Цветлин Йовчев: Подкрепям и двамата кандидати за председател на ДАНС

  • 16 юли 2013 17:40

  • 1792
  • 2
Цветлин Йовчев: Подкрепям и двамата кандидати за председател на ДАНС
© Булфото

Аз съм убеден, че и двамата кандидати за председател на ДАНС имат необходимите качества. Това каза пред журналисти вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола.

И двамата имат необходимите качества, знания, умения и опит, каза Йовчев. Той посочи, че може би съвсем скоро ще бъде избран кандидатът. „Министър-председателят ще реши кой от двамата кандидати да предложи”, каза Йовчев.

На въпрос - с какво кандидатите са по-добри от предишната кандидатура, Йовчев отговори, че не би искал да коментира първата кандидатура, защото няма поглед върху господин Пеевски. По думите му - и двамата кандидати са професионалисти, които са прекарали голяма част от трудовия си стаж в агенцията, които са доказали, че имат съответните знания и умения, които имат съответния опит и дори имат включително опит и да управляват агенцията, тъй като са на ръководни длъжности от доста време. И двамата се ползват с доверието на международните ни партньори, каза Йовчев.

Последвайте канала на

1792 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.07.17 | 09:45

2
hahaha ot nashite li sa ,shte mogat da kradat .
A

2013.07.16 | 22:26

1
Не им мина на ДС и БКП най качествения и подходящ кандидат магната пеевски , близък до илия павлов и т.н.Сега явно са останали такива с по малко качества от същата торба !

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини