Павлова: Сменят шефката на ДНСК, за да узаконят незаконните обекти по морето

  • 18 септември 2013 14:13

  • 1900
  • 0
Павлова: Сменят шефката на ДНСК, за да узаконят незаконните обекти по морето
©

Уволнението на досегашния директор на Дирекция „Национален строителен контрол” (ДНСК) буди много въпроси и показва желание от страна на управляващите за узаконяване на незаконни обекти и за позволяване на застрояване на българското Черноморие. Това заяви в парламента народният представител от ГЕРБ Лиляна Палова по повод смяната на директор на Дирекция „Национален строителен контрол”.

По думите на Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, вчерашното уволнение на Милка Гечева от поста директор на ДНСК е пример на безпрецедентна кадрова политика на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. „Днес нямаме отчет на стоте дни, но това, което виждаме за тези сто дни е, че можем да цитираме поименно поне сто скандални уволнения на доказани професионалисти и експерти, работещи във всички сфери на администрацията”, отбеляза Павлова. Тя обясни, че Милка Гечева е доказан професионалист и работи в структурите на ДНСК от 1990 година.

„Тя не е била политическо назначение на ГЕРБ. Тя е служител, отстояващ законите и нормите и човек и ръководител на строителния контрол, който успя да приложи върховенството на закона”, коментира още Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. Според нея, именно благодарение на работата на Милка Гечева са били спрени незаконните строежи на къмпинг „Орал”, както и презастрояването на парк „Странджа” и цялото Черноморие. „Нейното уволнение буди поредни притеснения и апелирам към министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 да преосмислят това необосновано уволнение, тъй като то води след себе си много притеснения”, призова депутатът.

„Може би сега някой иска да узакони всички спрени обекти, както и отново да презастрои българското Черноморие, спасено благодарение на гражданското общество и протестите”, отбеляза Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена. „Министърът, който беше номиниран за Министерство на инвестиционното проектиране и за 24 часа бе сменен, е архитектът, който е проектирал това застрояване на морското крайбрежие. Сегашният министър, живеещ предимно от социални помощи както разбрахме, е приближен до архитекта, проектирал всички незаконни обекти, безпрецедентно уволни Милка Гечева. Очевидно е, че няма да се спазват законите и не се толерира върховенството на закона, а единството, което се цели е да се узаконят ромските гета, да се направи пълен мораториум на незаконното застрояване и под масата да се узаконят незаконни обекти”, посочи още Павлова.

Последвайте канала на

1900 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини