Бойко Борисов: Адски агресивно разбиваха главите на хората

  • 24 юли 2013 09:14

  • 267
  • 260
Бойко Борисов: Адски агресивно разбиваха главите на хората
© Булфото

През февруари казвах да се почака до редовните избори през юли. БСП обаче напъваха за предсрочни избори. Сега обаче не трябвало да се бърза. Това каза във включване по телефона в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"В момента държавата не работи. Единственото, което правят управляващите, е да се опитат да откраднат поне половината от единия милиард заем, който ще вземат. Те лъжат, лъжат, лъжат, чак са си повярвали и се опитват и нас да ни накарат да повярваме", добави той.

"Алтернативата е нови избори веднага. Актуализацията на бюджета е глупост. Станишев вчера съобщи лъжа - че имат да връщат 800 млн. мой кредит, тези хора лъжат. Ако излязат и кажат дата за предсрочни избори, убеден съм, че протестиращите ще се приберат вкъщи и ще имаме възможност да направим промени. Ние ще участваме дейно Не трябва да има и по-следващи избори, защото това вече ще е лудост. Готов съм да седна и да говоря с всеки, когато има разум. 40 дни протести изнервят и полицаите, но и протестиращите. Надали при това положение председателят на Народното събрание има нужда да бъде в Белград. Явно се беше почерпил добре и затова реши да съобщи на депутатите, че на другия ден не трябва да са на работа", допълни още лидерът на ГЕРБ.

"Казах, че ще отидем в парламента за актуализацията на бюджета, с тайната надежда, че ще има и точка за Изборния кодекс. Вместо това обаче те пребиха хората на площада. Не мога да упрекна полицията, че се опита да изведе хората от Народното събрание. Насилието срещу протестиращите обаче не е оправдано. Не знам дали на полицаите отгоре е наредено да бият. Видях ги обаче адски агресивно да разбиват главите на хората. Това е недопустимо", подчерта Борисов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
267 260

Свързани новини

Коментари 260

Добави коментар
EEEEEE,STIGA!

2013.08.03 | 00:54

259
Хайде отидете в родината на демократичните права и свободи-и там блокирайте сената и конгреса.Ще ви попилеят като амбалажна хартия,боят до повръщане е едно на ръка.После ще последва закона за защита на държавата-и сте готови терористи,а натам е ясно.Тука си веете байряка,защото всичкото ни е такова,Свободия и безпринципност.Хаъде посегни на полицай-там.Независимо,къде,с какъв ранг и по какъвто и да е повод.Гушкаш букета без коментар!Или някой,ще тръгне да ме убеждава,че обикновеният хамериканец,няма за какво да протестира?Че живеят в истински рай?Просто не смеят.А за подобно поведение и насън не им минава през ум.
Именно - стига!

2013.08.03 | 01:05

260
Ти имаш ли акъл? Родината на демокрацията??? САЩ?! Явно не си от най-умните, личи ти и по разсъжденията. И само едно ще ти кажа - нека, където и да е по света, който и да е, независимо дали е полицай или не да посегне на близките ми или на мен без причина (защото хората, които бяха бити НЕ бяха провокатори) ще видиш кой ще гушне букета. Изроди гадни осъзнайте се, нито сте всемогъщи, нито сте безсмъртни, вие сте просто едни от нас и ако не работите за общото благо като се има в предвид моралния аспект на заеманата от вас длъжност и задълженията ви да осигурявате мир,безопасност и нормален стандарт на живот, някой ден и то скоро ще бъдете пометени.И то без жал, защото и вие нямате такава. И вместо да пазите народа, който ви е реалният работодател, вие работите за сигурността на шайка психари, които се гаврят дори с вас. Успех, нищо хубаво не ви чака....
Боздуган

2013.07.25 | 23:04

213
Г-н Премиер Борисов! Спасете ни от евразийския съюз!
agabaga

2013.08.02 | 20:25

258
Боздуган, ти педал ли си бе?
agabaga

2013.08.02 | 20:22

257
Тоя педал сега много го е яд, че този милиард се изплъзна от неговия джоб.
ГЕРБЕРАCТ

2013.07.26 | 22:53

256
БОКО,дай малко аcBалт,та да cи намажа една филия,4е при тBоето упраBление cамо за магиcтрали миcлеше...
dido

2013.07.25 | 11:48

81
АМИ КАТО СТЕ ТОЛКОВА МНОГО В ЗАЩИТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КЪДЕ СТЕ??? ВЕЧЕ НЕЗНАМ СИ КОЙ ДЕН СЕ ПРОВЕЖДА МИТИНГ В ЗЪЩИТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОСВЕН СТОТИНА БАБИ И ДЯДОВЦИ ДРУГИ НЯМА. КАК НЕ УСПЯХТЕ ЕДНА СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ ДА ИЗЛЕЗЕТЕ И ДА ПОКАЖЕТЕ КОЛКО СТЕ??? БЕЗ ТОВА МИТИНГИТЕ ВИ ТРАЯТ ПО 15 МИНУТИ, НЯМА ДА ЗАГУБИТЕ МНОГО ВРЕМЕ. АМА АЗ ЗНАМ, ТУК СТЕ 2-3 ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ, КОИТО СЕ ОПИТВАТ ДА ПОДКОКОРОСАТ НАРОДА КЪМ БУНТ.
heli

2013.07.26 | 22:53

255
Нуе работим за разлика от вас! Първо :Нямаме свободно време,защото трябва да се грижим за семействата си! Второ не си продаваме душите като Вас "умните" и "интелегентните. Отидете на летището и вижте как хората на Борисов предлагат на връщащите се в България по 30 лв да отидат на протест
ГЕРБЕРАCТ

2013.07.26 | 22:52

254
Абе ей тикBеник,тези дето поcтрадаха,бяха замеряни от тези които хBърляха камъни и паBета отзад,как ще има 4оBек белег на глаBата отгоре на темето ако е от щит,тоBа да не е тиган и да го млатнеш отгоре,Bcи4ко cи беше напраBено от няколко групи4ки,актиBиcти на "ГЕРБ" от близките градоBе.....
Петров

2013.07.26 | 22:18

253
"РАЗПЛАЩАНЕ С БИЗНЕСА"---това е новото наименование на кражбата от Държавния бюджет от КОМУНИСТИТЕ!!! НОВИ ПОНЯТИЯ ОТ СТАРИ ДАЛАВЕРАДЖИЙ...ха,ха,хаааааа!!!
Драгунов

2013.07.26 | 15:04

252
А февруарските събития май ги забрави тикво герберска,тогава с перце ли ги гелехте хората?
Язе

2013.07.26 | 15:03

251
Хахаха. "Адски агресивно" Бате, вервам, че и по-лоши работи си виждал на младини. Не си ли претръпнал?
ВАВ

2013.07.25 | 23:34

228
БОРИСОВ! КОЙ СЕ ОБАДИ В ПАРЛАМЕНТА ДА ИЗТЕГЛИШ СВОИТЕ ДЕПУТАТИ ОТ АВТОБУСА, КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЛЯЗАТ ПЪРВИ!?!...ЗНАЧИ СИСТЕМАТА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ НА ЦВЕТАНОВ ОЩЕ РАБОТИ...ТИ УМРЕШ ДА СЕ ВЪРНЕШ НА ВЛАСТ, ЗА ДА ТИ СЕ ПОКРИЯТ ДАЛАВЕРИТЕ...НЯМА ДА СТАНЕ!!! ТОЧНО ПРИ ЕДНИ НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ТИ ЛЪСНЕ ЗАДНИКА...
ала бала

2013.07.26 | 10:01

250
,,Никаква оставка - герб са виновни за всичко и за земетресението в Япония и аварията във Фукушима пак по негово време станаха..."

2013.07.25 | 23:33

226
ГЕРБ се връща в парламента!!!Жалко защото тогава и на Сидеров почивката свърши.Той си изпълни задачите да бойкотира консултативният съвет при президента и да изгони ГЕРБ от парламента докато тройната коалиция си гласуват закони на воля и се подготвят атаки срещу ГЕРБ.Явно ще има нови задачи за Болен Сидеров.Не им е лесно и на БСП и ДПС но нищо те не се отказват.Ако не успеят с първият път опитват втори,трети,четвърти но няма отказване.ГЕРБ трябва да бъдат смазани и навряни в миша дупка иначе пак ще им се стъжни а и втори път Борисов на дали ще им даде шанс да си поемат дъх защото бързо се учи от тях.То не беше СРС-та,то не беше бюлетини.Обвиненията с/у Цветанов и Борисов валяха едно след друго като всяко аха да ги вкара в затвора.Трябваше им и човек като Пеевски да им помогне но и там се провалиха.Няма значение че не можаха да ги вкарат в затвора важното е да се удари авторитета им.А сега след като го няма Кокинов да докладва на Борисов колко удобно от Софийският съд извършиха внезапна проверка и пак по сигнал на доброжелател като намериха и тефтерче за което съдържание дадоха сведения една седмица след проверката.Да им се чуди човек тия хора сън не спад.Шопето е голям страх!!!Нямате много време.Давай те!!!Теглете заеми,подписвайте договори и прибирайте комисиони докато народа не се е усетил.Колкото толкова.Следващият път повече.То луд и прост умора няма!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини