Илияна Йотова за Костинброд: Марин Райков да бъде разследван

  • 19 октомври 2013 15:25

  • 4799
  • 33
Илияна Йотова за Костинброд: Марин Райков да бъде разследван
©

Прокуратурата ще продължи да говори по темата за подправените бюлетини в Костинброд, защото съм убедена, че един чиновник не може да oбере всички наказания за случая с бюлетините. Този чиновник е работил под нечия заповед. Той е бил главен секретар на МС, но кой е ръководителят му - Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май. Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е наредил на своя главен секретар, меко казано да си “затваря очите” и да не упражнява достатъчен контрол. Това беше голяма провокация, заговор срещу българското общество и виновните трябва да си понесат заслуженото. Г-н Райков трябва да бъде разследван, независимо, че има дипломатически статут, каза Илияна Йотова по радио К2.

В Комисията по вътрешни работи към ЕК това е една от темите, която се следи стриктно, с оглед на следващия мониторингов доклад, който ще излезе първите дни на януари. От реакцията на прокуратурата по този въпрос, според мен до голяма степен зависи оценката за България, в частта му а реформа в съдебната система. В момента се правят опити от страна на бившите управляващи да се замаже този скандал и да не попада в страниците на европейските документи. И аз като Вас си задавам въпросът, защо не бяха извикани в Костинброд всички български медии, защо така конспиративно само една медия беше на мястото в деня за размисъл? Вероятно е имало и страх, ваши колеги получаваха смс-си да престанат да се занимават с този случай! Имам чувството, че и живота на журналистите в България за предишен период, не беше достатъчно гарантиран. Много журналисти познавам, които са получавали заплахи и ми се иска да затворим тази тема. Въпросите са толкова тежки и трудни, че не искам някои свои страхове да изричам на глас. Например, аз не вярвам в случайността на катастрофата на експерта по подслушването. Освен бюлетините в Костинброд, от ЕК следят и ситуацията с подслушването.

За президента българският депутат в Европейския парламент посочи: Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното отдавна е престанал да бъде президент в конституционните правомощия на тази институция. Той работи за един политически проект, слугинства му, изпълнява всичко, което му се каже от реформаторското мнозинство и дори вече не толкова от ГЕРБ. Вместо да свика КСНС, президентът  е занимава с КС и преразглеждането на случая на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.
Аз смятам, че МС и НС могат да станат инициатори на една голяма дискусия по темата за бежанците, а президента ще си остане затворен на Дондуков 1 и нека се занимава с Реформаторски блок и т.н. Прави впечатление, че отдавна г-н Плевнелиев не се е появявал публично, притеснява се от въпросите на журналистите, притеснява се как хората гледат на него. Отдавна няма нито едно сериозно държавно посещение. Това са косвени белези, който са показателни и са “малки камъчета, но те обръщат колата”.
Министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е такъв от няколко месеца, а едно държавно посещение се готви около 3-4 до 6 месеца. Аз смятам, че в началото на 2014 година ще започнат едно след друго гостуванията му. Знам за подготовката на две!

Ако Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в обедини цялата левица, без БСП? На добър час! Радвам се, че се е заел с такава отговорна работа, отдавна БСП има нужда от съюзник. Ако действително в България има много леви хора, които не припознават нашата партия и търсят друг ляв проект е добре дошъл, стига да не става за сметка на БСП, което не мисля, че ще се случи!, каза още Йотова.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
4799 33

Свързани новини

Коментари 33

Добави коментар

2013.10.23 | 11:03

33
червена курва
dr

2013.10.21 | 11:05

32
ТРЯБВА ДА БЪДЕ РАЗСЛЕДВАНА МЕКАТА КИТКА И ДА КАЖЕ КАКВО ПРАВЕШЕ ПРИ АРАБИТЕ И КАКВО Е ПОДПИСАЛ. ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ДА КАЖАТ А НЕ ДА ТРАЯТ
gooo

2013.10.20 | 21:36

6
Taq Travestitka e li4na priqtelka na Georgi Petar Nei4ev ubieca na deca i starci
под вола теле...............

2013.10.21 | 11:05

31
Нали уж на БКП им беше виновен Б.Б.-и ГЕРБ?- и сега ,след всичките напъни в които усърдно опяваха ,и Лайнеков,и пчеличката Мая,след като не можаха да докажат тезата си,сега упорито търсят под вола теле!!!...Да, защото от самото начало стана ясно и на слепия ,че си е активно мероприятие на самата БКП!....И понеже "партията(БКП)никога не греши",сега трескаво търсят някой да им опере пешкира!!!...Ставаме свидетели на пукането на поредния сапунен мехур пуснат от БКП,на който обаче много наивници се хванаха!!!...

2013.10.21 | 10:43

27
бкп= дпс=герб=атака
манев

2013.10.21 | 10:43

26
Борисов им засегна интересите затова спретнаха тези компромати.И най вече интересите на Русия
ha-ha-ha

2013.10.21 | 11:05

30
Тая кучка лъже и краде както рода им ! Да каже защо чичо й закла баща й във влака ! Мръсни мошеници , брат брата си закла за спор кой да открадне общински имот .... уроди...
опишете го не чакайте.............................

2013.10.20 | 21:35

5
Ами не чакайте,опишете го за да знае цял народ що за хора ги управляват! Мълчанието не винаги е злато , а пък когато касае миналото и историята на родата на БКП велможите,тогава мълчанието се превръща в отрова ! Тази отрова трови обществото ни вече 69 години!!!!!!
те това е

2013.10.21 | 11:05

29
кучката йотова

2013.10.20 | 22:13

22
През тия 24 г . ни управляваха БСП ,СДС,НДСВ, ДПС,ГЕРБ, Софиянски,Райков ! Превърнаха България в кочина , в едно голямо лайно тия предатели ! РАЗГРАБИХА я и обекоха българите на геноцид ! В това участвуваха и ЖЕЛЕВ, СТОЯНОВ ,ПЪРВАНОВ и сегашния МУХЛЬО ! ПОЗОР и ПРЕЗРЕНИЕ !

2013.10.21 | 11:04

28
Абсолютна истина ! Но само с презрение не става ! За предателите НАРОДЕН СЪД и ВЪЗМЕЗДИЕ ! Тяхната мама..................................!!!!

2013.10.20 | 22:15

25
БСП е престъпна шайка ! ГЕРБ е престъпна шайка ! ДПС е престъпна шайка ! Реф . блок са боклуци до един !С А М О АТАКА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА ! САМО ТВ АЛФА !

2013.10.20 | 22:15

24
Райков е престъпник и далавераджия ! Сидеров заяви, че прокоратурата трябва да се занимава с него !
Maртин

2013.10.20 | 22:14

23
Тази кога ще каже нещо умно? Ще бие Сър гей по диващина!

2013.10.20 | 22:10

21
БСП е престъпна шайка ! ГЕРБ е престъпна шайка ! ДПС е престъпна шайка ! Реф . блок са боклуци до един !С А М О АТАКА ! САМО ВОЛЕН ! САМО ТАШЕВА ! САМО ТВ АЛФА !

Добави коментар

Водещи новини