Жельо Бойчев: Снощи видях само омраза

  • 24 юли 2013 17:44

  • 2271
  • 8
Жельо Бойчев: Снощи видях само омраза
©

Този образ, който видях снощи на протеста, няма нищо общо с първоначалните протести. Аз бях в автобус и мога категорично да заявя, че лицата бяха други. Автобусът беше целия потрошен и това не е мирен протест. Аз видях страшно много омраза.

Това каза пред камерите на БНТ депутатът от БСП Жельо Бойчев. Не трябва да се търси конфронтация между хората, които са навън и тези, които сме вътре в парламента. Политическите сили трябва да търсим диалог, обясни той. Вчера стана една пълноценна дискусия, когато колегите от ГЕРБ влязоха в комисиите, за да дискутираме актуализацията на бюджета. Ние актуализираме бюджета на Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи и нямаме никакво намерение да харчим заемите, които ще вземем, даде пример Бойчев. Снощи имаше провокатори, които замерваха български депутати с камъни. Това е недопустимо. Не е нормално една група хора депутати, служители на парламента и журналисти, да бъдат държани като заложници, категоричен беше Бойчев. Не мога да говоря от името на българското общество. Очевидно то е разделено. Една част искат оставка на кабинета, но според мен по-голямата част искат този кабинет да продължи да работи. Изходът е в диалога, завърши Бойчев.

Ние от ГЕРБ, още в първия ден на новия парламент заявихме, че сме готови на диалог. Вместо това получихме само конфронтации, обиди и грубо държание, каза пък Станислав Иванов. Не може Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно да призовава по телефона, днес да няма заседание на Народното събрание. Точно поради тази причина настояваме за неговата оставка. Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 също трябва незабавно да подаде оставка, защото още от първия си ден като премиер, той няма верен ход, категоричен беше Иванов. Причината да се върнем в парламента е актуализацията на бюджета, а не идеята да се радикализира протеста. БСП окървавиха българските улици. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г подаде оставка на третия ден при февруарските протести, даде пример депутатът от ГЕРБ. 40 дни това правителство лази по нервите на българските граждани. Единственият изход е предсрочни избори до края на годината. Изборният кодекс трябва да бъде променен, но управляващите нарочно се бавят и размотават. Ние от ГЕРБ не се чувстваме част от статуквото, срещу което протестират хората, заяви още Иванов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2271 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
милан

2013.07.26 | 13:13

8
Бойчев тъпанатю , ами много ясно че ще видиш други лица ,докато бяхме мирни се правехте че ни няма ! Не може да продължавате да си правите каквото си искате на хората им писна и сме ви ядосани ,не можем повече да ви понасяме! ИСКАМЕ ОСТАВКАТА ВИ ВЕДНАГА !
Бай Данчо

2013.07.25 | 06:21

3
Милане -братле ясно е искаш веднага да си ходят.Прав си че трябва да си ходят но не веднага .Аз мисля че с малко стимулиране от вън първо трябва да направят с решенията си таках че тази ситуация повече да не се повтаря.А че вчерашните събития са стимулирани с доста парички не можеш да ме обедиш в противното.Но за едно си прав -трябва да си ходят
4/5

2013.07.26 | 13:13

7
Ако не подадете оставка ще стане още по страшно
ОРЕШАРСКИ

2013.07.26 | 13:12

6
ЩЕ СИ ПОДАМ ОСТАВКАТА САМО ТОГАВА КОГАТО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ЛУМПЕНИ МИ СВИРНАТ НА КАВАЛА.ЗА 4 ГОДИНИ ТАМАН ЩЕ МИНАТ ВСИЧКИТЕ
Една българка

2013.07.25 | 11:05

5
Сега разбрах - значи, когато са мирни протестите, когато пълнят Цариградско цялото, всички са мили и симпатични и никой не им обръща грам внимание, но снощи имало омраза! Аз също като искам децата да свършат нещо първо казвам кротко, после повтарям, ако трябва - потретвам, а накрая предприемам репресивни мерки!
Християнин

2013.07.25 | 11:05

4
Жел(В)ьо червен безродник, безскрупулен, нагъл, лъжлив и крадлив антибългарин, ето това очаква сганта на БСП, ДПС и Юруш дето грабят народа. Това сеете, и такава омраза и ще пожънете!От тоя Божи закон няма измъкване! И на тая земя, и на оня свят ще си получавате заслуженото, ако не се покаете на дело! Не ставате да управлявате мръсни червени кучета и това е.

2013.07.25 | 06:21

2
"Снощи видях само омраза". 41 dni ingnoranstvo i o4akvate aplodismenti i ljubov ??!! Nagli, nagli, nagli

2013.07.25 | 06:19

1
Тези гербаджии ги гони някаква амнезия- те не подадоха оставка на третия ден на протестите и вече напълно забравиха тези хора, които се самозапалиха в знак на протест. И са доста нахални определяйки какво може и не може, при положение че идват на работа когато им скимне и получават заплати без реално да са ги заработили. Наистина всички партии и политици са отвратителни, но тези наглеци ги бият със своето нелепо и детинско поведение!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини