Станишев и Борисов са категорични: Няма да работим заедно

  • 30 юни 2013 07:29

  • 19303
  • 59
Станишев и Борисов са категорични: Няма да работим заедно
©

Бойко и Сергей втвърдиха позициите си, че не могат да работят заедно в парламента, за да не са налага кабинетът да се крепи на депутатите от "Атака". Въпреки слуховете за преговори между двете най-големи партии лидерите им отрекоха всички варианти, че могат да работят заедно. За обща дейност в парламента призова дори и Европа, стресната от действията на националистите у нас, пише "Стандарт".

Преди ден соцлидерът Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на дал да се разбере, че няма да вкара партията дори в негласен съюз с ГЕРБ. "Трябва да дадем една година на кабинета, после да направим избори заедно с тези за Европейския парламент, нямаме още решение по този въпрос, но според мен трябва да вървим в тази посока", коментира пък вчера Димчо Михалевски, зам.-председател на парламентарната група на Коалиция за България. "Ние изкарахме хората на улицата с някои наши назначения и начина на вземането на решения", призна Михалевски пред TВ7. Но веднага заяви, че "мнозинството е стабилно и за подкрепа от ГЕРБ в парламента не може да се говори", тъй като ще е предателство към избирателите им.

Няма да се допираме до БСП, отсече и лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той даде да се разбере, че преди да бъде съставен кабинетът "Орешарски", е имало вариант, при който партията му да осигури кворум в парламента. "Сега вече е късно", каза Борисов пред Нова тв и допълни: "Трябваше да предвидят протестите с техните грешни политически назначения". Според него всички партии са понесли "горчивия урок от изборите". Вече е късно ГЕРБ да се връща в парламента, ще го направим само за Изборния кодекс, подчерта отново Генерала.

Последвайте канала на

19303 59

Свързани новини

Коментари 59

Добави коментар
T.Николов

2013.07.01 | 18:22

45
Като не искате да работите заедно за бедния народ, не очаквайте народа на следващите избори да ви избере. За народа ще бъде по-добре Атака,отколкото вас.

2013.07.01 | 15:30

21
Izpii si xapchetata. Radvam se che vse po -malko ostavate. Tezi koito vqrvate na TURSKATA PODLOGA Sider pasha :D
поручик Ржевски

2013.07.01 | 15:30

20
Какво се плашат от АТАКА тези европейци?!Нали нямало АТАКА да влиза в парламента?! Май работата е съвсем друга !Мирише на втори,български ОРБАН - СИДЕРОВ !!!

2013.07.01 | 13:16

15
Че какво има да се плашат европейците от Сидеров толкова? Той дори и да успее да съсипе нашата мила държавица с простотиите си, тях няма много да ги засегне. най-много да ни изхвърлят от ЕС...
Боздуган

2013.07.01 | 10:17

5
Г-н поручик,Орбан за съжаление е неизвестен в Б-ия !Медиите мълчат,защото ОРБАН заявява на ЕС :" Унгарците са велик народ и няма да живеят по измислени правила от някакъв Брюксел ! Ние ще ръководим банките в Унгария и няма да позволим други да печелят на гърба на унгарците !" Унгарският евреин Сорос западняците кръв пикаят ! СИДЕРОВ е ОРБАн в още по-добър вариант !

2013.07.01 | 18:21

44
Тиквата си мисли, че държавата му е завещана от бай Тошо и ще си прави каквото иска да манипулира и експлоатира хората. Време е за осъзнаване, мутро!
Марк

2013.07.01 | 18:21

43
Тактиката на комунистите е проста! Те разчитат на твърдото си ядро и за да има то относителна процентна тежест в общия брой гласували е необходимо хората да бъдат отказани от гласуване! По този начин при по–малко гласували се оказва, че гласовете на червените бабички и дъртаци придобиват голяма тежест! Но и това не е достатъчно на червената Котерия, защото по обективни причини броят на чревените стърци намалява! зцатова се правят политически проекти като ДПС и Атака, които са рожби на мафиотските структури на ДС /БСП/БКП/ ! И с гласовете подадени за тези политически патици се скалъпва "управляващо мнозинство"!! Вече 23 г. се гърчим в мъртвата хватка на посткомунистите!! Вариантът е само един – масово гласуване и изхвълбяне на БСП извън политическия живот на България!! В противен случай България ще загине!

2013.07.01 | 18:07

28
На теб ,просто ще ти направя една сметка за бабите и старците:На 09.09.44 г.да са на възраст 20 год.били+45 год.камунизъм+23 год.преход = 88 години възраст.Сега колко червени бабички и старци на тази възраст в България има?Освен това ако се намират тук там,то не е казано,че всичките са червени.От тях има и сини и зелени,оранжеви и жълти.Не заблуждавай с това,защото БСП си има твърд електорат,който по принцип си гласуват за тях,както и за Атака,която заради кампанията,която е подета против нея ще и направят още по-сплотен и силен електората.

2013.07.01 | 18:20

42
На снимката,двама наследници на БКП.Единия с образование и краде с писалката,а другия силовак,прочел само ''Винету'' и гледал много филми за Мафията.Обаче и двамата са работници на олигарсите!
XXL

2013.07.01 | 18:49

47
Лека поправка. Прочел е само заглавието върху корицата на книгата!!!
Малчуган

2013.07.01 | 18:20

41
Тактиката на комунистите е проста! Те разчитат на твърдото си ядро и за да има то относителна процентна тежест в общия брой гласували е необходимо хората да бъдат отказани от гласуване! За целта се развихря пропаганда на омразата и омерзението в стил "Всички са маскари"! Справка последните избори!По този начин при по–малко гласували се оказва, че гласовете на червените бабички и дъртаци придобиват голяма тежест! Но и това не е достатъчно на червената Котерия, защото по обективни причини броят на чревените стърци намалява! зцатова се правят политически проекти като ДПС и Атака, които са рожби на мафиотските структури на ДС /БСП/БКП/ ! И с гласовете подадени за тези политически патици се скалъпва "управляващо мнозинство"!! Вече 23 г. се гърчим в мъртвата хватка на посткомунистите!! Вариантът е само един – масово гласуване и изхвълбяне на БСП извън политическия живот на България!! В противен случай България ще загине!

2013.07.01 | 01:33

4
Kolko jalki dushici sa tiq dvamata.Na nikoi ne mu puka koi s koi iska da raboti ,koi kogo obicha ,teq mumii trebva da se xvanat za ruce i da zarabotqt v imeto na naroda ,ako li ne da se MAXAT zavinagi ,che tova ne im e detskata gradina da tropame s kracheta i da si pravim inati.

2013.07.01 | 18:19

40
Два капута които мислят за Бьлгария
БКП

2013.07.01 | 10:18

9
МУТРА+МАСОН=DESTROY
БУТАЧА

2013.07.01 | 13:16

17
НАМА ЛИИИИИ ДА ХВАЩАТ КИРКИТЕ И ДА ЗАМИНАВАТ ДА ЧУКАТ КАМЪНИ ТЕХНАТА МАМА КОМУНИСТИЧЕСКА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини