Радан Кънев: Че ГЕРБ ще са отново на власт е нагла манипулация на БСП

  • 24 юни 2013 07:25

  • 8696
  • 50
Радан Кънев: Че ГЕРБ ще са отново на власт е нагла манипулация на БСП
©

Естествено е хората да търсят промяна. Аз съм в протестите от първата им минута, ние по никакъв начин не се правим на лидери.От първата минута искаме оставката на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.  Виждам една устойчивост в намеренията на хората. Има нови сили в обществото, които могат да се включат в протестите - ние не сме видели синдикатите, ние не сме видели местни организации и т.н. Това заяви новият лидер на ДСБ Радан Кънев в сутрешния блок на БТВ по повод нестихващите протести в страната.

Правителството може да прояви достатъчно инат, но това ще има умопомрачителен ефект върху БСП. А това, което се вижда по страната е, че гласоподавателите на ДПС са много развълнувани, не може да се гледа на тях като на машини за гласуване, това е абсурдно, заяви Кънев.

Попитан кой е позитивният вариант за страната, той заяви, че това със сигурност не е отново ГЕРБ да управлява, защото ако хората са ги искали, те са щели все още да управляват. Според него, ГЕРБ са достигнали тавана на възможностите си на тези избори. "Твърдението, че ГЕРБ ще се върне на власт след нови избори е нагла манипулация на БСП, за да се задържат на власт. Очевидно българските граждани не виждат като алтернатива на сегашното управление това на ГЕРБ. ", смята Кънев.

Попита какви хора ще се приобщат, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и заяви, че има много идеи, но би било некоректно да лансира лица. Ако Синята коалиция бе в Парламента, той щеше да има много по-културен вид. Хората искат променена България, но това не става с 12 депутата, смята още той.

Лидерът на ДСБ заяви, че не е за машинното гласуване и че писането на нов изборен кодекс е алиби за запазване на живота на това правителство. "Политиката се храни от доверие дори и при фалшива демокрация като нашата. Трябва кабинетът да си подаде оставката незабавно, защото още от  началото на своето управление, той е под нулата на общественото доверие, смята още Кънев. 

Кънев заяви, че не е нужен нов изборен закон, а промяна на стария.

Ние видяхме зависимостта на този кабинет от олигархията още от самото начало. Няма как да очакваме той да се бори с нея, защото това би било самоизяждане, каза още той.

На въпроса дали ще продължи линията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в ДСБ, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и отговори със сравнение между партията и „Дийп Пърпъл“. Според него това, което е направило групата велика, е, че след напускането на Ричи Блекмор музикантите не са си взели имитатор на негов наследник, а артист със собствен стил. Това, според него, трябва да е водещото и за ДСБ и на него да не се гледа като на продължение на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -.

Кънев посочи, че прощалната реч на Командира вчера е разчуствала много партийци. „Хората се поразплакаха и това не беше на шега“, каза той. 

Последвайте канала на

8696 50

Свързани новини

Коментари 50

Добави коментар

2014.09.30 | 15:58

50
Ако народа продължи да се подава на внушенията от комунистическите медии и на внедрените всред тях агенти и ако, протестиращите наред със скандиранията "Червени боклуци", не започнат да скандират"Искаме си Бойко"и"СДС", накрая пак ще си получат Доган и червените боклуци ще "разтурят седянката", а и накрая, Сидеров ще му дръпне една реч пред Президентството.

2014.09.30 | 15:57

49
И тоя се пише някакъв тарикат ама още не мога да го възприема.Командира,като чете доклад,не спомена ли,че неговата приватизация е ударила всички добове - и на хората в минус и неговите в плюс ?Не спомена ли,че може да му потърсят сметка за приватизирания Балкан,за приватизирания Нефтохим,за приватизираната цяла българска индустрия,за ограбването на пенсионерите с неговото фалшиво деноминиране с цел облагодетелстване на олигарсите.За това едва ли е споменал изобщо.Той даже е прав и за изкупните цени на тока от Марица-1 и 3.Искам да кажа на симпатизантите на ДСБ,че хората помннят.

2014.09.30 | 15:56

48
Гербаджийчета, кога ви свършва дежурството?!

2013.07.09 | 09:01

31
ходи да ядеш червени гъбки

2014.09.30 | 15:56

47
"Твърдението, че ГЕРБ ще се върне на власт след нови избори е нагла манипулация на БСП, за да се задържат на власт" МНОЗИНСТВОТО ХОРА ИСКАТ ГЕРБ ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ! ДСБ И БСП МОЖЕ ДА НЕ ИСКАТ, НОРМАЛНО РАЗБИРАМ ГИ!

2014.09.30 | 15:55

46
ГРЕБ СПЕЧЕЛИХА ИЗБОРИТЕ КЪНЕВ! ЗНАЧИ ХОРАТА ГИ ИСКАТ!

2013.07.09 | 08:56

10
А ние предпочитаме открити комунисти отколкото прикрити поне знаем как да се пазим ГЕРБ СА ПРИКРИТИ КОМУНИСТИ КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА В ВСЯКО ГЕРБЕРСКО СЕМЕЙСТВО БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ СА ОТ СТАРАТА БКП!

2014.09.30 | 15:54

45
САМО КОМУНИСТИТЕ ПЛЮЯТ ГЕРБ!

2013.07.09 | 08:55

6
Герб опорочи синята идея като вкара в партията бивши комунисти хора с престъпно минало набързо забогатели милионери и некадърни калинки как Герб може да представя синята идея!

2014.09.30 | 15:53

44
ПРОТИВ ГЕРБ СА САМО КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ КРЕАТУРИ!
Гюро Михайлов

2014.09.30 | 15:51

43
Бойко Борисов е най-хитрата и страхлива мутра! Знае, че българите изпитват ненавист да ги управлява Доган и се възползва от това....първо бе, че е поръчан от Доган, после Пеевски... Всъщност цели едно - преизберете ме! Сега се присламчва към новото дясно... ГЕРБ се саморазпада, дясно няма... Ако унищожите и лявото, унищожавате и държавата.
Боздуган

2014.09.30 | 15:50

42
Това герберите сте много тъпи ! Четете внимателно всяко изречение!Синтезирал съм управлението ви .Затова ви повтарям да ви ГО набия в глупавите ви чутури ! БОЙКО : " Герберасти прости ,аз съм прост и се осрах ! 4 г. мачлета играх,лентички рязох,калинки назначавах,на чалга концерти ходих, 1лв. на хората не дадох ! Е , пооткраднах МАЛКО ,направих 3-ия или 4 -и милиард ,няма значение ! Имах цялата власт , но я профуках да сайба в главата проста! Ади чао, ако можете върнете ме ,че ВОЛЕН яко ми го начука! Ако не, духайте ГО !!! "
До Радан Кънев

2014.09.30 | 15:50

41
Г-н Кънев, за да не влезете в безпътния задънен коловоз на предшественика Ви Иван Костов, девизът Ви трябва да бъде "Широк десен блок и Воля за Победа !", а не "Стерилно принципиално разграничаване и Воля за Опозиционен статут (каквато бе досегашната политика на Костов) !". Защото народът следва по инстинкт потенциалния победител, дори и да не е съвършен ! И след като българската демократична интелигенция за жалост няма електорален потенциал да управлява самостоятелно, тя по никой начин не бива да се конфронтира с единствената масова народна партия, въпреки нейния лидерско-популистки характер и експертен дефицит. Само в приказките героите са идеални или демонични ! Успешна политика не може да се прави без компромиси ! За България е несравнимо по-добре да бъде управлявана от коалиция между десен демократичен блок и ГЕРБ, отколкото от червена рубладжийска коалиция от сегашния тип !
И вие сте същите тикви

2014.09.30 | 15:49

40
Ми като си подадат оставката сегашните ТИ, ПРЪМОВИЦА И ГЕРБ ЛИ ЩЕ ДОЙДЕТЕ ДА НИ ОПРАВИТЕ ....НЕ ВИ СРАМ !ЕДНИ И СЪЩИ БОКЛУЦИ ЧЕРВЕНИ ИЛИ СИНИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини