2013.11.14 | 01:36

1
Задължителното гласуване трябва да е задължително, като в Африка и Южна Америка, за да се знае къде сме, и къде ни е мястото.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини