#ДАНСwithme ден 44-и: Протестът се опита да отиде на гости на шефа на МВР (обновена+галерия+видео)

  • 27 юли 2013 19:03

  • 14404
  • 79
#ДАНСwithme ден 44-и: Протестът се опита да отиде на гости на шефа на МВР (обновена+галерия+видео)
© булфото

Протестиращите се опитват да стигнат до дома на вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола на 44-я ден от протестите, пише Дневник.

Колоната протестиращи за пръв път стигна до квартал Сухата река по улица "Подуенска". Хората пеят познатия рефрен "Когато падне БСП...". В района според участници живее ръководителят на силоното ведомство. Като добри съседи те щели да му поискат захар, ориз и олио. Недоволните от правителството на Орешарски нямали намерение да прекрачват границите, само искали да покажат на вътрешния министър, че знае къде живее. Шествието тази вечер е било посветено на него. Шествието излезе на бул. Мадрид и отново освирква сградата, за която протестиращите твърдят, че е домът на вътрешния министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола. Мъж им показваше неприлични жестове, а те го освиркаха. Полицията, която се движи с протеста, веднага се намеси и прекрати спора, като призова протестиращите да продължат движението си по булеварда, а гражданинът да се прибере

По-рано fблечени като пионерчета хора излязоха на 44-я ден на протестите срещу правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, обяснява Булфото. По този начин демонстрантите пародираха днешния традиционен събор на БСП, провел се на връх Бузлуджа. Голям транспарант Любовта е истината" са опънали протестиращите. Има мъж, облечен като полицай, който носи табела: „Антиправителствена полиция". Има и различни лозунги. Малко дете носи плакат: „Бабо, моля те, не гласувай за тях". Хората с тъпаните се опитват да дадат тон за марш. По мегафон един от протестиращите скандира "Леви, десни!". Участниците развяват български знамена и носят лозунги "Оставка", "Отдел за борба с осолено големи вредители", "Искаме нови лица".

Възрастен мъж попита журналистка от Канал 3 Кой плаща на Мишо Шамара и зададе въпрос защо никой не пита участниците в демонстрациите в подкрепа на кабинета дали взимат пари. Мъжът посочи, че хората все още се страхуват от БСП. Демонстрантка поиска да се дадат повече на пари на полицаите, които пазят политиците. На митинга се появи Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на, който не пожела да отговори на въпроси.

Към 22 часа имаше около 200 души около паметника на Васил Левски, където се спряха част от протестирщите. Шествието потегли към кръстовището на Орлов мост. За втори път тази вечер линейка минава покрай протестиращата колона и продължава безпроблемно по пътя си. След това гражданите се насочват по ул. Оборище към катедралата Александър Невски. Голям празен шарен автобус се озова на пътя на протестиращите на ъгъла на Оборище и Васил Левски и видът му предизвика бурни освирквания.
 

Последвайте канала на

Валери Зайцев
14404 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар
непротестиращ

2013.07.28 | 23:25

79
да ви ИбА МАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙКАТААААААААААААААААааа

2013.07.28 | 23:24

78
Соросоидите(артисти и седерасти) живеят на гърба на фондации и подаяния, и през целия си живот не са построили една кучешка колибка ,това са протестиращите-отрепки!
БРАВО ЛЮБО

2013.07.28 | 23:24

77
Браво на Lyubo Angelov един от многото Българи които мразят Соросоидите и мръсните гербераст-седерасти,Любо тия дето те плюят са от централата на ГРОБ не им обръщай внимание на гнидите!

2013.07.28 | 23:08

76
ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е ЗАД ОРЕШАРСКИ !Против са мутрите от Организираната престъпна група ГЕРБ ,начело с БАНДИТА БОРИСОВ ,крадец и убиец ! Поддържат го други престъпници : ГОЦЕВ, ПРОКОПИЕВ, ТИМ , ДОНЕВ , БОРИСЛАВОВА ,ПЛЕВНЕЛИЕВИ, ЛЮБО ПЪПКАТА,БАНЕВ, ЖЕЛЕВ и други кръвопийци от нашия списък ! Ще им се потърси СМЕТКА ! Те знаят това и като ПЛЪХОВЕ В КАПАН ЦВЪРЧАТ и се мятат в АГОНИЯ ! Впрегнали са курвенските телевизии БТВ,БНТ,НОВА ТВ ,КАНАЛ 3 ! НЯМА ДА МИНЕ ОПИТЪТ ЗА СПАСЕНИЕ! ЩЕ ОЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ от ПЛЪХОВЕТЕ ,носещи зараза за нормалните българи !!!!!!
гаден филм

2013.07.28 | 23:08

75
Ей, няма да пуснат кокала ейй.... Бахти изродите ограбиха страната, забогатяха, продължават да го правят който застане начело и техните кръгове. Държавата гине..а хора вярват че т'ва 500-600лв е живот. Махнете се бе изроди, всички костюмари там.. крадохте достатъчно дайте шанс на страната да тръгне в пътя по който са минали останалите държави които вече живеят нормално с 2000 евро, и ИМАТ ПЛАНОВЕ за Бъдещето и Децата си. И които не вярват в теории за 5-600лв и нормален живот... Проблема е, че на мнооого българи им трябват само едни 600лв - за бира и мезе... - е ТЕ докарват нагли и хлъзгави костюмари и ги издигат, правят ги милионери а после им скачат по митингите подкрепяйки ги. Това е истината, хора ИЗЛЕЗТЕ ЗА МАЛКО ИЗВЪН СТРАНАТА, РАЗГЛЕДАЙТЕ - ВИЖТЕ РАЗЛИКАТА... ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ВИ БЪДАТ БЛАГОДАРНИ !
милан

2013.07.28 | 19:29

74
утре продължаваме до ОСТАВКАТА на СЕКТАНТИТЕ ОТ БСП-ДПС И АТАКА
герберски хайдук

2013.07.28 | 10:55

25
Така трябва всеки ден докато дойдем пак ние на влас ипак ви поставим в стойка партер и започнем дави клатим ...продалжавайте че ако знаете какъв смевиго пригатвили ..
Тасев

2013.07.28 | 18:49

73
Електрората на ГЕРБ,е агресивен като лидера им.Гербаджии,не разбирате ли ,че ГЕРБ провежда политика на господарите си от Израел,Сорос и Световната банкерска олигархия.По времето на Борисов, резерва намаля с 4 милярда,а държавата взе още 4.По този начим вървим към заробването.Нали ако не можем да връщаме заемите,кредиторите ни ще ни определят политиката.Основното ядро на протестите са платаени.До скоро БСП играеше и тя по свирката на същите кукловоди,не колкото ГЕРБ,де.
AJ4A

2013.07.28 | 16:10

58
Защо болшевишките лакеи непрекъснато манипулирате хората, че протестите целели връщане на Герб на власт???? Който протестира бил от Герб, така ли???? Не другари болшевики, този път няма да излъжете народа!!!! Този път старият ви изтъркан трик "разделяй и владей" няма да успее!!!! ТОЗИ ПЪТ ЩЕ "ИЗМЕТЕМ" ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НЕ 24, А 69 ГОДИНИ НАСАМ!!!! Всички те заслужават само едно ............... СЪД, СЪД, СЪД, КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВОТО ИМ И ПАК СЪД, СЪД, СЪД ЗА ТЯХ И ЦЕЛИЯТ ИМ РОД ДО 5-ТО КОЛЯНО!!!! И този път няма да им се размине!!!!!!
Цвинокио

2013.07.28 | 18:12

66
Мишоци долни, ГРОБарски, чуйте гласът на България: „Вие сте платени отрепки! Оставете правителството да работи! Не се излагайте повече – господарите ви се изпокриха!”
анонимен

2013.07.28 | 18:49

72
Това имам предвид! Тези глупости е крайно време да бъдат прекратени!
111

2013.07.28 | 18:12

65
Кои са гласа на България? Серго - украинеца, Лютвито - Турчина, бат Сали - м...............а, или може би най-големия българин из между тях биг ша. Жалки сте и не струвате, затова и дните са ви преброени.

2013.07.28 | 11:22

29
ЕС, САЩ, ГЕРБ!

2013.07.28 | 18:48

71
Ей, има новина! Снощи моя човек ми каза, че Пашата спира кранчето! Какво ще правим сега? Аз спирам. Отивам на море. Ареееееееее че ми писна да надувам свирката. Без пари да ходи ББ, Цв Цв и ИФ да си ги надуват.
НеГРОБ

2013.07.28 | 18:12

70
Щом приемате парите на говедата от ГРОБ, които ви плащат, чума да ви умори. Да ви секнат гласчетата, гръм да ви удари!!! Правителството няма да падне, защото България е зад него!!!
Любо Ангелов жалка гнидо

2013.07.28 | 17:54

63
Тук има някакъв боклук, който пише непрекъснато и проклиня обикновените хора на България!!!Гръм да ни удари, гласовете ни да пресекнат и т.н. Десет поста има на една и съща тема в подкрепа на крадците на Олигарски и против отруденият български народ!!!Ей нещастен изроде ти който харесваш да гледаш мъката на изстрадалият българин да знаеш, че първо Господ ще те настигне и всичките ти проклетии ще паднат на главата ти и ще виеш като куче от мъка и второ, ако продължиш така ще те настигне неочаквано и някой българин и тогава ще познаеш какво е да те боли нещастнико помияр онзи ден на един човек децата му нарече наркомани, а те нямат и 6 годинки гнидо мръсна жалка!!! Чумата, която с проклятие пращаш на българският народ е зад теб ...обърни се и виж как те превзема чумата и идва върху теб ...ти сам си я избра

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини