Буруджиева: Да видим дали Пеевски ще бръкне в гнездото на осите

  • 15 юни 2013 16:47

  • 4003
  • 26
Буруджиева: Да видим дали Пеевски ще бръкне в гнездото на осите
©

Тепърва ще се обсъжда по-сериозно назначението на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС. Вчера парламентарната група на БСП проведе един много сериозен разговор с премиера Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и лидера на партията Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Това заяви в предаването "ДикOff" по Нова телевизия депутатът от БСП Татяна Буруджиева.

"Бяхме наясно, че ще трябва да обясняваме защо правим това нещо. Отговорено ни беше, че всичко е претеглено и преценено. Заседанието ни продължи около три часа, за да може всеки да си каже мотивите и притесненията. Не може след като преди две седмици си гласувал доверие на Орешарски, сега да не подкрепиш избора му, особено когато той е убеден, че Пеевски ще се справи с работата си", добави Буруджиева. Тя посочи, че е подкрепила кандидатурата, тъй като от опита си на политолог е научила, че на човек трябва да се даде възможност и да се съди по действията му.

"Ако този човек покаже, че може да бръкне в гнездото на осите, да разследва неправомерно действали политици – не само от опозицията, дори да са от нашата партия, тогава изборът му би бил оправдан. Днешното писмо на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на означава, че със сигурност ще имаме разговор, г-н Орешарски ще трябва да ни каже дали и какво ще се случва нататък", каза депутатът от левицата. По думите й хората протестират срещу загубата на своя живот и е ясно, че никой няма намерение да мълчи и да чака.

Попитана дали Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на трябва да подаде оставка, Татяна Буруджиева каза, че тъй като не е член на БСП, не иска да влиза във вътрешнопартийния дебат.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4003 26

Свързани новини

Коментари 26

Добави коментар
ДО БУРУДЖИЕВА

2013.06.16 | 14:08

26
БУРУДЖИЕВА, КЪСНО Е ВЕЧЕ ЗА РАЗМИШЛЕНИЯ. АМА СИГУРНО РАЗБИРАТЕ ЧЕ ВРЕМЕТО ВИ ИЗТЕЧЕ И ХОРАТА НЕ ИСКАТ САМО ОСТАВКАТА НА ПЕЕВСКИ ,А НА ЦЯЛОТО ШПРАВИТЕЛСТВО ! АКО НЕ ВИ Е СТАНАЛО ЯСНО ,ЩЕ ВИ СТАНЕ В БЛИЗКИТЕ ДНИ. НЯМА ДА ВИ ТЪРПИМ ПОВЕЧЕ ! ВИЕ СТЕ СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! БСП, ДПС И АТАКА СА НАЙ-МАФИОТСКИТЕ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ ! ВИЕ ПРЕМИНАХТЕ ВСИЧКИ ГРАНИЦИ И ТРЯБВА ДА СИ ХОДИТЕ. АКО ЛИ НЕ, НАРОДА ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИ С КАМЪНИ И ТОЯГИ !
sereGEI

2013.06.16 | 14:08

25
ДА ВИДИМ ДАЛИ ШОПАР ПЕЕФСКИ ЩЕ БРЪКНЕ ГНЕЗДОТО ( Г""зО/ на БУКЛУКДЖИЕВА
Боздуган

2013.06.16 | 14:07

22
АТАКА съсипа ГЕРБ ! Сега е ред на БСП !

2013.06.16 | 14:08

24
Тийни - айде стига с глупавите си коментари да ги препечатваш навсякъде! Атака се самоунищожи с колениченето си пред ДПС!И това ще ви го докажем на новите предсрочни избори!

2013.06.16 | 14:08

23
Булгаришер, пий си хапчетата редовно.
ИДИОТ от Атака

2013.06.16 | 10:16

2
Беше ли напротеста бе глупак! Часов наред и хиляди българи викаха"Сидеров е курва" Ами и ти си същото! Млъкни бе, глупак
1

2013.06.16 | 14:07

21
Тая платена куролапачка
Anton Pachev

2013.06.16 | 14:03

20
Аз съм от Г. Оряховица и старите хора са ми приказвали за тоя урод. Спомням си, че разправяха, че тоя Иван Буруджиев бил от Лясковец и след като утрепали ген. Луков се е криел дълго време в някакво близко село - май Козаревец. Там се намерили хора дето му помогнали, а той са отплата след 9.09.1944 взел, че ги утрепал за да не го изкарат, че се е криел като мишка от страх. Хората тука разправят, че са ги клали с брадви. Било е пълен ужас. И тая повлекана, дъщеря на тоя урод - депутат. Пълен кенеф е тая държава.
поручик Ржевски

2013.06.16 | 10:51

4
ГЕРБ и БСП са две БАНДИ с общ генезис !Те се бият за властта за да крадат безнаказано!Жертва е народът и България!Засега АТАКА е единственият шанс за спасение!

2013.06.16 | 13:42

19
Забелязвате ли ,че парадоксално най-големите защитници на ДПС и Пеевски са привържениците на Атака, като въпросното недоразумение Ржесоглу ????А до вчера искаха да се забрани етническата партия ДПС! Което ме навежда на мисълта ,че както си купи TV7 и почти всички вестници въпросната лоена топка Пеевски си е купил и още една партия - Атака!Че болен Волен се е продал за пари е ясна , но и лумпенчетата му така да лаят явно е признак , че Пеевски и ДПС дърпат конците в Атака!Което означава ,че истината излезе наяве - АТАКА Е СЪЗДАДЕНА ОТ ДПС ЗА ПРОВОКАЦИИКЪМ ЕТНИЧЕСКИЯ МИР И ПРОТИВ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!
js

2013.06.16 | 13:41

18
А бе аз не знам дали Пеевски ще бръкне в гнездото на осите,ама както вървят нещата май ще ви бръкнат отзад с боксова ръкавица.И тогава май серГЕЙ ще го разследват за всички мърсотии които той е правил още от времето на тройната коалиция.Пък и онази вещица Мая.Злото което направихте се връща с тройна сила.
js

2013.06.16 | 13:41

17
Къде е изчадието Мая Манолова.Преди изборите и малко след това беше станала медийна звезда.Сега къде се покри.Приятели не трябва да спираме протестите докато не ги изметем тази червена паплач и техния подгласник ДПС.
Той

2013.06.16 | 12:58

16
Така. До коментар номер 3: Първо - в България НИКОГА не е имало истински комунизъм!!! Второ - МОЛИ СЕ и да няма никога, че тогава жална Ни майка ! До коментар kaka: Како, ами ти какво си правила на изборната кампания на БСП, след като сега пишеш такъв коментар под формата на намек ?
д

2013.06.16 | 11:17

15
Обсъжда се преди, а не след. След акт без предпазител от него полза няма. Заразени сте вече. Хубаво е, че се разбързахте с простотиите, да стане ясно веднага какви ще ги върши БСП.ssi

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини