Станишев с ултиматум към другарите си: Или Пеевски, или Борисов

  • 14 юни 2013 20:28

  • 15918
  • 79
Станишев с ултиматум към другарите си: Или Пеевски, или Борисов
© Булфото

"Намираме се в ситуация на война, който не знае, да разбере, залогът е голям в тази битка - да се справим с Бойко Борисов",  заявил лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на пред депутатите си на заседание на парламентарната група на левицата днес следобед.

Народните представители бяха събрани в партийната централа на "Позитано" 20 за изпускане на напрежението и за да се изложат повече аргументи в полза на това Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на да ръководи ДАНС.

Депутати обобщиха тезата на Станишев, която лансирал и на сутрешното заседанието: "Или Пеевски, или Борисов", пише "Дневник". На сбирката преди избора на Пеевски премиерът Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 и Станишев заявили, че ако БСП не склони на този компромис, правителството си отива. Говорили и за информация от службите за сценарий за антиправителствени протести с участието на криминални структури и ГЕРБ. Следобед било разяснено, че първоначално се планирали протести за есента, но само преди ден имало среща на "хора от контингента" във Враца, на която присъствал и зам.-председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, и акциите щели да започнат по-рано.

Омръзна ни да слушаме колко е лош Борисов, всичко казано за ГЕРБ, че са престъпници и бяха узурпирали властта е вярно, но няма нито един аргумент в полза на Пеевски, коментираха социалисти. Само зам.-председателят на партията и гласеният за шеф на парламентарната комисия за контрол на спецслужбите и СРС-тата Димитър Дъбов защитил лидера и тезата му, че Пеевски ще свърши работа.

Социалисти се утешават, че в крайна сметка новият шеф на ДАНС може да свърши "мръсната работа" за реванш с ГЕРБ и след 6 месеца да бъде сменен.

"Пеевски отъждествява всичко това, от което БСП трябва да се разграничи - корпоративни интереси и зависимости", чули се гласове на сбирката, разказаха пред "Дневник" участници в нея. "Как да спрем контрабандата, като той контролира "Булгартабак", как да решим проблемите в енергетиката, като и там е замесен", не сдържал гнева си депутат.

"Сменяме една групировка с друга", продължили критиките към Пеевски. А Станишев отговарял, че няма кой от БСП да се изправи по този начин срещу ГЕРБ. "Ние не сме ли мъже, само Пеевски ли си е заложил главата", възразил Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в, който не участва в гласуването на Пеевски. И заключил: "Ако довчера бяхме моралният победител на изборите (тезата на Станишев повтаряна на последните няколко избора - бел.ред.), днес вече не сме".

В стремежа си да угодим на партньорите ни губим идентичност, продължили атаките към Станишев. "Как ще се върна в избирателния си район, където е било баташкото клане и как да обясня комбинацията Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на шеф на ДАНС и посочен от него областен управител на Пазарджик", реагирал и депутатът Георги Мърков, олимпийски шампион по борба. В помощ на депутатите и местните структури от "Позитано" 20 пък разпратили опорни точки как да оправдават пред избирателите си поста на Пеевски.

Последвайте канала на

Десислава Станева
15918 79

Свързани новини

Коментари 79

Добави коментар
Истината е една! И е много простичка!

2013.11.14 | 17:25

79
Станишев трябва да си ходи! Заедно с Пеевски под мишница! Довижданеееееееееее!!!

2013.11.14 | 17:25

78
"Намираме се в ситуация на война, който не знае, да разбере, залогът е голям в тази битка - да се справим с Бойко Борисов", На някой още да не му е ясно каква партия е БСП. ДА ИЗХВЪРЛИМ БОКЛУКА ОТ ПАРЛАМЕНТА!!
аз

2013.11.14 | 17:24

77
На крак,о парии презрени.На крак,вий що отнеха ви труда.Да станем и да им покажем,не сме за заколение овце.

2013.11.14 | 17:24

76
Боже, ако алтернативата на Пеевки е Боко Тиквата 1000 пъти предпочитам пожарникаря пред тази мръсна корумпирана платена синя

2013.06.20 | 01:26

70
Пеевски срещу Борисов. Нима не разбирате, че с добро БОРИСОВ НЯМА ДА СИ ИДЕ. ЗА ДА БЪДЕ НА ВЛАСТ МОЖЕ И ВОЙНА ДА ПРЕДИЗВИКА. Да видим дали ще може срещу Пеевски. Времената са такива.

2013.11.14 | 17:24

75
И аз съм критикувала Бойко,но Пеевски не е за ДАНС.Чудно,как не са взели мнението на ЦВ.Йовчев,той ще знае добре кой е.Така,че ако се наложи избор,по добре Бойко,макар че се появиха млади и можещи хора начело на държавата.

2013.11.14 | 17:24

74
Кур за ДПС Атака и БСП.Да го духат всички сополив.Марш от парламента гниди.Протести до край.ВРЕМЕ И НАРОДА ДА ЖИВЕЕ НОРМАЛНО.
Си-шарп

2013.11.14 | 17:24

73
Напълно подкрепям коментара на 81

2013.11.14 | 17:24

72
Никой не иска войни между Пеевски и Борисов. Да Борисов трябва да отиде в затвора, защото неговото досие се трупа от 23 години насам, а по време на мандата си извърши две убийства, но също и Делян Пеевски е една вмирисана мърша! Не мога да разбера тиквеното самочувствие на Борисов, след като хората го плюха и свалиха от власт с протести, а той си е един прост и ограничен идиот. Всяка вечер по телевизията демонстрираше мозъчния си фалит и бращолевеше умствено ограничени бисери. Този природно изостанал човек не бива да застава отново на власт! До клкото за БСП какво изобщо да говорим, те както и ДПС почти постоянно са във властта, а най-пресният пример за техните вреди са огромните сметки за ток тази година, които другарят Румен Овчаров е завещал. Вървете да се карате на село сред кокошките и оставете народа да се оправя сам и някой кадърен вече да седне в министерски съвет, защото демографските, икономическите и политическите проблеми на страната няма да се оправят с пенсии повишени с по 9 лева или пък майченски повишени с 20 лева!
БГ

2013.11.14 | 17:23

71
Борисов не го свали народа, колкото и да иска някой да му го препише. Свалиха го провокаторите които се смесиха с народа, който беше отишъл да протестира срещу монополите. Провокаторите на "хората" които дърпат конците задкулисно. "Хората" който стоят в тъмното зад БСП и ДПС.

2013.06.16 | 17:31

21
Тиквата, Цецо и Фидоска трябва да потъркат наровете. После ще мислим.
мочо

2013.06.18 | 01:16

69
По добре ще бъде да ми потъркаш дедовия с олигавения си език
100 -ян

2013.06.18 | 01:16

68
До 73 подкепямте плюс Боко с Фидоската под мишница.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини