ГЕРБ: ДПС провеждат масова чистка в земеделското министерство (видео)

  • 01 октомври 2013 14:57

  • 11791
  • 79
ГЕРБ: ДПС провеждат масова чистка в земеделското министерство (видео)
©

Днешната пресконференция е по повод изборите в Гърмен и коментар на манипулациите на парламентарните избори, които доведоха до тази тежка парламентарна криза в момента.

Това каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от ГЕРБ на пресконференция. В момента управляващите провеждат репресии и натиск срещу българските граждани, а вота на изборите в Гърмен беше контролиран. ГЕРБ увеличеха избирателите си на частичните избори в тези седем населени места, съобщи Цветанов. Трябва да се направи цялостен преглед на дейността на определени политически партии, които участваха на изборите в Гърмен. Тази година ние издигнахме за първи път кандидат там. Много е важно да попитате БСП, защо не издигат кандидат там, а подкрепят винаги кандидатурата на ДПС. Изводът от тези частични избори е, че БСП е големия губещ, заключи Цветанов. Искам да благодаря на всички, които гласуваха за нас и на нашите кандидати. За мен ще бъде много важно да чуете мнението на Калин Каменов, който за втори път попада под репресиите на сегашното правителство, даде думата Цветанов на Каменов. 

Аз сам изявих желание да присъствам на изборите в Гърмен, започна Каменов. Аз съм от Благоевградския регион и много добре знам, какви манипулации се извършват по време на избори там. През целият изборен ден в Гърмен имаше един много добре организиран и контролиран вот. Всичко това беше подготвено от Ахмед Башев. Гласоподавателите влизаха под строй и се водеше отчет по списък. Сигнализирахме председателят на изборната комисия, който беше от "Атака", но той не реагира. Сигнализирахме и полицията, но тях  ги е страх, защото ще си загубят работата. Опълчиш ли се на Башев става страшно. В този регион така се правят избори, разказа Каменов. Стигна се и до куриозна ситуация. Кметският наместник, който е приближен на Ахмед Башев, скри списъка, по който се водеха избирателите, в гащите си и избяга в гората. Това стана, когато дойде полицията от Гоце Делчев. Впоследствие той обясни, че това е бил списък за раздаване на дърва, разкри още Каменов.

БСП се е превърнала в структура на ДПС в този регион, продължи Каменов. Ахмед Башев ме нападна и налетя да ме бие пред присъствието на петима полицаи, от които само един ме защити. Башев задмина по наглост и г-н Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Башев трябва да се извини и трябва да спре да се държи като варварин. Вместо да се засрами, той налита на бой и обижда. Изборната победа е нечестна, манипулирана и нечестна. Страхът, който е въдворен там пречи на полицията да си върши работата. Когато попитах полицаите, защо не предприемат нищо, те ми отговориха: Съжаляваме, г-н Каменов, но Башев има имунитет и не можем да му направим нищо. Искам да позволя всички, които гласуваха за ГЕРБ и се освободиха от страха, каза още Каменов.

Депутатът Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри разказа за своя среща с работещи в администрацията на Министерството на земеделието и храните. ДПС грубо и нагло овладява цялата администрация в министерството. Уволненията са поголовни и се назначават кадри на ДПС, по изключително неясни критерии. Критерият е само един-политическа лоялност на ДПС, обяви Танева. На работа се връщат трайно компроментирани лица от тройната коалиция до 2009 година, заради които, срещу България се водят дела. Уволняват се горски инженери с опит, а се назначават педагози и библиотекари, които нямат нищо общо със земеделието, горите и всички агенции свързани с министерството. Естествено всички тези назначения са без конкурси. В заключение мога да кажа, че ДПС управляват с твърда ръка системата на земеделието в България, завърши Танева.

В пресконференцията участие взе и Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в, който обяви, че тактиката на ГЕРБ е една единствена-правителството да подаде оставка. Не очакваме подкрепа от никого в парламента. Обвиняват ни, че не сме приели ролята на опозиция. Как да я приемем, като те не са приели ролята на управляващи. Те не могат да получат подкрепа дори сред своите депутати, каза Главчев. Правителството и парламента зависят от "Атака". Ние си вършим работата. Утре ще разберете дали ще влезем в парламента, отговори Главчев на журналистически въпроси.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
11791 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар

2014.12.12 | 20:35

79
Когато човек завършил задочно за учител по физическо, коментира нещо различно от народна топка, аз лично не бих се впечтлил
там всички са за махане г-н Умник

2013.10.02 | 20:26

78
Как да не ги махнат като всички от вътре експерти в ДФЗ си имат консултантски фирми и ректират здраво всички кандидати с проекти. Там са си образували една мафиика. Явно и Цецо си има интереси там ....
някой си

2013.10.02 | 20:26

77
винаги е имало и ще има интереси в политиката другаро,но важното е на каква цена се случва всичко.едните си подариха морето,другите горите и хидросистемите.предишните поставиха касови апарати на фирмите,за да си плащат смешните данъци и в един момент всички ревнаха!!!другите фалираха,понеже нямали държавни поръчки!!!баси и икономиката и фирмаджиите при положение,че даже не ги задължават "вече" и да плащат осигуровки на служителите си/а да видим кой ще вземе пенсия.аз съм един от потърпевшите/!!!такива изстрадали фирми не са нужни на никой ми се струва.

2013.10.02 | 14:17

76
Като изхождаме от миналото, най-неестествената коалиция е БСП/палач/-ДПС/жертва/. Но от настоящето, най-естествената коалиция е бсп/олигархията/, дпс/мафията/ и атака/предателите/. Това е потвърждение на правилото, че когато става въпрос за власт и пари, всеки е готов да се съюзи с дявола. Всички на протестите!!!!!!

2013.10.02 | 14:17

75
Колко гласа спечели атака в гърмен? А, забравих че имаха общ кандидат с дпс.

2013.10.02 | 08:44

74
Атака не е спирала герб към властта, защото нямаше вариант при който герб да я вземе. Всеки средно грамотен човек може да прави сметки. Другото е за неграмотните и борба с духове.

2013.10.02 | 08:43

71
ГЕРБ ВОДЯТ ПРОБЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА, ЗАТОВА ПРЕДАТЕЛИТЕ НЕ ГИ ИСКАТ. СЕГА ЩЕ СЕ ОПИТАТ ДА ИЗГОНЯТ ОТ ПОЛИТИКАТА ВСИЧКИ, КОИТО СА ПАРТИОТИ. И ВЛАСТТА ДА СЕ ВЗЕМЕ ОТ ПРОДАЖНИТЕ РЕФОРМАТОРИ И КОМУНЯГИТЕ.

2013.10.02 | 08:44

73
Ето го типичния привърженик ГРОБ,луд,неграмотен,малоумен.Един луд и Крум Педала това им е електората,жалка история.

2013.10.02 | 08:34

38
НА СНИМКАТА ВИЖДАТЕ БЪДЕЩ ВИЦЕПРЕМИЕР!
Ако бяхме правова държава

2013.10.02 | 08:43

72
На снимката виждате бъдещ затворник.

2013.10.02 | 08:34

39
На снимката виждам бъдещ швестър в Централния.

2013.10.02 | 08:43

70
ЧЕРВЕНО-СИНЯТА МЪГЛА

2013.10.02 | 08:39

57
Боли ли, боли ли ,а ?! Боли,мнооооого боли тикво гербаджийска Цветанов ! И още много ще ви боли докато ви затрием ! А ти ще си в затвора заедно с голямата ТИКВА !

2013.10.02 | 08:42

69
Герб можеше да е във властта с бсп или дпс ако имаше коалиция с тях и никой не можеше да ги спре. Това не стана. Трети вариант нямаше. Атака кой е спряла към властта, може би вятъра, виртуален противник или се е борила с вятърни мелници.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини