ДСБ: Последните назначения на кабинета са скандални

  • 29 август 2013 11:01

  • 2356
  • 3
ДСБ: Последните назначения на кабинета са скандални
©

Последните назначения на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 са скандални. Иван Комитски, който пое "Архивите" е доказано, че е агент на ДС. Той е бил щатен служител на Трети самостоятелен отдел на ДС. Недопустимо е човек, който е работил в тези структури и е бил оценяван като безпределно верен на БКП, да заеме тази позиция и да прекъсне оповестяването на архивите, които имат отношение към комунистическото ни минало. Всички тези хора няма да защитават нашите Евроатлантически интереси, а по-скоро ще защитават интересите на Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Това каза Атанас Атанасов от ДСБ на пресконференция. Сезирахме и президентът за назначаването на Боян Чуков като секретар на Съвета по сигурността към МС. За него също е доказано, че е щатен сътрудник на 1-во управление на ДС. Всички тези хора са минавали курс на обучение в Съветския съюз. Съмнявам се, че такъв човек ще работи за българските интереси и за интересите на нашите съюзници, каза още Атанасов. Назначаването на Георги Димитров като постоянен секретар на Министерството на външните работи също буди недоумение. По наши данни Димитров е бил секретен сътрудник на Второ главно управление на ДС с псевдоним "Антон", а после на Първо главно управление с псевдоним "Боил".

От ДСБ са изпратили заявления за достъп до обществена информация до министъра на външните работи Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, и до премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 с искане да им бъде предоставена събраната служебна обществена информация, съпътствала издаването на заповедите за назначаването на тези хора на съответната длъжност.

Трудно мога да кажа , че Министерски съвет има някаква позиция по казуса в Сирия. България е член на НАТО и трябва да спазваме нашите задължения. Засега няма никаква декларация от страна на НАТО. България не е задължена да участва в една евентуална война, коментира положението в Сирия и българската позиция Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2356 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.08.30 | 21:14

3
ДСБ да го духат сополив и хремав нещастици .
ДСБ + СДС + ДПС=БКП

2013.08.30 | 21:14

2
А вашите доскорошни партийни ръководители кви са бе?

2013.08.29 | 23:04

1
Партийте в тройната коалиция са пълни с агенти на ДС. защо се чудите на коалицията?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини