Борисов: Днес внасяме още един вот на недоверие

  • 02 октомври 2013 10:35

  • 6688
  • 94
Борисов: Днес внасяме още един вот на недоверие
© Булфото

Заявихме, че ще има поредица от вотове за недоверие към кабинета "Орешарски". Днес ще внесем още един от тях. Това заяви в кулоарите на НС лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, предаде репортер на novini.bg.

Той не уточни обаче на какво основание ще е внесеният вот.

Важният извод е, че без „Атака” този парламент и този кабинет не могат да съществуват. Някак си мина покрай това, че само с ЕНП са се срещали. Не ги е приел никой, доколкото знам – нито ПЕС, нито либерали. С това отношение към хората в Брюксел – те не са свикнали на тези издевателства, които те правеха из София, Бургас и къде ли не”, заяви Борисов.

„Станишев и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от парламентарната трибуна казваха: „Идете си с мир, ще ви махнем по другия начин”. Сега искат от нас да сме били конструктивни. Те ни свалиха от власт с нечестни методи. За кое да бъдем конструктивни? Какво са направили те? Че са взели 1 милиард и си откупуват време с различни слоеве. Растеж надолу, безработица нагоре, лъжа във всичките им основни направления. Най-близкото им обещание, което щели да изпълнят, е в средата на мандата. Всичко отива в края на мандата”, добави той.

„Нито съм чувал, нито съм виждал г-н Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16, както и той мен. Не знам какъв приятел ми е. Доколкото знам, те са кумове с Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Това са лъжци в парламента. Лъжецът излиза и казва, че аз съм приятел с човек, който не съм виждал поне 10 - 15 години. Спомням си, че веднъж го срещнах в НДК, но сигурно още не съм бил и кмет. Не съм сигурен дали е този човек. Този, с който са си кумци, се карат и искат да ни изкарат нас виновни. Нека си се карат”, посочи той.

В коментар на думите на министъра на регионалното развитие Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и за строителството на магистралите по времето на ГЕРБ, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза: „Знае се кои са фирмите, които са строили магистралите. Всички са от 10-15 години регистрирани преди да дойдат ГЕРБ на власт. Тази госпожа, заради която загинаха хора на магистралата, най-малко й отива да прави коментари. Да си носи там цикламеното костюмче и да си мълчи”, заяви той.

Последвайте канала на

6688 94

Свързани новини

Коментари 94

Добави коментар

2013.10.02 | 20:25

77
Хей, червения боклук, русофилистичетата на тати, разбрахте ли? Симеон Дянков /да точно той/, Дянков Симеон /няма грешка/ е избран за Ректор на ...... Рускии университет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Проверете във вчерашните новини!!!!!!!!!!!!!!!!! Мухахахаххахахахахаха Ей, тъпанари, вижте се какво представлявате, бе!! Дори и в азиатската Русия оцениха Дянков!!! В любимата ви скапана кочина Раша, дори и там има хора, които го харесват!
марчо

2013.10.09 | 14:17

94
Не ставай смешен, кой го харесва тоя идиот невДянков, заблудили са се хората, до седмица ще се усетят с какъв некадърник си имат работа!
закс

2013.10.09 | 14:17

93
Свалиха ни от власт с нечисти методи, стене Боко Лъжеца. Дали не е забравил вече, че сам си подаде оставката? С неговия умствен капацитет е възможно!
анонимен

2013.10.02 | 20:25

76
Действията на ГЕРБ са несериозни, като при децата - дай си ми куклите нати си парцалките. И искате такива хора да ни управляват -та те нямат чувство поне да си оправдаят заплатите коита вземат. И паметта на Борисов е нещо много къса-та те сами се отказаха от власттапък сега се държат като примадони

2013.10.09 | 14:17

92
Ясно е че не се правиш на глупав,эащото си личи че ти идва от вътре!Как няма да се откажат от властта,която де факто им беше дадена само на хартия и на практика всяко тяхно решение щеше да се отхвърля с гнусното "мноэинство" на останалите три антибългарски партии?Бламиране се нарича-эапиши си го,въпреки че в твоя случай е иэлишно.Апропо ти тия ли искаш да ни управляват?Що ли те питам,след като който и да е на власт,пак ще си си в калта...
123

2013.10.09 | 14:16

91
Луд умора няма! В нашия случай, обаче добавяме "и невероятно тъп".
Тодоров

2013.10.09 | 14:16

90
Герб сега се правят на интересни и се опитват да бойкотират работата на правителството с вотове на недоверие. Това няма да се получи.
Pilips

2013.10.09 | 14:16

89
Поредния вот- поредния цирк. Герб вече не са в реалността на политиката, а са в някакъв техен измислен свят.
Мислещ

2013.10.09 | 14:16

88
С тази нова заявка за вот на недоверие Бойковите депутати вече напълно изтрещяха и най-жалкото е, че тези хора са ни управлявали.
BLUE

2013.10.09 | 14:16

87
От тук нататък ще гледаме много вотове защото Герб загуби своя електорат и сега ще иска по всякакъв начин да си го възвърне.
Българин от Своге

2013.10.09 | 14:16

86
След като разбра, че с протести няма как да падне правителството Бойко ще иска пореден вот на недоверие. Първият вот беше отхвърлен, така ще бъдат отхвърлени и всички други, защото сега България има едно експертно правителство.
ВОЛЕН СИДЕРОВ

2013.10.09 | 14:16

85
ГОСПОДИН БОРИСОВ, ТОЛКОВА НЕЗАБЕЛЕЖИМ СТЕ СТАНАЛИ, ЧЕ СЕ ПРОМЪКВАТЕ ВЕЧЕ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини