Изслушват кандидат-шефовете на ДАНС

  • 15 юли 2013 20:05

  • 1894
  • 2
Изслушват кандидат-шефовете на ДАНС
©

"Мегакомисията" по контрол над службите и СРС-тата ще проведе изслушване на кандидатите за председатели на ДАНС.

Това е единствената точка за утрешното заседание на парламентарната комисия. Въпреки заявката за пълна публичност при избора на нов кандидат, имената на мераклиите, които ще бъдат изслушани утре, не са официално оповестени.

На заседанието са поканени президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, шефът на ВКС Лазар ГруевЛазар Груев   Лазар Георгиев Груев е роден в София. Завършва средното си образование през 1975 г. в 91-ва, главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в, МВР-шефът и вицепремиер Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола, както и председателите на парламентарнопредставените партии.

По правилник заседанията на "мегакомисията" са закрити за медии и граждани. Има очаквания обаче депутатите да гласуват процедурно предложение и по изключение това заседание да бъде открито.

Последвайте канала на

1894 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.16 | 09:42

2
Няма защо да разигравате този цирк, другари!!!Назначете си направо вашия човек Алексей Петров, а за заместници братя Галеви!!!!

2013.07.15 | 23:14

1
МЕГАкомисия,УЛТРАкомисия,ХИПЕРкомисия.....се тая!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини