Избраха Радан Кънев за лидер на ДСБ (обновена + снимки)

  • 23 юни 2013 11:46

  • 7234
  • 23
Избраха Радан Кънев за лидер на ДСБ (обновена + снимки)
© Булфото

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е избран за председател на ДСБ, съобщиха от пресцентъра на партията. Кънев бе избран на Националното събрание на ДСБ с 12 -гласа "против"; 6 - "въздържали се"; 459 - "за".

Националното ръководство и водачите на листи от ДСБ се събрахме след изборите и с много голямо мнозинство номинирахме Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и за председател на ДСБ. Сега от името на всички, участвали в номинацията предлагам на Националното събрание да го избере за водач на нашата партия.

Това каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - по време на националния конгрес на ДСБ, на който трябва да се избере нов председател на партията. По думите на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - - Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и има качества, които обещават да се превърне в такъв. "Какво да се прави ще реши нашето ново ръководство на ДСБ. Ние, говоря от името на напускащите ръководството членове, му даваме своето доверие. Ще го подкрепяме с опита и уменията, които имаме. Ще му помагаме тогава, когато поиска съвет и помощ и няма да се намесваме в делата му, без негово желание и инициатива. ДСБ ще има истинско, а не поставено ръководство", каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

"Националното ръководство и аз самият сме категорично убедени, че трябва да подадем оставка. Грешките, слабостите и заблудите досега са преди всичко моя отговорност. Тази отговорност не трябва да тежи в бъдеще на ДСБ и новото ни ръководство. Това е моето окончателно не само политическо, но и лично решение. Вие трябва да имате свой нов хоризонт за политически действия, да имате възможност за нови решения, да потърсите правилния път към доверието на избирателите", се казва в доклада на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Вече сме в период, в който можем да очакваме ескалиране на политическите рискове в нова правителствена и парламентарна криза, каза още Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Какво може да очакваме от политиците в парламента и правителството? След провала на тройната коалиция дойде и провалът на ГЕРБ в управлението на страната. И двата екипа показаха пълна неспособност да решат, който и да е от въпросите „за хляба“. Със „зрелището“ особено Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа се справяха по-сръчно. Сега, връщането на политиците от тройната коалиция и провалите още в първите им стъпки, дестабилизираха политически страната. Това ще се задълбочава, независимо от продължителността на мандата на тяхното управление, допълни той.

Наблюдателите казват, че не протестират бедни хора. Сигурен съм, че ако политическата нестабилност продължи и ескалира в нова криза, това така ще разбие българската икономика и социални защитни мрежи, че протестиращите днес ще понесат основните щети от катастрофата. След определен срок политическата криза ще предизвика икономическа, финансова и банкова криза в страната. Убеден съм, че протестиращите усещат тези опасности. Усещат, че трябва да се спасява не енергетиката, БДЖ, пенсиите, и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от убийство в ареста. Трябва да се спасява българското общество и държава, каза Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7234 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Oмбре

2013.08.06 | 10:57

23
Блянове оцветени в синьо,след Доган и Костов повлече крак,Ясно е,че той пак ще е гурото но в сянка.Тези тъпанари от ГЕРБ,БСП,ДПС и Бившите сини шматки неможаха да проумеят,че народа ги разпозна вече като креатури на бишата Държвна сигурност . преливат от пусто в празно вече 20 и кусур години.Непрекъснато всеки се обявява за спасител а десетките милиарди изнесени зад граница растат.Най порочната практика е роенето на партиите които вече са над 300 единствената им цел е с отбор"съмишленици "личното обогатяване и нищо друго.

2013.08.06 | 10:57

22
конфронтация с десните и правят предизборната кампания на доган и гоце. Нямат морал, не са против бсп, а искат власт - ако може някое процентче от герб и сдс да дойде при тях, за да видят и те парламент. Личи си, че е на костов партията.

2013.08.06 | 10:57

21
Благодарение комунистическата измет ни управляват не българи, а хора с българско ГРАЖДАНСТВО!!! КОЛКО ОЩЕ? и сомалиец може да си извади документ. Муса Палев, местан, имамов, казак, аталай ........ и т.н. арабски свинье

2013.08.06 | 10:57

20
Шушумиги мръсни! Готвят се за нови избори ли?

2013.08.06 | 10:57

19
Мястото на Костов не е на партийни заседания, а зад решетките. Той е отговорен за т.нар. "криминалната приватизация" на България, при която държавно имущество на стойност 30 млрд. долара се приватизира за около 3 млрд. и всички отрасли и икономически сектори отиват в частни ръце, за да се превърнем в най-мизерната европейска държава!

2013.08.06 | 10:57

18
бандита Костов като припикано мушкато на снимката, много му се искаше пак да има власт, но нещата се развиха напълно логично, демек- супер!

2013.08.06 | 10:56

17
Костов- в пенсия
КАКА

2013.08.06 | 10:56

16
успех ви желая. бъдете позитивни. нищо няма да спечелите ако скочитете на герб ..позитивно, позитивно

2013.08.06 | 10:56

15
Костов не се прай на пенсионер - Циганин -Умора -Нема тепърва ще те разслезват -Раданчо нема да го отнесе да не се поболееш като твоето изобретение и назначение Алексей Петров?

2013.06.24 | 10:36

14
Радане да изкараш една школа в ГРУ в Кременчуг Украйна - щото КГБ са вложили в другаря Костов Той в Теб да не изложиш Руските Служби

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини