Георги Кадиев: Нощта беше унизителна за парламента

  • 24 юли 2013 08:37

  • 3661
  • 8
Георги Кадиев: Нощта беше унизителна за парламента
©

Депутатът от "Коалиция за България" Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в призова за уважение към парламента като институция. Според него това, че се стигна до насилие след 40 дни на протести не е неочаквано.

"Според мен се търсеше умишлено конфронтация, полицията не се справи. Въпреки, че имаше около 50 полицаи около мен - пак имаше пряк контакт между мен и протестиращите. В края на краищата полицаите не трябва да стоят безучастни. Но това, което се случи беше изключително унизително за институцията парламент", добави той.

Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в повтори позицията си, че "избори сега и веднага не решават абсолютно нищо". Най-подходящата дата за избори е месец май догодина, а междувременно депутатите от ГЕРБ трябва да се върнат в Народното събрание, смята левият депутат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3661 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Лумпен

2013.07.26 | 19:31

8
Парламента /в сегашният му вид/ е едно ОГРОМНО УНИЖЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ! ОСТАВКА !
ano

2013.07.24 | 21:26

1
Този му вид е дело на всички нас. И нови избори да има пак ще са същите в Парламент. Приветствам протестите, но не виждам в тълпата лидери, с достойнство и морал, които да предлагат решения за промяна на статуквото.
Az

2013.07.26 | 19:30

7
Кадиев ти с твоите педерастки изказвания преди това също носиш вина за това, което се случва сега. А сега се правиш на света вода ненапита. Глупак!

2013.07.26 | 19:30

6
POLITIKATA NA TOVA PRAVITELSTVO E POBOISHTA I PROVIKAZII. TE GO PRAVIAT OT 70 GODINI,NO OSTE IMA HORA KOITO NE ISKAT DA SE SABUDIAT.BIT DEZATA VI,GRABIAT DARJAVATA.SABUDI SE BALGARSKI NARODE.
Така си е

2013.07.26 | 19:30

5
Наистина беше унизително и не знам какво мекотело трябва да си, за да не подадеш оставка. Нищожества без капка достойнство. Не може да се чака добро от такива плужъци.

2013.07.26 | 19:30

4
Абе какво има в този месец май все тогава искат да се проведат избори, а сетих се за комунистите има 1 май после 6 за да подлъгват пак със някоя аванта избирателите, а за пропаганда на турчалетата има тъй наречени "великите майски събития"
123

2013.07.26 | 19:30

3
Кдиев, а не ти ли е унизително да застанеш на кранчето на енергийната мафия с фирмата на жена ти, а други да се самозапалват, че няма с какво да си платят сметките. На всички им писна !!!
Лумпен - доктор на науките

2013.07.26 | 19:29

2
Този парламент е унижението. Унижение е некоректната предизборна кампания на Станишев. Унижение е свинщината на БСП в деня на размисъл. Унижение е намесата на гл. прокурор в изборния процес в деня на размисъл. Унижение е че 2 месеца след това по въпроса цари тишина. Унижение е арогантното поведение на станишев и местан (с мални букви!) в началото на работата на парламента. By the way Борисов им реагира правилно. И аз бих постъпил така. Унижение е фактът, че тип като Пеевски владее медийна империя. Унижение е нахалството и просташкото поведение на Бареков. Унижение е назначевението на човек на СИК за зам. министър на МВР. Унижение е ~1/3 от държавния апарат да е от турци, при положение че имат ~9% от избирателите. Унижение е зам. областен управител на Соф. област да е човек на ВИС2, унижение е секретар по сигурността на м.с. да е управител на фирмата на трактора. Унижение е да е възможно записи на телефонни разговори на премиера за се обсъждат по медиите. Унижение е зам. председател на нар. събрание да е посредствена фигура като Мая Манолова. Унижение е на заседание в парламента Пеевски да плаши депутат с гл. прокурор, а той след време публично да покаже, че обслужва Пеевски. ..... списъкът може да е много дълъг. Изходът е: тези - свързани с тези унижения да изчезнат от живота на хората. ВЕДНАГА! За винаги!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини