ДСБ: Станишев даде държавата на концесия на мафията

  • 02 септември 2013 12:15

  • 2963
  • 9
ДСБ: Станишев даде държавата на концесия на мафията
© Булфото

Стоте дни на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 изтекоха още на 14 юни, заяви на пресконференция днес председателят на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Според него премиерът отсъства от политическия разговор в страната - чуват се позициите на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, на  Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, но не и на министър-председателя. Това е правителството с най-ниско обществено одобрение на стотния си  ден, кабинетът няма международна легитимност и доверието на  европейските ни партньори е сериозно разклатено, коментира Кънев.

Той посочи, че по основните три приоритета в управленската програма - икономическо възстановяване, социална политика и укрепване на държавността, не са предприети никакви мерки. Няма дори намек за борба с монополите, а извършената актуализация на бюджета натовари държавата с нов публичен дълг,  в полза на близки до управляващите бизнес кръгове, заяви Радан  Кънев. По думите му безработицата не е намаляла, а т. нар. социален пакет липсва в програма, като от актуализацията само 4  на сто отиват за социални разходи. Продължават партийните назначения и уволнения, в държавната администрация се извършва  чистка, посочи той.

По думите му Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, за да запази партийния си пост, "е дал държавата на концесия на мафията, олицетворена от върхушката на ДПС". Кънев заяви, че партиите от Реформаторския блок в началото на политическия сезон ще представят пакети с предложения за мерки в основни направления на държавната политика - правосъдие, икономика, администрация, граждански контрол. Тези предложение  ще бъдат заявката на Реформаторския блок за политическа алтернатива.

Той уточни, че решението дали Реформаторският блок ще се яви като коалиция на изборите ще се вземе октомври-ноември. ДСБ призовава своите членове и симпатизанти да се включат в протестите срещу правителството, заяви Кънев и добави, че  партията подкрепя организирания от Протестна мрежа граждански протест на 4 септември.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2963 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар

2014.04.26 | 10:24

9
Не ,не е Станишев. А другарите Иван Костов ,Надежда Михайлова ,Марио Тагарински ,Софиянски ,Бакърджиев и още десетки псевдо демократи. Да го духате всички от ДСБ и СДС.
1

2014.04.26 | 10:23

7
кой си ти бе радан кънев с просташки изказвания не се става добър политик

2014.04.26 | 10:24

8
ВСИЧКИ СТЕ ЕДНО!ОЛИГАРСИ МРЪСНИ!
МИГ-29

2014.04.26 | 10:23

6
радане(радованке),най-напред погледни в своя си двор и после прави изводи.твоя предшественик продаде цялата икономика за 1 $,на ваши хора ,които станаха олигарси и мафиоти,а ти сега почна да пищиш.КОСТОВ И СИЕ В ЗАТВОРА ,ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ ПОД РЕД НА НОМЕРАТА,ТАКА ВСИЧКИТЕ ЗАЕДНО С Б.Б.;И.Ф.;Ц.Ц..МРЕТЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИТИ,МАМКАВИ АЛЧНА.
k5110

2014.04.26 | 10:23

5
Без ГЕРБ,и с оная Пръмова Козлудуйска сте за никъде!!!
мариела

2014.04.26 | 10:23

4
Радане опичай си ума и не вярвай на ББ , тоз измамник и негодник ,мафиот само ще те използва и ще те навре в ъгъла. Да не би да дойде по- добро правителство от Орешарски.
мариела

2014.04.26 | 10:22

3
Интересно нищо цинично или обидно за някому не се пише а нищо не излиза, ЗАЩО???????

2014.04.26 | 10:22

2
НАРОДЕ, ИЗЛЕЗ НА МИРЕН ПРОТЕСТ! Агонията е по-лоша от всичко.

2014.04.26 | 10:22

1
Ами айде излизайте на площадите, колкото повече стоят тия, толкова повече ще откраднат и поразии ще направят!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини