ДСБ: Кабинетът ще падне до дни

  • 17 юни 2013 14:34

  • 2796
  • 6
ДСБ: Кабинетът ще падне до дни
©

От Демократи за силна България прогнозираха, че правителството ще подаде оставка до няколко дни. Според тях 42-то Народно събрание ще има кратък живот.

Според заместник-председателят на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и новите парламентарни избори ще са съвсем скоро. Той потвърди подкрепата на ДСБ за протестите и призова хората да не допуснат сред тях да се внедрят провокатори, както и недоволството им да бъде яхнато от представители на олигархичните среди. "Нашият категоричен призив към всички хора, които симпатизират на Демократи за силна България е да участват активно в протеста, да протестират най-малко докато падне правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, което вярвам вече е въпрос на дни и докато бъдат насрочени нови избори. Очевидно е, че настоящият парламент не представлява българските граждани и не може да реши нито един техен проблем", заяви той.

На въпрос защо е толкова сигурен, че скоро ще има правителствена оставка, след като премиерът Орешарски категорично твърди обратното, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и отговори: "Той и Борисов беше така един ден преди оставката си".

На Националното събрание в неделя, 23 юни, новоизбраното ръководство на ДСБ ще поиска мандат за участие в силен опозиционен блок, в който да бъде представена средната класа, която днес протестира, съобщи Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2796 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.06.30 | 11:14

6
DAI BOJE

2013.06.30 | 11:14

5
Избори да! Но при какви условия?
циганина костов

2013.06.30 | 11:14

4
Циганина костов вече е изметен заедно с боко-ТИКВАТА. време е да разкараме доган и серГЕЯ! Довечера в 18.00
Мито

2013.06.30 | 10:47

3
Радвам се , за вас г-н Радан Кънев . Поздрави и подкрепа за ДСБ ! (от Пловдив) . Червеногъзите да си "Вдигат чуковете" и сърповете и къш от чадъра !
Думба-лумба два дни,цял живот гладни!

2013.06.24 | 06:01

2
Протестите през зимата...УУУУ,долу,Искаме да падне цената на тока и парното!ВЪН ЕРП-тата!Долу енергийната мафия!След една седмица...Долу правитеството,вън боклуци,предатели!-нито тока падна,мафията си стой и се подхилква нагло,правителството падна(добре дошли протести!!!),за да се върне на бял кон,само след 5-6 месеца.Ето политическият разум на българина в действие.Сега пак същият филм.Добре,не искаш Пеевски-постигна го,Браво!Показва,че започна да се събуждаш след 20 годишна дрямка.НО къде е алтернативата на днешните или вчерашните,та искаш нови избори.Или искаш да получиш някоя нова умопомрачаваща коалиция м/у предишни вълци и нови гладници?С това нашенско разногледо политическо мислене,само до там ще я докараме.После пак-УУУУ,Махайте се! Иначе какво...Не искааам! Какво не искаш? Не знам! Е,като не знаеш,защо се дереш? Защото искаааам!"-Ето такива стари калъфи,с подменено име ,като този от фотото ще вкарате.Новият вариант на Костов и Надето.А догодина..Олее ле,кой ни се изака в гащите! Андрешковска работа.
Иван

2013.06.23 | 18:11

1
ти пък хич недей да се редиш и да се надяваш за власт!

Добави коментар

Водещи новини