Борисов: Сега е диктатура (обновена)

  • 29 юни 2013 17:10

  • 28263
  • 228
Борисов: Сега е диктатура (обновена)
©

Да не обиждаме цирка, каза Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Бившият премиер бе гост на Сашо Диков в последното за този сезон предаване по Нова ТВ и поиска да се разграничи трудът на артистите  в цирка и депутатите от мнозинството. Грехът за това, което се случва е на Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, допълни Борисов. Сега е диктатура на едни изключителни хора. Ние нямахме нито една медия, нито една служба. За една седмица изкараха хората на улицата с глупостите си, там има интелигентни хора, поясни Борисов.

На въпрос докога депутатите на ГЕРБ ще стоят извън парламента Борисов заяви: Ние стоим отстрани по простата причина, че ако сме вътре, вие видяхте как направиха правителство, избраха председател на парламент, как смениха законите за ДАНС и на другия ден „Атака” казаха, че е станало с наше съгласие. Надали на симпатизантите на БСП им е приятно правителството да го реди ДПС и управлението им да се крепи на Атака.

Много ме ласкаят като казват, че плащаме или организираме протестите, защото това са изключително интелигентни хора. Много от тях сигурно и нас не ни харесват”, посочи лидерът на ГЕРБ.

На въпрос за поведението на Волен Сидеров Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви: „Това, което се случва в момента, начинът, по който се отнася към медиите, към хората по улиците, към политическите си опоненти, достатъчно ясно показва какъв човек е и каква партия. Това е четвъртата партия и не бива да й се отдава най-много внимание. Грехът за това, което се случва, носи лично Станишев с неимоверното желание за власт.

При нас беше лесно – ГЕРБ носеше цялата политическа отговорност. Тук, за да се правят всичките тези неща, има някой, който е умен, има власт и го слушат. Нито Станишев има характер, нито Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 показа, че е експерт, нито Сидеров – защо така не си разиграваше коня по време на нашето управление?”, коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

По повод информацията за готвено задържане и нападение над него в ареста Борисов заяви: „Хубаво е, когато са предупредени, че знам. Много пъти съм бил заплашван. Но тук трябваше да бъдат публично предупредени, че това е недопустимо”.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно се вживя дотам, че упрекна медиите, президента. Минаха два месеца, никакви следи не сме замитали. За една седмица сътвориха толкова гафове, че извадиха хората на улицата. Много от тях не харесват и нас. Ласкаят ме твърденията, че ние плащаме за тези протести, защото тези хора са много интелигентни, заяви още лидерът на ГЕРБ.

Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на е бил гласен за вицепремиер, той е бил могъл да стане и премиер. Относно заплахите за убийството си Борисов заяви, че е имал информация от чужди служби. Много пъти съм бил заплашван, и ЕС и САЩ и Русия знаят, каза той. Не вярвам, че ще ме арестуват,За какво ще ме арестуват, попита реторично Борисов.   

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е единственият човек с характер, нито Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, нито Волен Сидеров имат воля, каза още Борисов. При нас бе по-лесно, ние поехме политическата отговорност. 

За разлика от всички тях, аз спазвам законите и демокрацията. Когато бяха протестите срещу шистовия газ, за на втория ден говорих с протестиращите , същото направих с еколозите, археолозите.

Завел съм дела срещу Сидеров за клевети, ще ги спечеля и ще дам парите за  сираци, коментира твърденията на лидера на "Атака", че Борисов е взел милиарди, когато е бил начело на правителството.

Относно Авиоотряд 28 бившият премиер заяви: Посипах си главата с пепел. Самолетите са били използвани, за да няма задръствания, да няма кавалкади. Ние купихме машините като втора ръка.

Борисов отрече да се разделя с Цветан Цветанов. Диков напомни за горнооряховските лекари и за апартаментите на бившия вътрешен министър. Борисов твърди, че МВР не е подслушвало никого незаконно. Диков изрече съмнения, че бил следен и посочи, че неговите разговори са могли да бъдат разказвани в пиянски компании. Какви пиянски компании, Цветанов не близва, отговори Борисов. Той досега ми говори на Вие. Чанти носят на Доган, на ибрика. Да е жив и здрав Станишев, колкото по-дълго е на власт, толкова е по-добре за нас.

Борисов посочи, че ако Станишев и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в са дошли при него за парламентарна подкрепа, той щял да подкрепи правителството.

Докато съм жив и здрав ГЕРБ ще бъде силна, каза още Борисов.

Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета нарече ситуацията трагична. 

Ако се докаже вината на Искра Фидосова за 150-те хиляди лева, ще я отстраня от партията, каза още Борисов.

В следващите години няма да има усмивки. Диктаторът така трябва да изглежда, коментира Борисов, като го нарече човек на реда.

 

Капчица кръв не дадох да се пролее, завърши Борисов.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
28263 228

Свързани новини

Коментари 228

Добави коментар

2013.07.03 | 18:27

228
Тиквата да прави политически коментари е равносилно да питаме Менгеле за условията на живот в нацистките концлагери.
чауш

2013.07.03 | 18:27

227
Какви протести бе , със един Волен не можете да се оправите а се опитвате срещу НАС да играете .ДПС напред
Демирева

2013.07.02 | 04:26

226
Кого заблуждаваш бе евреино .През твоето управление измряха любимите ми хора.По твое нареждане маскирани полицаи влязоха в дома на вуйчо ми и го убиха.Изтрепа половин милион българи и затова те свалиха от власт.Планът ви е да изтрепите българите и да домъкнете в България два милиона евреи които да инвестират 15 милиарда долара като си докарат тук диамантения бизнес.
Радой

2013.06.30 | 23:29

213
Абе Демирева от кое село си? РОГАЧЕВО ли? Когато пишеш мисли или ти е трудно.Комунизма отучи хората да мислят.
Цезар

2013.07.02 | 04:25

225
На Бойко в момента абсолютно никой не му е крив.В момента гледа един изключителен цирк.Актьорите са отлични.Няма нужда дори да си мърда пръста за каквото и да е било.Това,че партията му не влиза в парламента значи,че не иска да бъде замесен в решенията и промените които прави това "експертно" правителство.Ходът койно прави е възможно най-доброто решение за него и партията му.Понеже СерГей и компанийката му плюха и лъгаха предизборно по него.Защо изобщо трябва да им помага на тия в парламента.Нали каза Сергей,че е щял да се справи със ситуацията в която се намира държават.Заболя го СерГея от това,че се чувства неук и ламтящ само за власт без никакво покритие на думите му.В момента наблюдавете в парламента арогантността и глупоста на 3-те партии.г-н Борисов просто уреди да гледа народа един безплатен цирк от който да си извлечете поуката.Цирка е най-висока класа.Наслаждавайте се на безплатното шоу.
m.markov

2013.06.30 | 23:26

210
Най после някой да напише нещо, което си заслужава да бъде ПРОЧЕТЕНО до край .По добре четете ,не пишете неща които не разбирате ...... И .Избори.
m.markov

2013.07.01 | 21:03

224
Мишока Миков да ходи на Уго5,да се научи да говори тъпанара тъп.
m.миков

2013.07.01 | 21:03

223
параумета сега е наш коауициа нема сиуата е с нас безпуатно нема бездеуниците са страхуивци по пущадите ние печеуим поуитически . гуадната стачка на сугарев прекауено уошо деиства нема нищо интеуектоауно в това

2013.06.30 | 23:30

215
Помиярска супер лъжлива нагла нарцистична абсолютно тъпа тиква мутра малоумен вожд на измислената анти Българска секта ГЕРБ! Ти запали хората ти УНИЩОЖИ България ТИ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА ЖИВЕЕШ В БЪЛГАРИЯ АНТИ БЪЛГАРСКА ПРОДАЖНА ТИКВА ПРОДАЖНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ САЩ И ИЗРАЕЛ
m.markov

2013.07.01 | 17:59

222
Абе ти освен тиква друго знаеш ли,опечи малко семки и бегай да ги продаваш на битака. Тиквеник.
Радой

2013.06.30 | 23:29

212
Абе 205 ще пукнеш от злоба бе.Не можеш да си поемеш дъх.Тя простотията ходи по хората.От кое село си бе?
Мафиот

2013.07.01 | 00:29

221
На Бойко все някой му е крив::))Станишев ти спря кранчето с цигарите и сега ревеш като мечка!Бойко не се наяде
ДПС

2013.07.01 | 00:29

220
ВАШАТА ДНК Е 80%ТЮРСКА А ТУРСКАТА Е 90% ТЮРСКА ДА ЖИВЕЕЕ ТЮРСКАТА РАСА
Ба си м,,,та

2013.06.30 | 21:59

188
Твоита днк, много е преседяла на дъното на потурите бе брато .Само като ви погледне човек и разбира какви задръстеняци сте .

2013.06.30 | 21:46

184
:))))) НАГЛОСТ!
E TVA E

2013.06.30 | 23:30

219
BOIKO BORISOV obicham te i tcqla BALGARIQ te obicha

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини